León, Marc, Ángel 9, Oriol 7, Adrià 3, Juan Antonio 12, N.Vicente, Jan 7,  Pau A., N.Velasco, Ivan 10, Nil 4, Marçal 11, Mauro, Pau C., Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  3-18        8-14             8-14       22-17

Jornada número 21 pel Bàsquet Sitges – La Guixeta.

Partit contra el Tenea Talent- CB Esparraguera, un dels pocs equips que havia aconseguit guanyar. Tot i que en la classificació apareixia el Sitges en 3a posició i l’Esparraguera en 2a, no era totalment real, ja que els locals partien amb dos partits més que els garrafencs.

Partidàs des del minut 1 al 40 per part blanca. Una gran intensitat defensiva, sobretot durant els primers 25 minuts permetia veure un dels millors partits dels sitgetans deixant a un dels millors atacs de la lliga en només 11 punts i un percentatge de tir molt i molt baix.

Minut 26 i un 13-46 al marcador va ser la màxima diferencia al marcador. Les claus del partit, defensa excel·lent, bona circulació de pilota i el més important, treball en equip. Tot i 33 punts de diferencia, l’afició local no deixa d’animar en tot el partit als seus i aconsegueixen retallar la distància al marcador, el qual si hagués continuat així podria haver sigut una autèntica bogeria.

Final del partit, 41-63, +22, victòria i average cap a Sitges. A aquest nivell l’equip blanc no només guanya, sinó que demostra clarament les aspiracions per l’ascens directe i el lideratge del grup. Partits com aquest et fan gaudir d’aquest esport.

Proper partit diumenge 16 d’abril a les 19:00 hores a pista del Estudio Modular Sferic, de Terrassa.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Bàsquet Sitges “B” 72

C.B. Roquetes B 58

Marc, Pau, Gerard 3, Cristian 15, Antoni 16, Noel 9, Angel, Oscar 1, Ignasi 13, Giorgo 5, Miquel 2, Martin 8, Jordi, Adrià, Carles.

Entrenador: Noel Guillen Delegat : Anna

Parcials:                  16-16        14-12            18-13         24-17

Partidàs dissabte tarda a Pins Vens, on el Sènior B del Bàsquet Sitges s’enfrontava en el derbi de la categoria al CB Roquetes B.

El derbi va començar molt igualat on cap dels dos equips va aconseguir avantatges superiors als 5 punts, el primer quart va acabar en empat a 16 en el marcador, al segon quart el Sitges va donar una petita embranzida però ràpidament les roquetes va igualar-la, el quart va acabar amb un triple de mig del camp que donava al sènior sitgetà 2 punts d’avantatge (30-28).

A la sortida dels vestidors va ser un moment important, els locals van fer un parcial de sortida de 9-0, el roquetes va poder contrarestar-lo amb un altre parcial de 0-6 (39-34) però a partir d’aquí els sitgetans van sapiguer jugar molt més fluït que el rival i amb un molt bona defensa sobre el joc interior rival arribà a l’ últim parcial amb (48-41). Als instants finals de partit van ser d’un molt bon encert anotador i així el Sènior B aconseguir la victòria per 14 punts (72-58).

El pròxim cap de setmana dissabte 1 d’abril a les 18:00 hores, el sènior B del Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Joventut Sant Vicenç.

Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

C.B. Cerdanyola al Dia                                                53

Basquet Sitges “A”                                                     59

Rubi 10, Oriol, Carlos, Dani 3, Jordi, Karim 8, Jonathan, Güell, Carles 4, Manel 5, Pau 10, Fernando, Antonio 6, Ivan 3, Marc, Leo 10.

Entrenador :     Jordi i Angel                       Delegat : Ana Maria

Parcials:                  9-15        16-15            12-13         16-16

El sots21 es va alçar amb la victòria en un partit jugat a les 9 del matí, un horari poc habitual, per a aquesta categoria.

D’inici el Sitges va sortir molt bé en el partit, amb una bona defensa i ràpids contraatacs, col·locant-se amb 11 punts a dalt. El Cerdanyola va demanar temps mort i es van col·locar en zona, així fins al final del partit. Aquesta zona se’ns va ennuegar, amb errors en atacar-la, encara que el sots21 mantenia l’avantatge. Es va arribar amb un final ajustat, ja que l’equip local va intentar amb faltes reduir l’avantatge, però els jugadors van estar encertats en la línia de tir lliure.

Important victòria que consolida a l’equip en la zona alta de la classificació, per a poder jugar les fases per al campionat de Catalunya. Només queda continuar treballant.

El proper partit del Bàsquet Sitges,  serà el dissabte 15 d’abril a les 16:00 hores a Pins Vens contra el C.B. CIC A

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

C.B. Viladecans Vermell 52

Basquet Sitges “A” 70

Leon 12, Ulises, Jaume, Da Wei, Jan 6, Pol 20, Luan, Biel 10, Leo 13, Victor 7, Hèctor 2, Lucas.

Entrenador: Jordi i Angel Delegat: Josep Antoni

Parcials:                  12-24        14-13             14-11        12-22

Proper partit dissabte 1 d’abril a les 16:30 hores a a Pins Vens contra BC Sant Joan Despí B.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

Bàsquet Pratenc 2 – Lisant 39

Basquet Sitges “B” 48

Gabriel, Keziah, Diego, Joan, Juan, Joel, Adrià, Samuel, Biel, Enoc, Eric, Victor, Natan.

Entrenador: Galdric i Xenia Delegat : Nacho

Parcials:                  8-14        9-15             10-8        12-11

Victòria molt treballada davant del Pratenc.

