Sitges La Oca 74 – CB Viladecans 26

J.Luguera, B.Flores, M.Granja, C.Miro, A.Rodriguez, B.Arrive, E.Camprubi, O.Gutierrez, M.Herrero, M.Muntada, X.Santin, N.Gil, A.Roig, L.Nogal.

Entrenador: N.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials :        21-8        11-2            25-10 17-6

Primer partit de les sèniors com a locals. Aquest diumenge visitava Pins Vens el Viladecans. Un equip veterà amb molta experiència, tot el contrari que les nostres noies, amb una mitja d’edat de 19 anys. Des del primer moment les sitgetanes han portat a la perfecció el pla de joc. Defensa pressionant tota la pista, i joc ràpid.
Al primer període, la diferencia ja era de 13 punts i augmentava a 22 a la mitja part (32-10).

A la segona part les de Viladecans proposaven una zona 2-3 que en uns inicis bloquejava el joc de les sitgetanes, però un fals miratge, l’equip ha seguit pressionant tota la pista i sortint ràpidament al contraatac, que impossibilitava que les visitants construïssin la zona. Amb més de 40 punts a la segona part, la diferència, augmentava fins al resultat final de 74-26.

El proper partit serà el diumenge dia 10 d’Octubre a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del  Bàsquet Samà Vilanova – SFB.