C.B. La Selva “A” 59

N.Bellmonte, N.Guillen, A.Miguelsanz 5, JA.Bustos 13, O.Thiam 4, I.Ruiz, A.Villar 4, M.Perez 4, J.Carrion 11, O.Camprubi 22, V.Siriaco, N.Velasco 19, P.Cabezas 4, P.Alcazar, M.Rubi 2, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials :        24-4        17-16             27-20 20-19

Partit plàcid el viscut aquest diumenge pel Sènior A del Bàsquet Sitges-La Guixeta, en el que ha suposat la vuitena victòria en vuit partits. Aquest cop contra el sènior A de La Selva, que no ha estat encertat en el llançament i s’ha vist superat també en el rebot. Els Sitgetans no han donat opció en cap moment i el parcial del primer quart, 24-4, ha estat fulminant i determinant.

Partit doncs de rotacions, de relaxació del joc defensiu i on han gaudit de minuts jugadors que malauradament en altres ocasions no han pogut jugar tants. De fet cal destacar el debut del júnior Marc Rubí, que va jugar més de sis minuts i va anotar dos punts.

Després que el Sitges marqués territori al primer quart, La Selva va espavilar i durant els primers minuts del segon va retallar diferències fins a apropar-se a 13 punts, però una reacció dels locals posava el marcador 41-20 al descans.

El tercer quart semblant al primer, no tant extrem degut a algunes badades defensives locals, i el darrer, més igualat per l’encert exterior dels visitants en els minuts finals, que col·locava el 88 a 59 final. Anotació repartida en l’equip de Balta Molina, on han destacat l’Oriol Camprubí amb 22 punts, Nacho Velasco amb 19, Jan Carrión amb 13 i en Bustos amb 11. També cal destacar l’actuació de l’Àngel Miguelsanz, amb 5 punts, 13 rebots i una valoració de 18 en només 12 minuts de joc.

Però no tot són bones notícies pels sitgetans, ja que sembla que no podran gaudir del pavelló habitual de joc, el pavelló 2, per un endarreriment per part de l’Ajuntament en la contractació de la instal·lació de la nova superfície de parquet. Malgrat que les obres es van iniciar ben entrat setembre, no es va contractar el parquet fins al passat dimecres 17 de novembre. Incomprensible i trista situació per un club amb 70 anys d’història, amb excel·lents resultats i que encara no pot disposar d’una instal·lació en condicions per entrenar i jugar.

Tornant a l’aspecte esportiu, dissabte que ve dia 27 de Novembre a les 20:00 hores el Bàsquet Sitges-La Guixeta suarà tinta per intentar mantenir-se invicte a la pista de l’AP Dental AB Vendrell 1. Els de la capital del Baix Penedès són actualment l’equip de la lliga, fora dels sitgetans,  amb menys derrotes -dues- del grup 6è.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

AEC Collblanc “B” 44

Bàsquet Sitges “B” 47

J.Mateo, A.Ruiz, Y.Pedroso 13, O.Porras 5, M.Emde 5, JE.Piñero, I.Ruiz 10, J.Bordonau, A.Cadenas 4, O.Miro, D.Arjona, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez, F.Sanchez, I.Vicente 10.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :        13-6        9-13             9-18 13-10

El sènior B aconsegueix trencar la dinàmica negativa davant d’un dels equips invictes del grup fins el moment.

El partit començava d’allò més malament amb un parcial de 9-0. Tocava tornar a remar contracorrent. L’equip semblava reaccionar però el domini era clarament del Collblanc. Al segon període, tot i que la defensa no era pas dolenta, el joc en atac era massa lent per inquietar els jugadors locals. Al minut set, la diferència ja era de deu punts, 19-9. A partir d’aquí però els sitgetans van aconseguir remuntar, canviant la dinàmica en atac, ara molt més col·lectiva i agressiva de cara a cistella. Parcial de 3-10 per tornar a entrar al partit. El resultat al descans era de 22-19. Partit amb pocs punts i molta defensa per part dels dos equips.

