Veterans C.B. Salle Reus 48

N.Bellmonte 2, N.Guillen 7, A.Miguelsanz 7, JA.Bustos, O.Thiam 13, I.Ruiz, A.Villar 11, M.Perez 4, J.Carrion 9, O.Camprubi 17, V.Siriaco 4, N.Velasco 11, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 26-12 19-10 23-8 17-18

Divendres a les 21 hores el Sènior del Bàsquet Sitges disputava a la pista nº 1 de Pins Vens el partit ajornat en el seu dia contra l’equip reusenc dels Veterans de la Salle Reus. L’equip visitant, amb nou victòries, es trobava a la part mitjana-alta de la classificació i havia fet resultat divers , guanyant a rivals de categoria. A més, els Sitgetans no podien comptar amb la participació d’en Bustos.

Així i tot, els reusencs no van ser rivals pels sitgetans i els de casa es van imposar clarament 85 a 48, en una demostració de continuïtat del bon joc desenvolupat davant del Reus Deportiu.

Només els primers minuts van ser de domini Reusenc, que amb dos triples seguits i alguna cistella de llançament exterior, van mostrar-se competitius. Els sitgetans, també com va passar a Reus, van mantenir la calma. La defensa individual dels del Garraf va començar a esgarrapar pilotes, que unit al domini del rebot defensiu, es van transformar en cistelles de contraatac al cantó contrari. També des del primer moment els sitgetans van imposar un joc ràpid i dinàmic, esgotant al rival i rebaixant l’efectivitat dels llançaments dels reusencs.

El parcial del primer quart, 26-12, encara es va millorar més en l’aspecte defensiu al segon, 19-10, i més al tercer, 23-8. Només el darrer quart va ser igualat, davant de la relaxació lògica per l’avantatge al marcador, i un 17-18 va tancar el resultat final.

La participació dels jugadors va ser coral i es va poder repartir equitativament els minuts de joc, però cal destacar els 17 punts de l’Oriol Camprubí, 13 punts de l’Omar Thiam, 11 punts de l’Adrià Villar i els 11 punts, 7 rebots i 6 assistències d’en Nacho Velasco.

Tot i els anuncis per part de l’Ajuntament de Sitges, el pavelló 2 no es pot utilitzar encara per qüestions burocràtiques i no es té una idea clara de quan finalitzaran. De manera que el partit de Diumenge, dia 6 de març contra el Manyanet Reus també es jugarà a la pista d’hoquei.

Manyanet Reus A 50

N.Bellmonte 2, N.Guillen 13, A.Miguelsanz 4, JA.Bustos 6, O.Thiam 10, I.Ruiz, A.Villar 5, M.Perez 4, J.Carrion 8, O.Camprubi 23, V.Siriaco, N.Velasco 10, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Parcials: 24-8 20-11 31-18 10-13

Un nou partit guanyat amb autoritat. El sènior del Bàsquet Sitges es va imposar- gairebé amb un marcador idèntic al del partit disputat el passat divendres- 85 a 50 al Manyanet Reus. Com ja va passar en els partits més recents, el joc ràpid en transició i el domini del rebot posen els fonaments que marquen la diferència entre els de Pins Vens i l’equip contrari.

Només les dues primeres cistelles del Manyanet van crear certa angoixa. Mantenint la concentració i amb una mica de paciència, els homes de Balta Molina van començar a endollar cistelles, tant en transició com des de més enllà del triple per acabar el primer quart amb un 24 a 8 premonitori.

La defensa dels locals, incòmode pels de Reus, provocava pèrdues i mal llançaments que es transformen en contraatacs, els contraatacs provocaven desajustos en defensa, i els desajustos llançaments alliberats. No és que els percentatges de llançament siguin extraordinaris (36% de 2, 34% de 3 i un pobre 53% en tirs lliures), però són més que els que fa el rival, i és per això que el conjunt blanc es distancia de forma contínua al marcador. Parcial de 20 a 11 al segon quart i el CB Sitges-La Guixeta ja guanyava de 25 arribant al descans.

A la represa, no es va deixar de pitjar l’accelerador, mantenint la mateixa tònica, i de nou es va assolir un bon parcial, 31 a 18 que sentenciava el partit. El darrer quart, més relaxat en defensa i precipitat a l’atac va enterbolir una mica la victòria del Sitges sense deixar de ser contundent.

