Noticies

Festa del Bàsquet Català 2022

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha celebrat amb èxit, aquest dissabte 2 de juliol, la 39a edició de la Festa del Bàsquet Català.

L’Aribau Cinema de Barcelona ha estat l’escenari d’aquest tradicional esdeveniment, recuperat aquesta temporada després de 3 anys, que ha atorgat el lliurament de distincions, guardons, medalles i reconeixements a entitats i persones diverses del Bàsquet Català, corresponent a la temporada 2021-22.

Presentat per Jordi Robirosa i Sònia de Alba, reconeguts periodistes especialitzats en bàsquet, l’acte ha permès fer entrega de diferents reconeixements especials a jugadors, àrbitres i tècnics, corresponents a la temporada 2021-22 així com també s’ha guardonat a diferents directius, ex directius i col·laboradors de les nostres entitats amb les tradicionals medalles d’argent en motiu de la seva tasca desenvolupada en pro del bàsquet.

Entre els guardonats amb la medalla d’Argent de la Federació Catalana de Basquetbol, varen ser per  en Joan Eduard Piñero Vázquez i en Ignasi Vicente López, moltes felicitats per la tasca que estan portant a terme.