Bàsquet Sitges La Oca 73 – MVP Cervelló & CB Corbera 31

Marina, Clara 6, Nuria, Berta S 6, Belen, Lucia, Anna 8, Berta A 12, Xenia 9, Ona 11, Ariadna, Judit, Claudia 6, Elisenda 15.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

Parcials:                   16-11         23-6           16-10          18-4

Avui al pavelló Pins Vens s’ha disputat el partit de bàsquet femení aplaçat de la jornada 17 entre el Bàsquet Sitges i el MVP Cervelló. Les jugadores locals han sortit decidides a guanyar el partit des del primer minut, amb una gran intensitat defensiva i un joc ràpid i fluid.

El primer quart ha estat igualat, amb una petita avantatge del Bàsquet Sitges que ha estat capaç de mantenir fins al final del quart. Però a partir del segon quart, les jugadores locals han incrementat el ritme del partit i han aconseguit trencar el joc, gràcies a la seva gran actuació defensiva i la seva efectivitat a l’atac.

Les diferències en el marcador s’han anat ampliant a mesura que avançava el partit, amb una gran actuació de les jugadores del Bàsquet Sitges, que han estat capaces de mantenir la seva intensitat durant tot el partit. Els parcials dels quarts han estat clarament a favor de les locals, amb una diferència de 17 punts al descans i de 28 punts al final del tercer quart.

Finalment, el partit ha acabat amb un resultat contundent de 73-31 a favor del Bàsquet Sitges.