De nou tothom va aportar positivament a la victòria i els minuts de joc van estar repartits. Cal destacar els 23 punts i 7 rebots de l’Oriol Camprubí, els 13 punts d’en Noel Guillén, els 10 punts d’en Nacho Velasco i els també 10 punts de l’Omar Thiam

El proper partit el Bàsquet Sitges juga el dissabte dia 12 de marc a les 19:30 hores a la pista del C.B La Selva A.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

Bàsquet Pratenc 2 – Lisant 50

Bàsquet Sitges “B” 42

J.Mateo, A.Ruiz 4, Y.Pedroso 15, O.Porras 6, M.Emde 14, JE.Piñero, J.Bordonau, A.Cadenas, O.Miro, D.Arjona 3, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez, F.Sanchez, I.Vicente.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials: 16-10 12-17 9-7 13-8

Tot i les nombroses baixes el sènior B aconsegueix aguantar fins a l’últim període.

El partit no es presentava gens de cara, ja que el Sitges només disposava de set jugadors. Tot i això els del Garraf van lluitar els quaranta minuts.

Al descans i encara amb forces, el resultat era de 28-27. Jugar un partit lent i amb defensa zonal a partir del segon període per resguardar-se de les faltes personals eren les úniques opcions que tenia el Sitges per intentar donar la sorpresa. Tot i això l’esforç va acabar passant factura i al minut quatre de l’últim període un parcial de 9-0 trencava difinitivament un partit al que el Sitges es va a resistir a perdre fins a l’últim minut.

El proper partit del sènior B es jugarà diumenge dia 13 de març a les 19:30 hores a Pins Vens rep el AEC Collblanc B

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A” 68

FC Martinenc Bàsquet B 67

J.Prat, M.Rubi 11, A.Mila, L.Mayoral 5, L.Chimeno 4, K.Ayouna 8, O.Miro, B.Reinon 8, A.Vernon 11, C.Alemany 21, M.Guell, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo Delegat: Aleix Ruiz

Parcials: 19-5 7-12 13-17 16-21 13-12

Divuitena jornada pel junior del Bàsquet Sitges, tram final de la temporada i partit important contra el cinquè classificat, el Martinenc.

Inici espectacular dels jugadors locals amb un parcial demolidor s’aconsegueix la primera escletxa al marcador. Els visitants sense idees en atac i poc encert de cara a cistella només aconsegueixen 5 punts en 10 minuts, mentre que el Sitges anota 19 punts. Final del primer quart +14.

I com acostuma a passar-li a aquest equip, sembla ser que el partit s’ha acabat i els detalls que marcaven la diferencia al primer quart i li permetia distanciar-se al marcador ja no es tenen presents i els visitants poc a poc i amb bona lletra es van apropant al marcador. En el moment que cadascú fa la guerra pel seu compte, el nivell d’aquest equip baixa molt i es nota al marcador. No obstant, la distància encara es manté favorable pels locals i no perden el tempo del partit.

Inici del tercer quart amb molts dubtes i imprecisions. Comencen a haver-hi més individualitats i accions en atac massa ràpides que no afavoreixen el joc dels del Garraf. D’altra banda, els visitants comencen a entrar en dinàmica de partit gràcies a les individualitats dels seus dos millors jugadors, números 1 i 8, els quals generen tot el joc del seu equip.
Últim quart, resultat ajustat i el criteri arbitral, el qual havia sigut just per ambdues parts durant els primers 30 minuts, canvia en situacions ofensives dels visitants. Accions que no eren assenyalades durant tot el partit, ara si que ho eren i permetia llançar tirs lliures als visitants, mentre que accions locals molt semblants no eren senyalades o es senyalava amb violacions de passes. Finalment, a falta de 40 segons, els locals es trobaven a 5 punts de diferencia al marcador, 50-55. Però gràcies a un triple espectacular, els locals s’apropaven al marcador. Següent jugada, bona defensa blanca i a través d’una pressió a tota pista es roba una pilota al mig del camp i s’aconsegueix la cistella que enviava a la pròrroga el partit.

El Sitges tirant més de cor que de cap, aconsegueix una prorroga que permetia somiar amb una victòria en aquest duel tan disputat. I una altra vegada, igual que a l’últim quart del partit, les decisions arbitrals no acompanyen al junior sitgetà i en cap moment hi ha una diferencia al marcador clara.
A falta de 28 segons, pilota Martinenc, es xiula una tècnica visitant, tir lliure local anotat i la distància s’escurça a només 1 punt, però pilota continua pels barcelonins. Última defensa local i, tot haver múltiples faltes per forçar els tirs lliures, no es xiula cap. Els visitants busquen cistella però no anoten i a partir d’un gran contraatac, el jugador número 12 del Sitges, Alain, aconsegueix capgirar el marcador a falta de 1,5 segons. Sense cap motiu, el mateix jugador que estava deixant la victòria a casa, fa una falta i permet als visitants llançar dos tirs lliures. Però aquesta vegada la victòria no marxaria de Sitges i es fallen els dos llançaments.

