Noticies

Cròniques 16 i 17 octubre

C.C. Segona  masculí – fase prèvia – grup 06

Bàsquet Sitges – La Guixeta 74

Reus Deportiu 63

N.Bellmonte 6, N.Guillen 3, A.Miguelsanz 3, JA.Bustos 10, O.Thiam, I.Ruiz, A.Villar 1, M.Perez 4, J.Carrion 9, O.Camprubi 19, V.Siriaco, N.Velasco 17, P.Cabezas 2, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials :        18-16          22-20   20-9   14-18 


Diumenge a les 18:30 hores a Pins Vens es va disputar el duel entre els dos únics equips imbatuts del grup 6 de la Segona Divisió Catalana, el Bàsquet Sitges-La Guixeta, i el Reus Deportiu.
El partit es presentava molt complicat pels de casa, tant per l’entitat del rival, com per les baixes conegudes d’en Valerio Siriaco i d’en Omar Thiam, com les molèsties que arrossegaven jugadors tan importants com en Bustos i en Nacho Velasco. Cap dels dos, pràcticament no havien pogut entrenar durant la setmana i la seva participació al partit era dubtosa.

El partit ha estat disputat. Tant el primer com el segon quart tots dos equips has estat frec a frec, sense diferències remarcables al marcador. Els sitgetans sortien una mica més endollats, però ràpidament el Reus igualava el tanteig. El Sitges provava de córrer, i la forta defensa dels reusencs ho impedia. Parcial del primer quart;18 a 16. I el segon quart, 22 a 20. Quatre punts d’avantatge pels locals en finalitzar el primer període 40 a 36. Tot obert.

I va arribar el tercer període, decisiu pel resultat final del partit. El Bàsquet Sitges-La Guixeta agressiu i encertat en el llançament, pressionava en defensa i dominava el rebot, bons moments d’en Nacho, l’Uri i en Bustos, sumat a l’energia d’en Jan Carrión i en Nil Belmonte, permetien acabar el quart amb un parcial espectacular favorable als locals, 20 a 9, i eixamplar la diferència al marcador, 60 a 45. Però el Reus ha resultat ser un equip molt complet i competitiu, i de la mà del rapidíssim Aitor Martínez, acompanyat de quatre errades dels Sitgetans en cistelles pràcticament fetes, desfeien el coixí de punts i es col·locaven a 4, 65-61 quan faltaven encara més de 3 minuts per finalitzar el partit. Temps mort de Balta Molina que va servir per organitzar una mica el joc ofensiu i dominar el rebot en defensa, i que va provocar un parcial 10 a 2 final, favorable al Bàsquet Sitges-La Guixeta, que ha deixat el marcador final en 74 a 63. Bon partit dels locals que tot i no haver fet un partit excepcional, han treballat i patit per vèncer un rival de qualitat.

Per part del Bàsquet Sitges-La Guixeta han destacat l’Oriol Camprubí, amb 19 punts, en Bustos, amb 10 punts i 8 rebots, i en Nacho Velasco amb 17 punts i un gran control del partit.

Diumenge vinent 24 d’octubre a les 12:30 hores, el Bàsquet Sitges-La Guixeta desplaçament a la pista del Creu Roja Viladecans. 

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges “B”

J.Mateo, A.Ruiz, Y.Pedroso, O.Porras, M.Emde, JE.Piñero, I.Ruiz, J.Bordonau, A.Cadenas, O.Miro, D.Arjona, A.Valera, G.Franco, C.Sanche8, F.Sanchez.

Entrenador: Galdric Bover

Jornada de DESCANS

El proper partit serà el diumenge dia 24 d’Octubre a les 17:45 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al A.E. Sant Andreu Natzaret “B”

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A” 60      

CE La Marina 54

J.Prat, M.Rubi 4, A.Mila 2, L.Mayoral, L.Chimeno 2, K.Ayouna 12, O.Miro 2, B.Reinon 10, A.Vernon 12, C.Alemany 12, M.Guell, P.Alcazar 4.

Entrenador: Jordi Mateo Delegat: Aleix Ruiz

Parcials :        10-13      16-10           16-15 18-16

Quarta jornada de la temporada pel júnior A del club contra un dels equips en més forma del grup, el CE La Marina el qual arribava a Pins Vens amb un balanç de 2-1, la única derrota contra el Gramenet, equip que continua invicte entre que el Sitges arribava amb tots els partits jugats i tot victòries. Prometia des de l’inici un gran partit.

Inici del partit amb molta tennis, molts nervis i molts errors en situacions on altres dies era més fàcil anotar. Gran intensitat defensiva dels dos equips però, els errors de comunicació per part local I un pobre balanç defensiu per part visitant permetia les primeres cistelles del partit. Triple visitant a falta de pocs segons del quart permetia obrir una petita escletxa als visitants i marxar 3 punts a dalt. Segon quart i gran reacció local, on a partir de l’1c1 i passant pilotes als homes grans permetia trobar situacions clares per anotar i els de Barcelona arribaven sempre tard a tots els emparellaments. A més, un gran control del robot defensiu permetia sortir rapida als contraatacs i esgotar física i mentalment a l’equip rival. Final del segon quart i, tot i no aconseguir les millors sensacions es fa un bon parcial, 16-10, i s’aconsegueix capgirar el marcador. Descans 26-23.

Segona part, canvis defensius buscant errors dels visitants i sortir ràpid al contraatac, però els sitgetans no s’acaben de desenganxar del marcador i no aconsegueixen trancar el partit tot i tenir opcions de fer-ho. Cal esmentar al número 23 de la Marina, el qual a base de tir exterior permet que el seu equip no marxi del partit. Últim quart I només 4 punts de diferència al marcador. Però els locals, amb una gran lectura de joc i una madures pròpia d’equips més adults, mantenen durant tot el quart una distància relativament còmode. No per confiar-se, però en cap moment els visitants capgiren el marcador i els locals tenen la necessitat de canviar la seva manera de fer. Final, 60-54, +6 i quarta victòria consecutiva.