Després de la mitja part el Collblanc tornava a avançar-se en el marcador i un cop més en els últims minuts del període, el Sitges aconseguia un parcial favorable, 0-9 per avançar-se per primera vegada en el marcador. Al final del tercer temps, 31-37. En els últims deu minuts el Collblanc va apretar de valent i va aconseguir ficar-se a només dos punts però el Sitges amb molt bones defenses va saber aturar l’atac local, que tampoc va tenir encert en els tirs lliures de l’últim quart, 5/12.

D’aquesta manera el Sitges aconsegueix una victòria important, 44-47, per seguir en les primeres posicions.

El proper partit del Sènior B serà dissabte dia 27 de novembre a les 18:00 hores al Pavelló de Pins Vens davant del Bàsquet Samà Vilanova – SMB.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A” 47

Gramenet BC Blau 46

J.Prat 5, M.Rubi 9, A.Mila 12, L.Mayoral, L.Chimeno, K.Ayouna 6, O.Miro, B.Reinon 4, A.Vernon 6, C.Alemany 3, M.Guell 2, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo Delegat: Aleix Ruiz

Parcials :        14-12        10-12             8-14 15-8

Vuitena jornada de lliga, CB Sitges 7-0, Gramenet BC 6-1, partit per liderar el grup. Qui guanyés el partit ocuparia la primera posició de la lliga, victòria local provocaria una distància de dues victòries i average, victòria visitant seria mateix balanç però l’average a favor els permitiria avançar-se als sitgetans.

Primer quart, els locals controlen totes les facetes del partit i s’aconsegueix una primera diferència al marcador 14-2 minut 5. Però una certa relaxació per part local i canvis en les rotacions visitants permet reduir aquesta bretxa i deixar-la en 2 punts a final del quart, demostrant que ningú anava a deixar-se guanyar amb facilitat. Segon quart, els locals nerviosos per la importància del partit, la gran intensitat defensiva visitant i la poca fluïdesa en atac fa que no s’aconsegueixi cap cistella fàcil. Una gran defensa durant tot el quart fa que tot i això, el marcador sigui mínim i les distàncies molt curtes.

Tercer quart i els blancs encara més nerviosos per la falta de precisió en els tirs oberts, comencen a córrer sense cap sentit a totes les jugades ofensives i l’ordre no existeix en cap moment del quart. Això afegit a cistelles inversemblants per part visitant fa que els locals marxin al final dels 30 minuts per sota al marcador, concretament 32-38, probablement l’únic partit que arribat a aquest punt els sitgetans es troben perdent. Últim quart i tot intentar-ho de totes les maneres possibles, els blancs no aconsegueixen anotar, ja sigui amb tirs exteriors o propers a cistella. Atacs amb 3 i 4 rebots ofensius que no serveixen per res degut a la falta de precisió i que no permet apropar-se al marcador al Sitges.

Últims minuts del partit, tensió màxima, intensitat espectacular dels dos equips, però tot el sacrifici, l’esforç i el compromís del junior sitgetà apareix en els últims segons i s’aconsegueix remuntar un partit que semblava perdut. Aquests jugadors no es donen per perduts mai i amb l’ajuda de la graderia, a la qual agraïm totalment la seva energia i entrega, la victòria es queda a casa i el Sitges aconsegueix continuar imbatut.

Moltes felicitats nois, us mereixeu tot el que us està passant, però no ens hem de quedar amb això, cada partit és una final i si l’objectiu és continuar en aquesta línia, no es pot afluixar.

Proper partit diumenge 28 de novembre a les 12:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Centre Catòlic L’H B.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 06

Basquet Sitges “B” 41

C.B. Gavà 3 40

Eric, Ignacio, Pol, Jaume 6, Samuel, Jhonatan, Hèctor, Lucas 12, Da Wei, Victor 15, Adrià, Gabriel 8, David F.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials :        15-7        4-13             12-11 10-9

El proper partit serà dissabte dia 27 de Novembre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Joventut Sant Vicenç.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 66

Samà Vilanova – CMB 55

Juan 6, Diego 8, Joan 2, Marc 12, Leo 18, Eric 1, Biel, Victor, Enoc 4, Joel 2, Jake 3, Logan 10.

