Bàsquet Sitges – La Guixeta 57

León, Marc, Ángel 23, Oriol 7, Adrià, Juan Antonio 11, N.Vicente, Jan 5,  Pau A., N.Velasco, Ivan 5, Nil 4, Marçal, Mauro, Pau C. 2, Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  19-12        15-11             19-16       24-18

Jornada número 19 pel Bàsquet Sitges – La Guixeta. Partit contra La Salle Manresa, equip molt jove que destaca per la gran intensitat a ambdues parts de la pista i que, tot i ocupar la part baixa de la classificació, ja havia aconseguit derrotar de local a equips com el Castellet. El Sitges amb un balanç de 12-2 ocupava la primera posició.

Partit marcat clarament per la falta d’intensitat per part sitgetana i la motivació i les ganes d’afrontar el partit per part manresana. Jugar contra el líder donar un extra pels jugadors rivals i així ho van demostrar. A partir d’1c1 l’equip local aconseguia anotar amb facilitat o generar avantatges que l’equip visitant no sabia aturar.

D’altra banda, les pèrdues de pilota i el percentatge en el tir exterior (2/22) feia que les distàncies al marcador no baixessin dels 10 punts en cap moment de la segona part.

Partit per oblidar de l’equip sitgetà. Tots els rivals s’han de respectar i no importa la classificació, importa la intensitat i la concentració de cadascun dels partits. Tenim molt a guanyar i molt a perdre, així que necessitem canviar la dinàmica d’aquest partit i demostrar contra el Vilafranca la propera setmana perquè som aspirants al títol.

El proper partit del Bàsquet Sitges – La Guixeta, serà el dissabte 18 de març a les 18:00 hores a Pins Vens contra el Serra S.E. Casal Vilafranca.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Bàsquet Sitges “B” 81

C.B. Begues 52

Marc, Pau, Gerard 2, Cristian 16, Antoni 7, Noel 10, Angel, Oscar 8, Ignasi, Giorgo 4, Miquel, Martin 15, Jordi 11, Adrià 8, Carles.

Entrenador: Noel Guillen Delegat : Anna

Parcials:                  24-11        18-16             20-11       19-14

El pròxim cap de setmana diumenge 19 de març a les 13:15 hores, el sènior B del Bàsquet Sitges desplaçament a la pista del MVP Cervelló Groc.

Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

C.B. Matadepera Taronja                                       72

Basquet Sitges “A”                                                51

Rubi 2, Oriol 2, Carlos, Dani, Jordi, Karim 6, Jonathan, Güell, Carles 10, Manel 13, Pau 5, Fernando, Antonio 7, Ivan 6, Marc.

Entrenador :     Jordi i Angel                       Delegat : Ana Maria

Parcials:                  17-9        25-7             11-14       19-21

Jornada molt important pel sots21 del CB Sitges. El rival, un vell conegut com el CB Matadepera, el qual portava el mateix balanç que el Sitges 11-4.

Com últimament passa amb el sots21 blanc, els inicis de partit són dolents i costa molt engegar. Els locals s’aprofiten d’això i amb un parcial de 9-0 aconsegueix crear la primera escletxa al marcador. Els jugadors sitgetans encara no havien connectat al partit i després dels primers 10 minuts ja hi havia una diferencia al marcador més que contundent, 17-9.
Però si l’inici ja havia sigut dolent, el segon quart encara anava a ser pitjor, 25-7, sense idees en atac i sense intensitat en defensa. Ni els jugadors ni el cos tècnic sabien què fer, ja que amb aquesta intensitat i concentració la pissarra no serveix per res i és igual el que diguis que no sortirà. Final de la primera part 42-16 i la sensació que si es continuava igual no només faria mal la derrota per ser un rival directe, sinó també la dignitat i l’orgull de l’equip.

Segona part on la defensa sitgetans s’activa en trams concrets del joc, però la dificultat per tancar el rebot defensiu i arribar als tirs exterior fan molt de mal i no permet que es retallin les distàncies com per competir pel partit.