Partits com aquest són els que et fan gaudir del bàsquet i compensen tot l’esforç que els jugadors I els entrenadors fan durant la setmana. Felicitar a tot l’equip per la victòria I destacar que més que mai, s’ha demostrat que els jugadors de manera individual no aconsegueixen res, per més bons que siguin, sinó que el més important és el sentiment d’equip i de grup que tenen aquests nis.

Proper partit diumenge 24 d’octubre contra UE Sant Cugat Vermell a les 12:00 hores, equip difícil amb un balanç de 3 victòries i 1 derrota. Objectiu? Portar la cinquena victòria a Sitges!


C.T. Junior “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 06

C.B. Gava 3 49

Basquet Sitges “B” 32

Eric 11, Ignacio, Pol 2, Jaume 2, Samuel 5, Jhonatan 5, Hèctor, Lucas 2, Da Wei, Victor 5, Adrià, Gabriel.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials :        7-8      15-9           9-13 18-2

El proper partit diumenge dia 24 d’Octubre a les 17:45 hores , desplaçament a la pista del Joventut Sant Vicenç.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 03

Bàsquet Samà Vilanova – CMB 49

Basquet Sitges “A” 84

Juan, Diego, Joan, Adrià, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel.

Entrenador: Balta i Alvaro Delegat: Nacho Joven

El proper cap de setmana jornada de D E S C A N S.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 14

C.B. Gava 3. 79

Basquet Sitges “B” 50

Max 2, Pablo A, Daniel, Pablo V 10, Jake, Felix 5, Gabriel, Hèctor 2, Arnau, Alex 4, Paul 4, Da Zhi, Toni, Logan 21,Il.lia 2.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat: Alberto Ayllon

Parcials :        17-7      19-10           15-9 28-24

El proper partit serà el dissabte dia 23 d’Octubre a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Serra S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 07

Basquet Sitges “A” 59

C.E. Gelida “A” 49

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin Delegat: Berta i Alexandra

El proper partit serà el dissabte dia 23 d’Octubre a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al C.B. Gavà 1.

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “B” 10

Els Monjos B.C. 60

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix

El proper partit serà el dissabte dia 23 d’Octubre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al CB Sant Just Groc.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 14

Basquet Sitges “A” 59

C.B. Viladecans Vermell 31

Alex C, Pol, Valentino, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Theo, Ignacio, Daniel, Dianis, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard Delegat: Juan Jose Cara

El proper partit serà el dissabte dia 23 d’Octubre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al  CB Prat – Aigües del Prat B

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 04

Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca Negre 26

Basquet Sitges “A” mixte 46

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Luka, Nathan, Marina, Julia, Paula, Marcos, Maria, Andres.

Entrenador: Angel i Ona

El proper cap de setmana jornada de D E S C A N S.

C.T. Sènior A femení – fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca 41

AEC Collblanc B 57

J.Luguera 2, B.Flores 8, M.Granja, C.Miro 7, A.Rodriguez, B.Arrive 8, E.Camprubi 5, O.Gutierrez 4, M.Herrero, M.Muntada, X.Santin, N.Gil 2, A.Roig 5, L.Nogal.

Entrenador: N.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials :        8-12          8-10   15-8   10-27

Les sitgetanes s’enfrontaven a un dels equips mes forts de la temporada. 

Les de Collblanc no havien perdut cap partit i els havien guanyat amb solvència.
Fins el tercer període el partit ha estat de més igualat. Amb alternança en el marcador, però cap equip aconseguia marxar de més de 6 punts.
Per falta d’encert o de físic, l’últim període ha estat clarament per les noies d’Hospitalet. Quatre contraatacs seguits ha donat una avantatge de 10 punts que ja no s’ha rebaixat.

El proper partit serà dissabte dia 23 d’Octubre a les 17:45 hores, desplaçament a la pista del Club de Bàsquet Begues.

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

Unió Esportiva Capellades 28

Bàsquet Sitges – La Oca 79

Lucia F 9, Berta 10, Maria, Marina 12, Judit 9, Jimena, Ines 17, Lucia J 4, J Gina, Alba 16, Laia 2.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde Delegat : 

Parcials :        9-17        10-27            7-18 2-17

Victoria fàcil contra un equip físicament inferior. Primer quart on no ens acabem de ficar al partit fa que no comencem a treure avantatge fins al final del període. Al segon quart, aconseguim cistelles fàcils gràcies a la pressió que ens fa marxar a la mitja part guanyant de 18. A la segona part, aprofitant el cansament de les rivals, podem començar a anotar cistelles al contraatac. Destacar també el bon percentatge de tirs lliures.


El proper partit serà el diumenge dia 24 d’Octubre a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens a  Advisoria Mataró Maresme 1.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 76

C.E. Xamba Taronja 41

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit serà el diumenge dia 24 d’Octubre a les 19:30 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens a C.B. Castellbisbal Groc.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 01

Basquet Sitges “A” 66

Nou Bàsquet Olesa 22

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit serà el diumenge dia 24 d’Octubre a les 11:15 hores, desplaçament a la pista del CB Sant Andreu Negre.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 11

Basquet Sitges “A” 50

C.B. Montpedrós “A” 55

Alexia, Yara, Alba, Jara, Sofia, Amanda, Georgina B, Georgina C, Sofia, Lucia, Martina, Laia, Samakou, Carlota, Mariona.

Entrenadors: Clara Delegat : Xenia Molins

El proper partit serà el dissabte dia 23 d’Octubre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Bàsquet Sant Sadurni.