Bàsquet Sitges – La Guixeta 55

N.Bellmonte 4, N.Guillen, A.Miguelsanz 7, JA.Bustos 10, O.Thiam, I.Ruiz, A.Villar, M.Perez 8, J.Carrion 2, O.Camprubi 3, V.Siriaco, N.Velasco 15, P.Cabezas, Y.Pedroso 6.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials :        15-9          10-15   16-17   12-14

El passat dissabte a les 19:45 hores el Bàsquet Sitges-La Guixeta es va imposar per 53-55 al CNB Vilanova al pavelló Isaac Gálvez. Un partit molt igualat, molt disputat i molt dur que es va decidir amb una cistella d’en Mauro Pérez, llençat al final de la possessió, amb el cos desorientat i ben puntejat pels defensors, i que va entrar a la cistella aturant el cronòmetre a 0,7 segons pel final del partit. Mauro, de nou va ser protagonista del tir guanyador, com a Vilafranca quinze dies abans.

El Bàsquet Sitges-La Guixeta es desplaçava a Vilanova amb baixes al joc interior, com a la setmana anterior contra el Reus Ploms, i reforçava la banqueta amb la incorporació d’en Yan Deivis Pedroso, del sènior B, que va aportat bons minuts de joc.

El CNB Vilanova va començar el partit molt més encertat que els Sitgetans, amb una defensa molt agressiva que dificultava enormement el joc estàtic dels visitants, impedien els contraatacs i dominaven el rebot. D’aquesta manera, els vilanovins només encaixaven 9 punts en el primer quart. Per fortuna dels sitgetans, l’atac local no estava endollat i amb el 15-9 final la diferència semblava fàcilment salvable a poc que milloressin en l’apartat ofensiu.

El problema va ser que la millora buscada no va arribar en cap moment, i el segon quart es va iniciar com el primer. Joc travat, Vilanova aturant la fluïdesa del joc amb nombroses faltes, Sitges que no ficava ni una de fora i la diferència augmentava amb comptagotes a favor del Nou Bàsquet, nou punts al minut 3, i, de nou, nou punts al minut 4. L’Entrenador visitant, llavors, va canviar l’estratègia defensiva amb la intenció de dinamitzar una mica més el joc, robar pilotes i aconseguir punts de contraatac. I amb una defensa 1-3-1 va aconseguir l’objectiu i el Sitges va recuperar la diferència tancant la mitja part amb un ajustat 25 a 24.

A la represa, el Sitges va continuar amb la ratxa i va fer que el Vilanova només anotés dos punts durant els 5 primers minuts, 27 a 35. Però els locals van reaccionar i van recuperar la diferència per arribar al final del quart empatat a 41.

En el darrer quart, d’infart, cap equip va poder distanciar-se en més de tres punts. Vilanova amb un triple es posa dos amunt, Sitges es posa dos amunt a base de tirs lliures, empata Vilanova,… tres amunt Sitges,… així fins que arriba la darrera cistella dels de casa. Triple dels vilanovins; 53-52, atac dolent del Sitges, Nacho Velasco perd la pilota entrat ja el darrer minut. Atac del Vilanova i de nou Nacho Velasco expia el pecat comès segons abans i roba la pilota forçant dos tirs lliures. Tots dos dintre. Empat a 53. Vilanova fa un mal llançament, rebot pels visitants. Sitges ataca la darrera possessió amb una defensa a mort del locals, com no podia ser d’altra manera. Mauro llença forçat quan s’acabava el temps i…dins. 0,7 segons i temps mort del Vilanova. Missió impossible. Falla el tir final i explosió d’alegria del Sitges, que va guanyar el partit fent pitjor percentatge que el Vilanova en tirs lliures, tirs de dos i també de tres. Amb aquestes xifres, la victòria només arriba per esforç i capacitat de sofriment.

El CNB Vilanova va fer molt bé la seva feina, escanyant el joc rival, defensant dur i deixant el màxim anotador en només 3 punts. Qualsevol altre equip, hauria perdut els papers ja a la primera part, però els Sitgetans van mostrar-se concentrats i mai es van rendir. Per sort, van obtenir el premi final. Tercer partit jugat, tercera victòria. Pel Sitges va destacar Nacho Velasco amb 15 punts, 6 rebots i 3 assistències.

Diumenge vinent 17 d’octubre, el Bàsquet Sitges-La Guixeta rep la visita del Reus Deportiu a les 18:30 hores al pavelló 1 de Pins Vens. Duel entre els dos equips del grup que encara no han perdut cap partit.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges “B” 63

La Casa Agency – C.B. Sant Josep Obrer “B” 44

J.Mateo 2, A.Ruiz 3, Y.Pedroso 18, O.Porras 1, M.Emde 5, JE.Piñero 16, I.Ruiz, J.Bordonau, A.Cadenas 10, O.Miro, D.Arjona, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez 8, F.Sanchez.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :        23-2      17-13  15-12   8-17

El sènior B aconsegueix la tercera victòria consecutiva davant del Sant Josep Obrer.