No obstant, els jugadors conscients del marcador lluiten fins al final i aconsegueixen guanyar els dos quarts finals.

Proper cap de setmana DESCANS. Que serveixi per tornar a agafar forces i aconseguir la mateixa dinàmica que s’havia aconseguit. Els majors rivals som nosaltres mateixos i només treballant en equip aconseguirem lluitar les primeres posicions a la classificació.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

C.B. Cornellà 06 53

Basquet Sitges “A” 60

Leon 21, Ulises, Jaume 2, Da Wei, Jan 3, Pol 6, Luan 2, Biel, Leo 22, Victor 4, Hèctor, Lucas.

Entrenador: Jordi i Angel Delegat: Josep Antoni

Parcials:                  14-23        13-6             16-17        10-14

Proper partit dissabte 18 de març a les 19:30 hores a Pins Vens contra el Chiringuito Iguana-BBA 2006

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

Basquet Llor

Basquet Sitges “B”

Gabriel, Keziah, Diego, Joan, Juan, Joel, Adrià, Samuel, Biel, Enoc, Eric, Victor, Natan.

Entrenador: Galdric i Xenia Delegat : Nacho

Partit ajornat al dia 22 d’abril a les 13:30 hores.

Proper partit el dissabte dia 18 de març a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.E. Gelida.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 05

Basquet Sitges “A” 63

C.E. Laietà – Ascensores Eninter – B 59

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin Delegat: Maria Luisa

Trenquem la mala ratxa gràcies a una molt bona primera part.

Sortim amb molta intensitat desde el primer minut i es veu reflectit en el marcador, amb un +18 al final del segon quart.

En canvi, al tercer quart sortim massa despistats, cometem masses errors en defensa i els visitants aconsegueixen remuntar el partit i ficar-se dos a dalt.

Per sort, aconseguim reaccionar a temps i ens emportem una victòria molt necessària per a l’equip.

Proper partit el dissabte dia 18 de Març a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Bellvitge Negre – Joan XXIII.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “B” 66

C.B. Corbera Negre 40

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel Delegat: Alberto

Proper partit el diumenge dia 19 de Març a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del CNB Vilanova – Ako Verd..

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C 2– segona fase – grup 01

Basquet Sitges “C” 86

Nou Bàsquet Olesa B 32

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia Delegat: Valentina

Trenquem la mala ratxa amb una victòria merescuda des de l’inici.

Vam tenir una primera part sabent controlar el partit amb molt bona dinàmica i bones accions en equip.

A la segona part vam continuar amb aquesta dinàmica que va fer continuar amb bones accions fins que el rival es va anul·lar completament i no va saber com anul·lar-nos.

Proper partit el dissabte dia 18 de Març a les 9:00 hores, a Pins Vens contra C.B. Corbera Negre.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A” 67

A.E. Teià 59

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien, Alex, Lluc, Mateo, Pol, Ricard.

Entrenador: Ivan Delegat: Raquel i Omar

Partit que s’ha complicat innecessàriament fins al final pels canvis d’intensitat de l’equip que portem arrossegant tota la temporada i de nou per la falta de intensitat en defensa i rebot. Quan hem aconseguit imposar el nostre joc defensiu i anar els 5 jugadors al rebot es quan em aconseguit marxar en el marcador.

Proper partit el dissabte dia 18 de Març a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Les Franqueses.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell A1 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A”

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan, Izaya.

Entrenador: Galdric i Berta Delegat : Juan Jose

Jornada de DESCANS

Proper partit el dissabte dia 18 de Març a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Ferrimaq – C.B. Sant Just.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A” 39

Òdena Club Bàsquet 84

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat:  Eduardo

Aquest dissabte passat el Mini A del Sitges va rebre el C.B. Òdena, en el que es preveia un partit complicat pels locals veient les dinàmiques dels dos equips.

