Bàsquet Sitges La Guixeta 92 – Reus Ploms Salle Negre 60

N.Bellmonte 5, N.Guillen 10, A.Miguelsanz 16, JA.Bustos 6, O.Thiam, I.Ruiz, A.Villar, M.Perez 5, J.Carrion 8, O.Camprubi 21, V.Siriaco, N.Velasco 11, P.Cabezas 6, Y.Pedroso 4.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials :        20-14          34-14   19-14   19-1

Àmplia victòria del Bàsquet Sitges-La Guixeta,  92 a 60 davant el Reus Ploms Salle Negre en el partit disputat diumenge passat a les 18:00 hores al pavelló 1 de Pins Vens, en el segon partit de la primera fase de la temporada.

L’equip Sitgetà arribava al matx amb baixes al joc interior. Ni l’Adrià Villar, ni l’Omar Thiam (que ja porta temps arrossegant molèsties a l’esquena) van poder jugar el partit. Un handicap important donat el potent joc interior del Reus.
Tot i això, el Sitges va apostar per establir un ritme de joc ràpid, transicions dinàmiques i llançaments exteriors, aprofitant la rotació de banqueta, a priori més àmplia que la del rival.

Durant el primer quart, el partit va ser igualat, sobretot en els primers minuts, acabant el parcial amb avantatge local de sis punts, 20 a 14. Va ser al segon quart quan les rotacions de jugadors van permetre mantenir un ritme de joc alt i el CB Sitges La Guixeta, amb el mateix to defensiu del primer quart, es va mostrar més encertat a l’atac i va endossar un parcial 34 a 14.

La segona meitat va resultar més igualada, però malgrat que l’avantatge local va superar els 30 punts al cap de pocs minuts d’iniciar-se el tercer quart, els jugadors sitgetans no van perdre la concentració i la intensitat, obtenint parcials positius tant al tercer com al darrer quart. El Reus va intentar retallar distàncies amb diferents plantejaments defensius, zones 1-3-1 i zones 2-3, però només van aconseguir petits parcials favorables que el Sitges desfeia ràpidament movent la pilota amb criteri i amb encert exterior. Així va ser com es va arribar al resultat final 92 a 60. Segon partit de lliga i segona victòria dels del Garraf.

Com va passar amb la victòria davant del Casal de Vilafranca, cal destacar que els deu jugadors del Bàsquet Sitges-La Guixeta que van jugar van anotar, com a mínim 4 punts. Van destacar especialment l’Àngel Miguelsanz, amb 16 punts, 13 rebots, 3 assistències i una valoració de 24, l’Oriol Camprubí, amb 21 punts, en Nacho Velasco amb 11 punts, 7 rebots i 2 assistències, i en Noel Guillen amb 10 punts en 14 minuts jugats.

El pròxim partit serà dissabte dia 9 d’Octubre a les 19:45 hores, desplaçament a la pista del CNB Vilanova – Cerveseria La Parroquia, nou derbi del Garraf a Vilanova.