Tot i l’inici desastrós de partit, el sènior B va saber redreçar la dinàmica després d’un temps mort necessari. Els sitgetans desplegaven el seu potencial i gràcies també a un bon encert en el tir exterior, cinc triples, aconseguien un parcial de 23-0. El segon període va seguir sent favorable als locals que haurien pogut distanciar-se encara més en el marcador si no fos pel poc encert en els tirs lliures. Al descans, el resultat era de 40-15.

A la segona meitat, les alternatives defensives plantejades pels visitants i les rotacions van fer que el joc deixés de ser fluid. Tot i això, el tercer parcial encara seria favorable al Sitges. Als últims deu minuts, amb un resultat de 55-27, si que es va notar una relaxació de l’equip que va aprofitar el Sant Josep Obrer per retallar la distància fins al 63-44 final.

El proper partit del Sènior B serà d’aquí dues setmanes, ja que descansen a la jornada 4, diumenge dia 24 d’octubre a les 17:45 hores, el Bàsquet Sitges rep al pavelló de Pins Vens davant de l’A.E. Sant Andreu Natzaret B.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

A.E.S.E. 1 52

Basquet Sitges “A”       56

J.Prat 2, M.Rubi 15, A.Mila 10, L.Mayoral 1, L.Chimeno 3, K.Ayouna, O.Miro 2, B.Reinon, A.Vernon, C.Alemany 8, M.Guell 2, P.Alcazar 13.

Entrenador: Jordi Mateo Delegat: Aleix Ruiz

Parcials :        16-12        9-15           4-19 23-10

Tercer partit de lliga del junior del Bàsquet Sitges amb un balanç de dues victòries i cap derrota. Aquesta vegada tocava viatjar a pista del A.E.S.E contra un rival amb un balanç de cap victòria i dues derrotes. A priori, partit senzill, però dues baixes a l’equip blanc de jugadors importants podien provocar dues situacions pels 10 jugadors que formaven part d’aquesta convocatòria. Una de les opcions era que els visitants s’amaguessin per no agafar un rol més protagonista o era una bona oportunitat per demostrar que aquest equip és un EQUIP i tothom havia de fer una passa endavant. Cal confirmar que ha sigut la segona opció, jugadors com Marc Rubí amb 5 triples, Pau Alcázar amb un control dels dos cèrcols espectacular i un Antonio Milà amb una gran intensitat i confiança en l’1c1 han demostrar que en aquest equip TOTS sumen i TOTS són importantíssims.

Inici del partit amb una anada i tornada de cistelles on l’equip local sorprèn als de Sitges amb una gran intensitat i l’objectiu clar d’aconseguir la primera victòria. Poc a poc els visitants aconsegueixen fer mal i trobar situacions clares fent canvis en defensa i fent una bona lectura en atac trobant facilitats per anotar. La intensitat defensiva no és la desitjada i no s’aconsegueix marcar el ritme amb claredat i els blancs s’adapten al ritme dels locals, els quals basaven el seu joc només a córrer i possessions molt ràpids. Final de la primera meditar, +2, 25-27, però la sensació que ningú es sentia còmode en aquesta pista tan difícil i que la millor versió de l’equip encara estava per arribar.

Segona part i inici espectacular dels sitgetans, res a dir. Molta intensitat defensiva sense permetre segones opcions, control del rebot al cèrcol i amb moltes ganes de poder trencar el partit el més aviat possible per tenir un final més plàcid.Els blancs aconsegueix un avantatge de 17 punts, que s’allarga fins als últims cinc minuts, però en aquest moment els locals pugen línies pressionant tota la pista i la permissivitat per part de l’àrbitre i les precipitacions dels jugadors sitgetans fan que aconsegueixin anar retallant la diferència fins a 4 punts a falta de poca segons. Final del partit amb un 52-56, +4 i tercera victòria consecutiva dels blancs que confirmen el seu bon moment i comparteixen la primera posició amb el Gramenet sent els únics equips sense conèixer la derrota.

El pitjor moment del partit, la lesió del Marc Güell al turmell esquerre. Molts ànims i t’esperem el més aviat possible a les pistes!!