I així va ser, des de l’inici del partit ja es va veure que l’Òdena hi ficava moltes més ganes per endur-se el partit. I finalitzats els primer dos quarts, el resultat ja mostrava un 7-22 favorable als visitants. Al tercer petita reacció dels locals aconseguint perdre el quart per un sol punt (5-6). Però al quart, de nou un contundent 7-17. Enviant el partit al descans amb un resultat de 19-45.

A la represa tot va seguir igual, parcial de 2-13, seguit d’una reacció local que finalitza el sisè quart amb un 4-4. Penúltim període com la gran majoria del partit, 3-14. I últim període amb un resultat favorable als locals, 11-8. Resultat final, 39-84 favorable als visitants.

En resum, partit dels Sitgetans que segueix amb la mateixa línia dels últims partits, molt permissius en la basant defensiva, permetent moltes cistelles fàcils d’1c1 i molt rebot ofensiu visitant, juntament amb un atac posicional molt estàtic i molt basat en joc individual, a més a més, realitzant una alta quantitat de pèrdues de pilota. Partit que si s’hagués jugat tal i com anava evolucionant l’equip abans de l’aturada de Carnaval, de ben segur que haguessin competit el partit, però sembla a ser que aquesta aturada va aturat l’evolució i als sitgetans els està costant agafar el ritme de nou.

El proper partit serà dissabte 18 de Març a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Begues.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 07

Basquet Sitges “B” 33

Club Bàsquet Martorell 38

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando, Bryan, Joan, Marcel.

Entrenador: Marina i Diego Delegat:  Joan

El proper partit serà dissabte 18 de Març a les 9:00 hores, a Pins Vens contra MVP Cervelló.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 03

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau Delegat : Dani

Jornada de DESCANS.

El proper partit serà dissabte 18 de Març a les 12:00 hores, a Pins Vens contra A.E. Minguella A – Drivim.

C.T. Pre-mini “B” – nivell C2 – primera fase – grup 03

CBC2013 61

Basquet Sitges “B” 11

Cinto, Nil, Pau P, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Pol, Laurens, Arthur, Lucas, Pau M, David, Jean Moise.

Entrenador: Berta i Judit Delegat : Xavier.

Proper partit el diumenge dia 19 de Març a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Joventut Castelldefels 2N Any

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – 2A Fase grup 2

Bàsquet Sitges Blanc

Escobol Manyanet Molins

Pol, Victor, Nil, Iu, Alejandro, Leandro, Marc.

Entrenador : Elena i Maria

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

Bàsquet Sitges Verd

Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael, Ashle.

Entrenador : Elena i Ariadna

Desplaçament de l’equip per participar en la trobada del Papiol. Partit tot i ser 6 jugadors sempre hi havien ganes.

Tots ells van ficar cistelles i van defensar quan tocava, per tant va haver-hi un bon resultat.
Les entrenadores estan orgulloses del treball realitzat.

El proper cap de setmana DESCANS

VETERANS

Bàsquet Sitges – Flexic.es

Ferran Vilanova, David Simó, Joan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Albert Masip.

1er. Quadrangular de Veterans Sitges

Dia : 8 de Abril de 2023

Pavelló de Pins Vens a les 17:00 hores

• S W E E T  H O M E  B A R C E L O N A ( E X- J U G A D O R S F. C . B A R C E L O N A )
  • C L U B J O V E N T U T B A D A L O N A
  • S . D . E S P A N Y O L
  • C . B . S I T G E S

C.T. Sènior femení – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca         73

MVP Cervelló & CB Corbera 31

Marina, Clara 6, Nuria, Berta S 6, Belen, Lucia, Anna 8, Berta A 12, Xenia 9, Ona 11, Ariadna, Judit, Claudia 6, Elisenda 15.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

Parcials:                   16-11         23-6           16-10          18-4

Avui al pavelló Pins Vens s’ha disputat el partit de bàsquet femení aplaçat de la jornada 17 entre el Bàsquet Sitges i el MVP Cervelló. Les jugadores locals han sortit decidides a guanyar el partit des del primer minut, amb una gran intensitat defensiva i un joc ràpid i fluid.

