Política de privacitat


Informació societària (responsable de les dades)
Club Bàsquet Sitges
NIF: G58571605
Sitges

E-mail: info@clubbasquetsitges.com

Per a què utilitzarem les teves dades?
La finalitat de les dades obtingudes mitjançant el registre d’usuaris és possibilitar que puguis rebre comunicacions i butlletins informatius de Club Bàsquet Sitges, la revista que vesteix i calça. Per a això, hauràs marcat la casella corresponent a l’hora de registrar-te o al teu perfil d’usuari. Ens referim a aquest formulari el disseny ens curraremos una mica més.

Quant de temps conservarem les teves dades?
Desarem les dades mentre duri la nostra relació amb tu (porfa, que sigui molt de temps) i vulguis formar part de la comunitat de Club Bàsquet Sitges.

No utilitzem les teves dades per a la creació de perfils d’usuari o prendre decisions automatitzades basades en ells.

Amb qui compartim les teves dades?
No es realitzarà cap tipus de cessió o transferència a tercers.
Quan acceptes rebre les comunicacions de Club Bàsquet Sitges es realitza una cessió de dades a MailChimp, servei d’enviament de newsletters i que actua com a processador de dades. L’única dada obligatòria és l’estrictament necessari per a enviar-te el butlletí: l’adreça de correu electrònic. Si vols, pots omplir voluntàriament alguna dada més com el teu nom. Sempre està guai dirigir-se a les persones pel seu nom. Aquí pots consultar la informació legal de Mailchimp.
Quins drets tens?
Pots exercir tots els drets que el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea marca, que per això les dades són teus i no els nostres:

Dret a sol·licitar l’accés a les teves dades personals i el seu origen.
Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.
Dret a sol·licitar limitacions en el tractament de les dades.
Dret a oposar-se a el tractament de les dades.
Dret a la portabilitat de les dades.
Dret a retirar el contingut prestat.
Dret a reclamar davant l’Autoritat de Control.
Aquests drets es concreten en què l’usuari pot sol·licitar conèixer quines dades guardem i com els hem obtingut, així com a una còpia d’aquests, que proporcionarem de forma gratuïta en un termini màxim d’un mes. En el cas que la sol·licitud d’accés es consideri infundada, excessiva o repetitiva el Reglament General atorga la possibilitat de cobrar una «tarifa raonable».

També hi ha dret a rectificar informació incorrecta, retirar el consentiment prestat (només de l’butlletí informatiu o de Club Bàsquet Sitges en general), al fet que esborrem les teves dades, a restringir el processament d’aquests, a formular objeccions davant l’autoritat competent ia la portabilitat de dades.

Podràs exercir aquests drets mitjançant comunicació a info@clubbasquetsitges.com

En Club Bàsquet Sitges ens reservem el dret a modificar en qualsevol moment les condicions aquí contingudes. En aquest cas ens comprometem a publicar-les degudament i avisar als nostres usuaris de forma adequada.