Final boig i el junior sitgetà aconsegueix una victòria molt patida abans del duel directe contra el líder del grup. Aquests nois han demostrat l’equipas que han format on tots són importants i mai es rendeixen. El seu caràcter competitiu i la grada, que sempre ens acompanya, han aconseguit capgirar el marcador en dues ocasions en aquest partit i continuar depenent d’ells mateixos per tornar a aconseguir el lideratge del grup. Partits com el d’avui on es pateix i es gaudeix per parts iguals demostren la feina que aquest grup de jugadors porta fent des de l’inici de temporada i es mereixen tot això que els hi està passant. No obstant, això encara no s’ha acabat i encara queden 5 finals per jugar que tant de bo els hi porti moltes alegries.

Proper partit dissabte 12 de març a les 17:30 hores a pista del Gramenet BC Blau, 1r contra 2n.

Us animem a tots i totes a acompanyar al junior sitgetà a aquest desplaçament i gaudir d’aquest gran partit amb nosaltres.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 04

Basquet Sitges “B”

C.B. Bellvitge – Joan XXIII

Eric, Ignacio, Pol, Jaume, Samuel, Jhonatan, Hèctor, Lucas, Da Wei, Victor, Adrià, Gabriel, David F.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Partit aplaçat al dissabte dia 19 de marc a les 20:00 hores a Pins Vens.

El proper partit dissabte dia 12 de marc a les 19:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Bellvitge – Joan XXIII

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A” 71

Club Joventut Badalona 4 46

Juan 2, Diego 6, Joan, Marc 19, Leo 24, Eric 4, Biel 2, Victor, Enoc 4, Joel 9, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro Delegat: Nacho Joven

Parcials: 18-16 20-17 15-11 18-2

El proper partit diumenge dia 13 de marc a les 17:45 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Club Joventut Badalona 4

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “B” 42

Bàsquet Neus B 46

Max 10, Pablo A, Daniel, Pablo V 8, Felix 6, Gabriel 3, Hèctor, Arnau 7, Alex 2, Paul 2, Da Zhi, Toni 4, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat: Alberto Ayllon

Parcials: 7-8 16-11 9-12 10-15

Aquest dissabte el el Cadet B del Club Bàsquet Neus visitava el Pins Vens en el que significava el primer duel entre aquests dos equips.

Els primers dos quarts van estar molt igualats, provocant que al final dels vint minuts el marcador reflectís un avantatge de 4 punts pels locals. Durant aquests dos periodes els sitgetans, havien tingut moments de moviment de pilota prou bons i transicions ràpides que van ajudar a que marxessin amb aquest avantatge a la espera dels següents vint minuts, juntament amb una bona defensa individual.

En la segona part el ritme de joc pels locals es va estancar completament i la pilota ja no circulava, fent que a falta d’un quart el marcador mostrés un avantatge de tan sols 1 punt pels locals. Tot per decidir en els últims 10 minuts. I la veritat és que es va seguir la mateixa història que el tercer quart, poquíssima circulació de pilota, junta des amb algunes pèrdues de pilota a primera línia, van fer que els visitants arribessin a agafar un avantatge de 9 punts entrats en els últims minuts de partit. Els de Sitges van plantejar una defensa en zona pels minuts finals per intentar buscar una reacció que aconseguís acostar-los al marcador, i així va ser, a falta de 23 segons, els locals es van col·locar a tan sols 2 punts del Neus, gràcies a l’encert de dos triples consecutius d’en Biel i l’Arnau, i seguit d’una cistella de dos del propi Arnau que li van posar emoció al partit. A falta de 23 segons però, el Cadet B del Sitges va perdre la pilota per empatar el partit, i la falta d’experiència dels jugadors en aquesta situació, va fer que no fessin falta per intentar buscar els tirs lliures de l’equip rival, que va aconseguir anotar dos punts més que indicaven el 42 a 46 final.

El proper partit dissabte dia 12 de marc a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Bàsquet Neus B, segon enfrontament entre aquest dos equips

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Basket Almeda Negre 44

Basquet Sitges “A” 38

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin Delegat: Berta i Alexandra

Tot i patir algunes baixes importants en l’equip i el resultat final, ha estat un bon partit, ja que hem dominat el marcador casi tota l’estona jugant amb molta actitud i ordre aconseguint anular el joc del rival.

Al final ens ha fallat l’encert cara a cistella, les baixes, el cansament físic i l’envergadura de l’altre equip Seguirem entrenant i treballant per aconseguir remuntar el marcador la setmana que ve.

