Manyanet Reus A 80 – Bàsquet Sitges La Guixeta 87

N.Bellmonte 6, N.Guillen, A.Miguelsanz 11, JA.Bustos 13, O.Thiam, I.Ruiz, A.Villar, M.Perez 2, J.Carrion 10, O.Camprubi 22, V.Siriaco, N.Velasco 23, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials :        20-19        21-22             23-26 16-20

El Sènior A del Club Bàsquet Sitges es manté invicte en la primera posició del grup 6 de la segona categoria catalana en resoldre, amb molt d’esforç, el desplaçament del passat dissabte a Reus, per jugar contra el Manyanet Reus A. El partit va ser molt emocionant. Durant el partit, i sobretot en la segona meitat, es van produir 5 canvis d’avantatge i 7 empats en el marcador, i no va ser fins als darrers tres minuts que el Bàsquet Sitges-La Guixeta va aconseguir distanciar-se una mica per acabar guanyant 80 a 87.

El Bàsquet Sitges-La Guixeta no va poder comptar amb en Valerio Siriaco, en Noel Guillen, ni amb l’Omar Thiam, tots tres baixes per lesió i just recuperava pel partit a en Pau Cabezas, amb molèsties al genoll.

Primera meitat igualadíssima i vistosa, de força encert per part de tots dos equips. Les defenses no podien contenir l’atac, i tot i provar amb defenses alternatives, que tan bon resultat havia donat al Sitges en altres partits, la versatilitat i experiència dels reusencs feien estèrils els esforços tàctics defensius dels visitants. Contraatacs per ambdues bandes i un segon quart de ratxes anotadores,  tant per un cantó com per l’altre. Un triple sobre la botzina de la mitja part del Manyanet, posava el 41 a 41 amb el que es va arribar al descans.

La represa va començar amb un altre triple dels de Reus, contestat per un altre triple dels sitgetans,…i replicat per un altre triple dels locals, que sortien endollats i aconseguien un parcial de 15-5 en els primers minuts del quart. Un altre triple reusenc rematava el parcial i complicava el marcador als homes de Balta Molina, 56-46. Per sort pels visitants, aquest triple seria el darrer del partit pel Manyanet, mentre que el Sitges ficaria 8 triples més abans d’acabar. I va ser gràcies a l’encert de cara a cistella, liderats pel Nacho Velasco i per l’Uri Camprubí, que van poder aguantar l’embat anotador dels locals, que van ficar més de 20 punts a cada quart, amb la sortosa excepció del darrer, 16 punts, que tot i ser una xifra respectable va ser prou baixa perquè el Sitges aconseguís endur-se el partit.

A més de l’anotació d’en Nacho (23 punts) i l’Uri (22 punts), va destacar l’actuació completíssima de l’Àngel Miguelsanz (11 punts, 14 rebots i 25 de valoració). També d’en Bustos (13 punts) i d’en Jan Carrión (10 punts anotats en moments crítics del partit).

Diumenge vinent, 21 de novembre a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges-La Guixeta rebrà la visita del renascut C.B. La Selva “A”, que va perdre el 5 primers partits de lliga, però que ha vençut en els darrers dos partits a rivals tan complicats com El Vendrell i el Salou. El partit es disputarà al Pavelló 1, on durant aquesta temporada s’estan jugant tots els partits mentre no finalitzin les obres d’adequació del pavelló 2. Sembla que només manca la instal·lació del nou parquet tan esperat per poder tornar a la normalitat dels entrenaments en condicions per a la pràctica del bàsquet. El Club espera amb ànsia aquesta fase final de les feines de rehabilitació.