Proper cap de setmana, diumenge dia 17 d’Octubre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el CE La Marina (balança de 2-1). Segur que serà un gran partit i tant de bó es pugui celebrar la quarta victòria de la temporada del Junior del Bàsquet Sitges.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 06

Basquet Sitges “B”

Eric, Ignacio, Pol, Jaume, Samuel, Jhonatan, Hèctor, Lucas, Da Wei, Victor, Adrià, Gabriel.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Jordana de D E S C A N S

El proper partit serà el diumenge dia 17 d’Octubre a les 19:45 hores, desplaçament a la pista del C.B. Gava 3.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A”

Juan, Diego, Joan, Adrià, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel.

Entrenador: Balta i Alvaro Delegat: Nacho Joven

El proper partit serà el dissabte dia 16 d’Octubre a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Samà Vilanova – CMB

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 14

Max, Pablo A, Daniel, Pablo V, Jake, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Logan.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat: Alberto Ayllon

El proper partit serà el dissabte dia 16 d’Octubre a les 16:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. Gava 3.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 07

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin Delegat: Berta i Alexandra

El proper partit serà el dissabte dia 16 d’Octubre a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.E. Gelida “A”

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix

El proper partit serà el dissabte dia 16 d’Octubre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens Els Monjos B.C.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 14

Alex C, Pol, Valentino, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Theo, Ignacio, Daniel, Dianis, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard Delegat: Juan Jose Cara

El proper partit serà el dissabte dia 16 d’Octubre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Viladecans Vermell

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 04

Basquet Sitges “A” mixte

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Luka, Nathan, Marina, Julia, Paula, Marcos, Maria, Andres.

Entrenador: Angel i Ona

El proper partit serà el diumenge dia 17 d’Octubre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Sènior A femení – fase previa – grup 01

Bàsquet Samà Vilanova – SFB 61

Bàsquet Sitges – La Oca 62

J.Luguera, B.Flores, M.Granja, C.Miro, A.Rodriguez, B.Arrive, E.Camprubi, O.Gutierrez, M.Herrero, M.Muntada, X.Santin, N.Gil, A.Roig, L.Nogal.

Entrenador: N.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Aquest diumenge el sènior femení jugava el primer derbi de la temporada. S’enfrontava al Sama, equip que encara no coneixia la derrota.

Les vilanovines començaven més intenses i concentrades. Així i tot no aconseguien marxar del marcador. Fins al minut 17, on les nostres noies es trobaven perjudicades per les faltes, i les vilanovines ho aprofitaven. En tres minuts eren capaces d’augmentar la diferència fins als 12 punts (34-22).

La segona part seguia pel camí on havíem deixat la primera, i les vilanovines augmentaven la diferència fins a un màxim avantatge de 19 punts (41-22). Durant el tercer període les sitgetanes són capaces d’anotar amb més facilitat, però no estan gaire encertades en la part defensiva. Deixen el marcador a faltar d’un període, 16 punts per sota (54-38).

Quan ningú donava un duro per la remuntada, les nostres noies comencen a pressionar tota la pista, fent perdre moltes pilotes a les vilanovines i seguir amb la ratxa anotadora. En l’última jugada de partit, amb el marcador empatat a 61, les del Sama fallen, amb rebot sitgetà i quan falten 1,2 segons reben una falta que dona dos tirs lliures. Amb el primer tir lliure anotat dona la victòria a les nostres noies.

El proper partit serà diumenge dia 17 d’Octubre a les 17:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el AEC Collblanc B.

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca 52

A.B. Premia 35

Lucia F 12, Berta 6, Maria, Marina 4, Judit 11, Jimena, Ines 13, Lucia J 1, Gina, Alba 5, Laia.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde Delegat :

Parcials :        12-10        16-7            7-4 17-14

Partit més complicat de l’esperat, sortint massa espesses des de el començament.

Un primer quart amb molt poques opcions a l’hora d’atacar i on ens costa molt moure la pilota, fa que només anem guanyant de 2. Al segon quart comencem a treure profit dels bloqueigs i les continuacions, que ens fa agafar una mica de distància abans de la mitja part.

Segona part juguem contra zona i ens costa molt poder anotar. Últim quart una mica més fluid en atac on aprofitem uns quants contraatacs per tancar el partit. Tot i la victorià, queda molt per treballar.

El proper partit serà el diumenge dia 17 d’Octubre a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del Unió Esportiva Capellades.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit serà el dissabte dia 16 d’Octubre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.E. Xamba Taronja.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 01

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit serà el diumenge dia 17 d’Octubre a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Nou Bàsquet Olesa.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 11

Alexia, Yara, Alba, Jara, Sofia, Amanda, Georgina B, Georgina C, Sofia, Lucia, Martina, Laia, Samakou, Carlota, Mariona.

Entrenadors: Clara Delegat : Xenia Molins

El proper partit serà el dissabte dia 16 d’Octubre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Montpedrós “A”