Bàsquet Sitges La Guixeta 85 – Manyanet Reus A 50

N.Bellmonte 2, N.Guillen 13, A.Miguelsanz 4, JA.Bustos 6, O.Thiam 10, I.Ruiz, A.Villar 5, M.Perez 4, J.Carrion 8, O.Camprubi 23, V.Siriaco, N.Velasco 10, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 24-8 20-11 31-18 10-13

Un nou partit guanyat amb autoritat. El sènior del Bàsquet Sitges es va imposar- gairebé amb un marcador idèntic al del partit disputat el passat divendres- 85 a 50 al Manyanet Reus. Com ja va passar en els partits més recents, el joc ràpid en transició i el domini del rebot posen els fonaments que marquen la diferència entre els de Pins Vens i l’equip contrari.

Només les dues primeres cistelles del Manyanet van crear certa angoixa. Mantenint la concentració i amb una mica de paciència, els homes de Balta Molina van començar a endollar cistelles, tant en transició com des de més enllà del triple per acabar el primer quart amb un 24 a 8 premonitori.

La defensa dels locals, incòmode pels de Reus, provocava pèrdues i mal llançaments que es transformen en contraatacs, els contraatacs provocaven desajustos en defensa, i els desajustos llançaments alliberats. No és que els percentatges de llançament siguin extraordinaris (36% de 2, 34% de 3 i un pobre 53% en tirs lliures), però són més que els que fa el rival, i és per això que el conjunt blanc es distancia de forma contínua al marcador. Parcial de 20 a 11 al segon quart i el CB Sitges-La Guixeta ja guanyava de 25 arribant al descans.

A la represa, no es va deixar de pitjar l’accelerador, mantenint la mateixa tònica, i de nou es va assolir un bon parcial, 31 a 18 que sentenciava el partit. El darrer quart, més relaxat en defensa i precipitat a l’atac va enterbolir una mica la victòria del Sitges sense deixar de ser contundent.

De nou tothom va aportar positivament a la victòria i els minuts de joc van estar repartits. Cal destacar els 23 punts i 7 rebots de l’Oriol Camprubí, els 13 punts d’en Noel Guillén, els 10 punts d’en Nacho Velasco i els també 10 punts de l’Omar Thiam

El proper partit el Bàsquet Sitges juga el dissabte dia 12 de marc a les 19:30 hores a la pista del C.B La Selva A.