Clara 10, Núria 5, Enda 12, Belen 2, Laura, Anna 6, Xenia, Martina, Maika, Ona 5, Jana, Ainhoa 2, Berta 7, Marina, Gisela.

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials: 9-7 14-9 8-11 18-1

Victòria important en el partit de les Sèniors davant el Xamba.

Es va ajornar al gener i aquests divendres van poder jugar-lo. Les sitgetanes han sortit dominant el joc. Tot i que les del Xamba no es desenganxaven del marcador gràcies als contraatacs.
A la segona part les de Vilafranca es posaven en una zona 2-1-2 i la falta d’encert en el tir exterior les permetia apropar-se a tant sols 3 punts.
Poc a poc l’atac sitgetà anava funcionant i tornaven agafar un avantatge plou ampli per jugar de forma tranquil·la els últims minuts de partit.

El proper partit serà diumenge dia 6 de marc a les 19:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el La Clau Bàsquet Ribes.