Noticies

Bàsquet Sitges 3×3

Informació Torneig 3×3 Sitges

👉 Informació Torneig 3×3 Sitges 👈

Incripció Online Torneig 3×3 Sitges

👉Inscripició Online 👈

Horaris i Resultats Torneig 3×3 Sitges

👉 Horaris i Resultats 👈

Grups i Clasificació Torneig 3×3 Sitges

👉 Grups i Clasificació 👈

Torneig de bàsquet que es celebra a la plaça de La Fragata, sota l’església parroquial i tocant el Passeig de la Ribera. Sempre el segon cap de setmana del mes d’agost. El “3×3” es basa en el joc del bàsquet al carrer, “Street Basket” . Es juga entre dos equips de quatre jugadors cada un, a un màxim de 21 punts o un temps límit.

Es basa en el principi d’esportivitat i entreteniment dels participants, de manera que no hi ha arbitres. Simplement un reglament de joc bàsic que han de conèixer i aplicar els mateixos jugadors. La organització munta la infraestructura necessària, i posa un controlador a cada pista per anotar els punts i supervisar el correcte funcionament del Torneig.

La primera edició es va calebrar l’any 1993, i s’ha anat organitzant durant aquests anys sempre amb una progressió en el numero de participants i col·laboradors. Durant aquest anys s’ha celebrat de forma consecutiva, sent uns dels torneigs mes veterans i prestigiosos del país.

L’escenari es immillorable i motiu d’atracció per jugadors i aficionats de tot arreu. La proximitat a la platja també es un factor clau en unes dates sempre caloroses del mes d’agost. Les inscripcions ronden al voltant dels 100 equips, 400 jugadors i jugadores, de procedència molt diferents des de la mateixa comarca del Garraf Penedes, fins a al Barcelonès i la resta del país. Les categories comprenen totes les edats, dels 8 anys en endavant, el Torneig porta molts familiars i acompanyants que aprofiten el dia per gaudir de l’escenari privilegiat que ofereix el passeig de la Ribera.

Organitza el Club Bàsquet Sitges amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, la Federació Catalana de Basquetbol, i les empreses i comerços que participen.