Esportiu Sitgetà

La Clau Bàsquet Ribes 48 Bàsquet Sitges La Oca 49

J.Luguera, B.Flores, M.Granja, C.Miro, A.Rodriguez, B.Arrive, E.Camprubi, O.Gutierrez, M.Herrero, M.Muntada, X.Santin, N.Gil, A.Roig, L.Nogal.

Entrenador: N.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials :        13-5          5-6              17-17 9-16       prorroga 4-5

Aquest diumenge, les nostres sèniors es desplaçaven a Sant Pere de Ribes, per jugar contra les primeres classificades i imbatudes de la lliga. L’equip venia amb alguna baixa que podia afectar en la rotació de l’equip.

El partit s’inicia amb clar domini per les locals, que eren superiors tant en el joc exterior com interior. Les nostres noies erraven molt en els llançaments i perdien moltes pilotes quan intentaven jugar ràpid. Solament eren capaces d’anotar 11 punts a la primera meitat. Per sort, les noies del bàsquet Ribes, tampoc seguien augmentant la distància i solament marxaven a la mitja part amb una diferència positiva de 7 punts (18-11).

L’inici del tercer període semblava que les locals apretaven, sortien amb tot des de l’inici a tancar el partit. Al minut 25 eixamplaven la diferència fins als 15 punts (30-15). En aquest punt, les sitgetanes canvien d’estratègia i comencen a pressionar tota la pista. Una pressió que ja els ha portat grans beneficis altres cops. Redueixen la distància a 7 punts per començar l’últim període. En aquest últim quart, les distàncies no varien fins als últims dos minuts, que amb un triple de la Belen i dues cistelles de les jugadores interiors deixen el partit tres punts per sota quan falten 10,2 segons per la seva finalització i pilota per les sitgetanes. Segons d’infart per com finalitzen amb un triple de la Berta que dona pas a la pròrroga.

En aquest moment les sitgetanes es tornen a creure que poden guanyar el partit, surten des del minut 0 de la pròrroga per a totes, i aconsegueixen que les ribetanes perdin la seva imbatibilitat i seguir augmentant la dinàmica positiva de les últimes tres setmanes.

El proper partit serà diumenge dia 21 de Novembre a les 16:30 hores, el Bàsquet Sitges La Oca rep a Pins Vens el Bàsquet Molins “B”