Noticies

Torneig de Bàsquet 3×3 Sitges

Èxit del Torneig “Bàsquet 3×3 Sitges” en la seva 29è edició.

La “Fragata” va ser l’escenari aquest cap de setmana (13 i 14 d’agost) d’un dels torneigs de referència de bàsquet català a l’estiu, el 3×3, que celebrava la seva 29è edició.  Aquest tradicional torneig havia estat aturat des de l’estiu del 2019 per la pandèmia.

L’organització va corre a càrrec del Bàsquet Sitges (Club Bàsquet Sitges i el Club Esportiu Sitgetà de Basquetbol) i de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges.

La competició amb una participació que va superar una vuitantena de equips, uns de 344 participants que han jugat un total de 180 partits entre els dos dies. Tots ells s’han donat cita a les 5 pistes exteriors habilitades per a l’ocasió, que han vestit un escenari immillorable a la plaça de la Fragata, sota l’església parroquial i tocant el Passeig de la Ribera de Sitges. Un any més, el torneig ha estat obert a les categories Premini, Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior, femenines i masculines. 

Dissabte 13 d’agost s’ha disputat el torneig en categories  Premini, Mini, Infantil, Cadet mentre que el de Júnior i Sènior s’ha desenvolupat durant el diumenge 14

En totes les categories va haver un nivell molt igualat i a la tarda es van poder viure finals del més emocionant.

Dissabte a la tarda es va fer el concurs de tir, on podien participar tothom qui s’animés, tant si jugava a bàsquet com sí no. En la categoria de tir a cistella petita el primer classificat va ser el Guillem Pla i la segona classificada la Gala López. I en la categoria de cistella gran el primer classificat va ser el Max Olveda i el segon classificat l’Hèctor Alcalà.

Quant als guanyadors en Sènior Masculí es va imposar l’equip de “AVUI RIKYS” jugadors de Sitges, i en Sènior Femení “BEBITAS FIU FIU”. 

Entre altres categories, va destacar la dels Cadets, que va tancar el 3X3 de dissabte, on van guanyar en categoria masculina “KOSMONOTO TIM CHAMBER”, i en el cadet femení “BOET VSUEM”.

El 3×3 del 2022 ha deixat aquests campions i subcampions:


1es PREMINI FEMENÍ: Les Vilanovines

1rs PREMINI MASCULÍ: Super Marios

1es MINI FEMENÍ: Barbies Shooters
2es MINI FEMENÍ: Les Basquetissimes

1rs MINI MASCULÍ: Greatest Team
2ns MINI MASCULÍ: 3×3 Winners

1es INFANTIL FEMENÍ: Top Team
2es INFANTIL FEMENÍ: Las 4 Chungas

1rs: INFANTIL MASCULÍ: Los 3 al cuadrado
2ns INFANTIL MASCULÍ: 1 Team of 1

1es: CADET FEMENÍ: Boet Vsuem
2es: CADET FEMENÍ: Dream Team

1rs CADET MASCULÍ: Kosmonoto Tim Chamber
2ns CADET MASCULÍ: Luna

1es JUNIOR FEMENÍ: Feel the Red
2es JUNIOR FEMENÍ: Monadas

1rs JUNIOR MASCULÍ: Flow NPC’s
2ns JUNIOR MASCULÍ: Tortugas Ninja

1es: SÈNIOR FEMENÍ: Bebitas Fiu Fiu

1rs SÈNIOR MASCULÍ: Avui Rikys
2ns SÈNIOR MASCULÍ: 2K Chondas

Enguany el Bàsquet Sitges ha comptat amb el recolzament dels seus patrocinadors habituals: La Guixeta, Caña Teca-Prado, Sports Bar Sitges, Coca-Cola Cobega, La Oca Restaurante, Ferran Sports, Neumàtics Blade Federació Catalana de Basquetbol, Diputació de Barcelona i L’Ajuntament de Sitges

També ha comptat amb la participació dels voluntaris de l’entitat, que van fer les tasques de control, organització, transports, i logística general. Aquest capital humà que es manté i es multiplica cada any és la força i el motor que permet mantenir el Torneig cada any.

Després del 3X3, la següent activitat del Bàsquet Sitges (Club Bàsquet Sitges i Club Esportiu Sitgetà de Basquetbol), serà el 10 de setembre, amb el Memorial Llopis (masculí) i Memorial Conesa (femení). 

Resultats Torneig 3×3 Sitges

👉 Resultats 👈

Grups i Clasificació Torneig 3×3 Sitges

👉 Grups i Clasificació 👈

👉 Fotos dissabte dia 13 Premini, Mini, Infantil i Cadet👈

👉 Fotos diumenge dia 14 Junior i Senior 👈