Noticies

La Salle Manresa B77 – Bàsquet Sitges La Guixeta 57

León, Marc, Ángel 23, Oriol 7, Adrià, Juan Antonio 11, N.Vicente, Jan 5,  Pau A., N.Velasco, Ivan 5, Nil 4, Marçal, Mauro, Pau C. 2, Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  19-12        15-11             19-16       24-18

Jornada número 19 pel Bàsquet Sitges – La Guixeta. Partit contra La Salle Manresa, equip molt jove que destaca per la gran intensitat a ambdues parts de la pista i que, tot i ocupar la part baixa de la classificació, ja havia aconseguit derrotar de local a equips com el Castellet. El Sitges amb un balanç de 12-2 ocupava la primera posició.

Partit marcat clarament per la falta d’intensitat per part sitgetana i la motivació i les ganes d’afrontar el partit per part manresana. Jugar contra el líder donar un extra pels jugadors rivals i així ho van demostrar. A partir d’1c1 l’equip local aconseguia anotar amb facilitat o generar avantatges que l’equip visitant no sabia aturar.

D’altra banda, les pèrdues de pilota i el percentatge en el tir exterior (2/22) feia que les distàncies al marcador no baixessin dels 10 punts en cap moment de la segona part.

Partit per oblidar de l’equip sitgetà. Tots els rivals s’han de respectar i no importa la classificació, importa la intensitat i la concentració de cadascun dels partits. Tenim molt a guanyar i molt a perdre, així que necessitem canviar la dinàmica d’aquest partit i demostrar contra el Vilafranca la propera setmana perquè som aspirants al títol.

El proper partit del Bàsquet Sitges – La Guixeta, serà el dissabte 18 de març a les 18:00 hores a Pins Vens contra el Serra S.E. Casal Vilafranca.