Bàsquet Samà Vilanova – SFB 61

Bàsquet Sitges – La Oca 62

J.Luguera, B.Flores, M.Granja, C.Miro, A.Rodriguez, B.Arrive, E.Camprubi, O.Gutierrez, M.Herrero, M.Muntada, X.Santin, N.Gil, A.Roig, L.Nogal.

Entrenador: N.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Aquest diumenge el sènior femení jugava el primer derbi de la temporada. S’enfrontava al Sama, equip que encara no coneixia la derrota. Les vilanovines començaven més intenses i concentrades. Així i tot no aconseguien marxar del marcador. Fins al minut 17, on les nostres noies es trobaven perjudicades per les faltes, i les vilanovines ho aprofitaven. En tres minuts eren capaces d’augmentar la diferència fins als 12 punts (34-22).

La segona part seguia pel camí on havíem deixat la primera, i les vilanovines augmentaven la diferència fins a un màxim avantatge de 19 punts (41-22). Durant el tercer període les sitgetanes són capaces d’anotar amb més facilitat, però no estan gaire encertades en la part defensiva. Deixen el marcador a faltar d’un període, 16 punts per sota (54-38).

El proper partit serà diumenge dia 17 d’Octubre a les 17:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el AEC Collblanc B.