Bàsquet Sitges La Guixeta 88 – C.B. La Selva “A” 59

N.Bellmonte, N.Guillen, A.Miguelsanz 5, JA.Bustos 13, O.Thiam 4, I.Ruiz, A.Villar 4, M.Perez 4, J.Carrion 11, O.Camprubi 22, V.Siriaco, N.Velasco 19, P.Cabezas 4, P.Alcazar, M.Rubi 2, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials :        24-4        17-16             27-20 20-19

Partit plàcid el viscut aquest diumenge pel Sènior A del Bàsquet Sitges-La Guixeta, en el que ha suposat la vuitena victòria en vuit partits. Aquest cop contra el sènior A de La Selva, que no ha estat encertat en el llançament i s’ha vist superat també en el rebot. Els Sitgetans no han donat opció en cap moment i el parcial del primer quart, 24-4, ha estat fulminant i determinant.

Partit doncs de rotacions, de relaxació del joc defensiu i on han gaudit de minuts jugadors que malauradament en altres ocasions no han pogut jugar tants. De fet cal destacar el debut del júnior Marc Rubí, que va jugar més de sis minuts i va anotar dos punts.

Després que el Sitges marqués territori al primer quart, La Selva va espavilar i durant els primers minuts del segon va retallar diferències fins a apropar-se a 13 punts, però una reacció dels locals posava el marcador 41-20 al descans.

El tercer quart semblant al primer, no tant extrem degut a algunes badades defensives locals, i el darrer, més igualat per l’encert exterior dels visitants en els minuts finals, que col·locava el 88 a 59 final. Anotació repartida en l’equip de Balta Molina, on han destacat l’Oriol Camprubí amb 22 punts, Nacho Velasco amb 19, Jan Carrión amb 13 i en Bustos amb 11. També cal destacar l’actuació de l’Àngel Miguelsanz, amb 5 punts, 13 rebots i una valoració de 18 en només 12 minuts de joc.

Però no tot són bones notícies pels sitgetans, ja que sembla que no podran gaudir del pavelló habitual de joc, el pavelló 2, per un endarreriment per part de l’Ajuntament en la contractació de la instal·lació de la nova superfície de parquet. Malgrat que les obres es van iniciar ben entrat setembre, no es va contractar el parquet fins al passat dimecres 17 de novembre. Incomprensible i trista situació per un club amb 70 anys d’història, amb excel·lents resultats i que encara no pot disposar d’una instal·lació en condicions per entrenar i jugar.

Tornant a l’aspecte esportiu, dissabte que ve dia 27 de Novembre a les 20:00 hores el Bàsquet Sitges-La Guixeta suarà tinta per intentar mantenir-se invicte a la pista de l’AP Dental AB Vendrell 1. Els de la capital del Baix Penedès són actualment l’equip de la lliga, fora dels sitgetans,  amb menys derrotes -dues- del grup 6è.