Bàsquet Sitges La Guixeta 85 – Veterans C.B. Salle Reus 48

N.Bellmonte 2, N.Guillen 7, A.Miguelsanz 7, JA.Bustos, O.Thiam 13, I.Ruiz, A.Villar 11, M.Perez 4, J.Carrion 9, O.Camprubi 17, V.Siriaco 4, N.Velasco 11, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 26-12 19-10 23-8 17-18

Divendres a les 21 hores el Sènior del Bàsquet Sitges disputava a la pista nº 1 de Pins Vens el partit ajornat en el seu dia contra l’equip reusenc dels Veterans de la Salle Reus. L’equip visitant, amb nou victòries, es trobava a la part mitjana-alta de la classificació i havia fet resultat divers , guanyant a rivals de categoria. A més, els Sitgetans no podien comptar amb la participació d’en Bustos.

Així i tot, els reusencs no van ser rivals pels sitgetans i els de casa es van imposar clarament 85 a 48, en una demostració de continuïtat del bon joc desenvolupat davant del Reus Deportiu.

Només els primers minuts van ser de domini Reusenc, que amb dos triples seguits i alguna cistella de llançament exterior, van mostrar-se competitius. Els sitgetans, també com va passar a Reus, van mantenir la calma. La defensa individual dels del Garraf va començar a esgarrapar pilotes, que unit al domini del rebot defensiu, es van transformar en cistelles de contraatac al cantó contrari. També des del primer moment els sitgetans van imposar un joc ràpid i dinàmic, esgotant al rival i rebaixant l’efectivitat dels llançaments dels reusencs.

El parcial del primer quart, 26-12, encara es va millorar més en l’aspecte defensiu al segon, 19-10, i més al tercer, 23-8. Només el darrer quart va ser igualat, davant de la relaxació lògica per l’avantatge al marcador, i un 17-18 va tancar el resultat final.

La participació dels jugadors va ser coral i es va poder repartir equitativament els minuts de joc, però cal destacar els 17 punts de l’Oriol Camprubí, 13 punts de l’Omar Thiam, 11 punts de l’Adrià Villar i els 11 punts, 7 rebots i 6 assistències d’en Nacho Velasco.

Tot i els anuncis per part de l’Ajuntament de Sitges, el pavelló 2 no es pot utilitzar encara per qüestions burocràtiques i no es té una idea clara de quan finalitzaran. De manera que el partit de Diumenge, dia 6 de març contra el Manyanet Reus també es jugarà a la pista d’hoquei.