El primer quart ha estat igualat, amb una petita avantatge del Bàsquet Sitges que ha estat capaç de mantenir fins al final del quart. Però a partir del segon quart, les jugadores locals han incrementat el ritme del partit i han aconseguit trencar el joc, gràcies a la seva gran actuació defensiva i la seva efectivitat a l’atac.

Les diferències en el marcador s’han anat ampliant a mesura que avançava el partit, amb una gran actuació de les jugadores del Bàsquet Sitges, que han estat capaces de mantenir la seva intensitat durant tot el partit. Els parcials dels quarts han estat clarament a favor de les locals, amb una diferència de 17 punts al descans i de 28 punts al final del tercer quart.

Finalment, el partit ha acabat amb un resultat contundent de 73-31 a favor del Bàsquet Sitges,

Proper partit el diumenge dia 19 de Març a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Regina.

C.T. Junior femení – nivell B1 – segunda fase – grup 03

Endinsa’t a la Marca–BF Castellví de la Marca JF

Bàsquet Sitges – La Oca

Ariadna, Alba,  Abril,  Maria, Lise, Aitana, Alexia V, Vinyet, Andrea, Alexia S, Xesca, Isaura, Rita, Mae.

Entrenador: Gerard i Ona

Partit ajornat al dia 21 de maig a les 16:30 hores.

Proper partit el dissabte dia 184 de Març a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.E. Xamba Taronja.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Basket Esplugues B 51

Basquet Sitges “A” 62

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E, Samakou.

Entrenadors : Nuria i Marina

Partit molt disputat on les sitgetanes han guanyat distància al marcador a l’últim quart.

Les cadets han defensat molt intensament impedint que les d’esplugues es sentissin còmodes en atac.

Ofensivament, el cadet sitgetà ha corregut molt i ha pogut anotar molts punts al contraatac, que els han donat la victòria.

Proper partit el dissabte dia 18 de Març a les 12:15 hores, desplaçament a la pista del Repa – C.B. Cubelles.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Mar, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Sofia M, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Proper partit el diumenge dia 19 de Març a les 12:30 hores, desplaçament a la pista de Lluïsos de Gràcia.

C.T. Pre-infantil “B”  femení – nivell D – segona fase – grup 01

E.B. Rosella Blanc 46

Basquet Sitges “B” 15

Chloe, Jorgina, Iris, Ada, Carla A, Carla M, Elsa, Amanda, Valentina, Ines, Isabela.

Entrenadors: Gerard i Ona

Partit difícil però amb intensitat sempre jugant amb equip i amb ganes de seguir millorant i aprenen dels partits.

Proper partit el dissabte dia 18 de Març a les 12:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. Gavà.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C2 – segona fase – grup 02

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Greta, Ines, Lidia, Sofia.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Proper partit el dissabte dia 18 de Març a les 10:30 hores, desplaçament a la pista de La Secre – C.B. Martorell.

C.T. Pre-mini “A”  femení – nivell D – segona fase – grup 03

CB Calafell Fem. 59

Basquet Sitges “A”             9

Maria, Martina, Marta, Vega, Claudia, Ruth, Valentina, Jana, Ania, Aliena, Alba, Laia.

Entrenadors: Jiale i Xenia

Comencem molt bé jugant amb passades i superant defensors, però lo dèbil és el físic, que ens treuen les pilotes de les mans, els rebots i corren molt més.
A l’últim quart vam ficar un triple i dues cistelles seguides, jugant entre elles amb passades i passant del camp defensiu a la cistella i acabar fàcil, com deien unes jugadores dels rivals: «es que jugueu com a equip»
Partit difícil però van lluitar fins a l’últim moment

Proper partit el dissabte dia 18 de Març a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Basket Esplugues.