Derrota del Bàsquet Sitges a Vilafranca

Nou episodi de rivalitat esportiva entre el Bàsquet Sitges i el Casal de Vilafranca aquest passat cap de setmana, en el retorn del Campionat de Catalunya de Segona Categoria. Els sitgetans van pagar la falta d’encert davant un equip que va fer un partit molt meritori, tenint baixes importants, i el resultat final va ser de 57 a 55 favorable als vilafranquins.

La victòria del Casal es va basar en una defensa molt agressiva, tant en les línies de passada als exteriors com en el joc interior, aconseguint ofegar el joc dels sitgetans, que no trobaven la manera d’anotar amb facilitat. Al descans el resultat era de 33 a 30 a favor dels locals.

A partir del tercer quart els sitgetans van prémer l’accelerador. Una defensa més agressiva que permetia robar pilotes i el domini del rebot defensiu permetia a l’equip fer transicions ràpides. El resultat al final del tercer quart era de 41 a 45.

En el darrer quart, quan semblava que el Sitges tenia el partit encarrilat els locals van tornar a apretar la defensa i l’atac del Sitges es tornava a encallar. Es va arribar als segons finals amb un ajustat 57 a 55. Els sitgetans van sacar, amb quatre segons per davant, per intentar guanyar el partit, però el triple d’Omar, que hagués donat la victòria als sitgetans va ser fora de temps.

El següent partit serà el dissabte 27 de març a les 17.45 a Pins Vens, una altra  vegada davant el Casal.