Molts ànims a Daniel Ayensa que esperem que es recuperi ben aviat!

El proper partit diumenge dia 13 de marc a les 17:45 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Basket Almeda Negre.

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 02

Alzina-Ceissa

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix Delegat: Maria Cuvier

Partit aplaçat al dissabte dia 19 de marc a les 12:00 hores a Pins Vens

El proper partit dissabte dia 12 de marc a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Alzina-Ceissa

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca Negre 72

Basquet Sitges “A” 67

Alex C, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Ignacio, Daniel, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard Delegat: Juan Jose i Martina

El proper partit dissabte dia 12 de marc a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 04

C.B. Sant Andreu Groc 68

Basquet Sitges “B” 19

Mark, Joan Eudald, Matt, Guim, Guillem, Pol, Dionis, Valentino, Theo.

Entrenador: Nacho Velasco Delegat: Martina

El proper partit dissabte dia 12 de marc a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Sant Andreu Groc.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A” 55

C.B. Calafell Mas 32

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marcos, Matías, Victor, Nenad, Drake, Elliot.

Entrenador: Angel i Marc Delegat: Daniel Rucandio

Parcials: 8-4 2-2 5-6 9-3 0-7 18-2 10-2 3-6

Tercera victòria del pre-mini per 55-32 contra el Calafell. A pesar del marcador va ser un partit ajustat i competit que no es va acabar de decidir fins el sisè quart, on un 18-2 de parcial va trencar el partit. No va ser un partit brillant a diferencia del de Corbera, la intensitat defensiva era baixa i en atac fallàvem massa estan sols.

Aquesta setmana toca entrenar per preparar el partit de tornada, on segur que ens costarà molt mes.

El proper partit dissabte dia 12 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Calafell Mas

Escobol Sud – Escobol Sud G2

EBCBS CB Santfeliuenc B

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena Delegat:

Proper partit diumenge 19 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el BQ Manyanet Molins – Escobol A

Escobol Sud – Escobol Sud

Bàsquet Sitges Verd

David, Vera, Unasc, Valentina, Laia, Victor, Telma, Ania, Martina, Nil.

Entrenador: Marc Delegat:

Proper partit, pendent

C.T. Sènior A femení – fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca 24

La Clau Bàsquet Ribes 58

Clara 2, Núria, Enda 3, Belen 1, Laura, Anna 5, Xenia 7, Martina, Maika, Ona 6, Jana, Ainhoa, Berta, Marina, Gisela.

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials: 0-17 2-11 10-16 12-14

El partit s’ha vist sentenciat el primer període. Les ribetanes han sortit des del minut u a pel partit. Molt intenses en defensa que agafava per sorpresa a les sitgetanes. Ha faltat veterania i un joc amb més cap. Minut a minut la diferencia en el marcador anava augmentant.

L’inici del tercer període les nostres noies ho han intentat, però ràpidament les visitants han tornat a posar el peu a l’accelerador i continuar augmentant l’avantatge.

Felicitar a les ribetanes que tenen la primera posició a tocar.

El proper partit serà diumenge dia 13 de marc a les 19:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Basquet Molins B.

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca

Esport Base del Papiol

Lucia F, Berta, Maria, Marina, Judit, Jimena, Ines, Lucia J, J Gina, Alba, Laia, Alexia V, Ariadna, Alexia S.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde Delegat :

Partit aplaçat al diumenge dia 10 d’abril a les 16:00 hores a Pins Vens

Propera jornada, D E S C A N S A

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

C.B. Viladecans Vermell 60

Basquet Sitges “A” 47

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit diumenge dia 13 de marc a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Viladecans Vermell.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Barça CBS – Grana 61

Basquet Sitges “A” 54

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit dissabte dia 12 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Barça CBS – Grana.

C.T. Mini “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 05

C.B. Vilatorrada 43

Basquet Sitges “A” 70

Yara, Alba, Jana, Sofia, Amanda, Georgina, Sofia, Martina, Samakoli, Ines, Mar, Velentina..

Entrenadors: Clara Delegat : Xenia Molins

El proper partit dissabte dia 12 de marc a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el  C.B. Vilatorrada.

C.T. Mini “B”  femení – nivell D2 – segona fase – grup 02

Basquet Molins Negre 49

Basquet Sitges “B” 44

Queralt, Maria S, Claudia, Maria P, Paula, Julia, Marina, Carlota, Georgina, Alexia, Laia, Mariona, Lucia.

Entrenador: Baig Diaz Delegat : Ona

El proper partit dissabte dia 12 de marc a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Basquet Molins Negre.