Entrenador: Balta i Alvaro Delegat: Nacho Joven

Parcials :        23-6        17-14             20-16 6-19

Propera jornada DESCANSA

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 14

Basquet Sitges “B” 14

C.B. Gavà 3 68

Max, Pablo A 2, Daniel, Pablo V, Felix, Gabriel 2, Hèctor, Arnau 8, Alex, Paul, Da Zhi, Toni 2, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat: Alberto Ayllon

Parcials :        4-22        4-12             6-18 0-16

El proper partit serà dissabte dia 27 de Novembre a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Serra S.E. Casal de Vilafranca Negre

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 07

CE Gelida “A” 39

Basquet Sitges “A” 59

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin Delegat: Berta i Alexandra

El proper partit serà el dissabte dia 27 de Novembre a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del CB Gavà 1

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Els Monjos BC 43

Basquet Sitges “B” 26

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix Delegat: Maria Cuvier

Partit Ajornat

El proper partit serà el dissabte dia 27 de Novembre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista de CB Sant Just Groc.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 14

CB Viladecans Vermell 43

Basquet Sitges “A” 45

Alex C, Pol, Valentino, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Theo, Ignacio, Daniel, Dianis, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard Delegat: Juan Jose Cara

El proper partit serà el dissabte dia 27 de Novembre a les 9:15 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del CB Prat – Aigües del Prat B.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 04

Basquet Sitges “A” mixte 51

Serveis Mèdics Penedès S.E.–Casal Vilafranca Negre 34

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marina, Julia, Paula, Marcos, Maria, Matías, Victor.

Entrenador: Angel i Ona Delegat: Daniel Rucandio

Parcials: 6-6 2-8 6-0 6-11 2-1 11-4 5-4 13-0

Nova victòria per part del Premini 51-34, aquest cop contra Vilafranca.

A pesar de la victòria el partit va ser fluix, manca d’intensitat defensiva i atac poc fluid. Encara així un parell de bons quarts ens van permetre agafar avantatge al marcador. Seguim treballant.

Escobol Sud – Escobol Sud G2

C.E. Xamba Escola

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena Delegat:

C.T. Sènior A femení – fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca 74

Bàsquet Molins “B” 58

Clara 17, Núria, Enda 20, Belen, Laura, Anna 7, Xenia 4, Martina, Maika, Ona 7, Jana, Ainoa i Berta 19

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials :        20-11         19-10              20-15 15-22

Partit on les sitgetanes ha dominat des de l’inici fins el final.
Les nostres noies sortien amb una defensa pressionant i robant moltes pilotes. Aprofitant el mal balanç defensiu de les de Molins de Rei per anotar amb facilitat.
La diferencia s’ha mantingut durant tot el partit, en cap moment s’ha baixat la intensitat.

El proper partit serà diumenge dia 28 de Novembre a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista de CNB Vilanova – AKO

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca

Lucia F, Berta, Maria, Marina, Judit, Jimena, Ines, Lucia J, J Gina, Alba, Laia, Alexia V, Ariadna.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde Delegat :

Jornada de DESCANS

El proper partit serà dissabte dia 27 de Novembre a les 16:15 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Cabrera.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 36

C.E. Xamba Taronja 47

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit serà diumenge dia 28 de Novembre a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista de C.B. Castellbisbal Groc.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 01

Nou Bàsquet Olesa 20

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit serà dissabte dia 27 de Novembre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el CB Sant Andreu Negre.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 11

C.B. Montpedrós “A” 47

Basquet Sitges “A” 52

Alexia, Yara, Alba, Jara, Sofia, Amanda, Georgina B, Georgina C, Sofia, Lucia, Martina, Laia, Samakou, Carlota, Mariona.

Entrenadors: Clara Delegat : Xenia Molins

El proper partit serà el dissabte dia 27 de Novembre a les 11:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Bàsquet Sant Sadurní.