El Júnior B va fer un partit molt seriós on les defenses van ser les protagonistes del partit. Els sitgetans van dur la iniciativa del joc i van saber moure la pilota per atacar les diferents defenses plantejades pels locals. Amb aquesta victòria el Sitges segueix a un punt de la segona posició.

Proper partit el dissabte dia 1 d’abril a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Gavà 3.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 05

Lima-Horta Bàsquet 60

Basquet Sitges “A” 65

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin Delegat: Maria Luisa

Bon inici de partit que ens fa treure un avantatge que mantenim durant tot el partit i on els locals només s’apropen als últims 5 minuts de partit. Ataquem amb facilitat la defensa zonal dels locals i juntament amb una molt bona intensitat defensiva durant els 40 minuts ens serveix per aconseguir una victòria molt important.

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Molins A.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 01

C.B. Vallirana 77

Basquet Sitges “B” 65

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel Delegat: Alberto

Derrota del Cadet B en un partit on tot anava en contra.
Dissabte visitàvem la pista del Vallirana, rival directe, i nomes podíem contar amb 5 jugadors del cadet mes 3 pre-infantils que venien a ajudar. I això se li ha de sumar que un dels cadets es va adormir i l’altre no trobava el pavelló. En conseqüència començava el partit amb nomes 3 cadets disponibles. Encara així l’inici va ser bo, un Vallirana que ja començava fent zona i pressió, s’estava veient igualat per un equip amb casi mes Preinfantils a pista que cadets. A pesar dels primers bons minuts el Vallirana es separa al marcador.

Segon quart igual, en atac aconseguim anotar amb regularitat però seguim encaixant punts fàcils.

Tercer quart on ja arriben els dos cadets que falten, comença be, aconseguim remuntar distancies i arribem al últim quart amb opcions. Uns bons minuts ens fan empatar el partit a falta de 4 minuts, però la expulsió per faltes dels dos jugadors mes alts ens sentencia i al final el Vallirana se’ns en va de 12 punts al marcador.
A pesar de la derrota content de haver pogut lluitar un partit que degut a les circumstancies me’l imaginava molt pitjor

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 19:30 hores, a Pins Vens contra el S.A. Súria.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C 2– segona fase – grup 01

CNB Vilanova – AKO Verd 79

Basquet Sitges “C” 45

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia Delegat: Valentina

Partit on el Sitges només va lluitar pel primer quart.
Al segon quart vam abaixar els braços i no van seguir les indicacions i això va fer que entréssim en una dinàmica desastrosa, on cada minut el Vilanova ampliava la diferència.

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Vallirana

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C1 – segona fase – grup 02

Basquetpiasabadell Blau 35

Basquet Sitges “A” 66

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien, Alex, Lluc, Mateo, Pol, Ricard.

Entrenador: Ivan Delegat: Raquel i Omar

Partit fàcil contra un rival inferior, tot i que la concentració i la actitud general del equip no ha sigut la de altres dies el sitges ha sigut superior en tots els quarts i ha anat augmentant la diferència en el marcador consecutivament.

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Basquet Molins.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell A1 – segona fase – grup 03

QBasket Sant Cugat Negre 67

Basquet Sitges “A” 32

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan, Izaya.

Entrenador: Galdric i Berta Delegat : Juan Jose

El Sitges perd a la pista del líder. Els Preinfantils van aguantar molt bé la primera meitat del partit amb períodes molt bons i amb bona circulació de pilota. A la segona meitat el Sant Cugat, líder invicte del grup, va tancar definitivament el partit. Cal, però, felicitar l’esforç de tot l’equip davant un Sant Cugat molt superior físicament.

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Clínica Dental B&G – C.B. Esparreguera.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

C.B. Corbera Negre 44

Basquet Sitges “A” 78

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix, Gerard.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat:  Eduardo

Aquest dissabte passat el Mini A del Sitges va visitar la pista del C.B. Corbera, en el que enfrontava als sitgetans contra els penúltims classificats.
Així doncs, a la matinera hora de les 9h, va començar el partit amb un Mini A que semblava que començava el partit amb una versió més similar a la pre-Carnaval que a la versió post-Carnaval. Primer quart, 5-10 favorable als de Sitges. Segon, més ajustat, 8-7 pels locals. Tercer, també molt igualat, 8-9 pels sitgetans. I per tancar la primera meitat, el quart, també igual adíssim, 6-4. Així doncs, deixava tot per decidir a la segona meitat.

A la represa, el Sitges va constatar les grans sensacions que havia deixat a nivell de joc la primera meitat i va dominar al complet els quatre quarts restants. Un cinqué que va marcar la diferència, 4-21 pels visitants. Sisé 5-9. Seté 5-8. I per acabar, 3-10. Així doncs, el partit va finalitzar amb un 44-78 favorable als sitgetans.

En aquest partit es va poder tornar a veure gran part del partit, la versió de l’equip que estava mostrant pre-Carnaval. Realitzant un molt bon joc col•lectiu, dominant el rebot i en gran part fent una molt bona defensa. En resum, molt bon partit de l’equip, en el qual es va mostrar una notable millora dels últims partits.

També cal destacar la tornada del Turtle, jugador que portava des de l’inici d’aquesta segona fase lesionat i que la seva presencia sota les cistelles es va notar. A part de destacar la gran ajuda del Gerard, jugador del pre-mini A que va venir a ajudar.

Proper partit dissabte 15 d’abril a les 19:30 hores al pavelló Municipal Pins Vens BC Tecla Sala Vermell.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 07

AESN Canyelles 45

Basquet Sitges “B” 47

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando, Bryan, Joan, Marcel.

Entrenador: Marina i Diego Delegat:  Joan

El mini juga contra el Canyelles, un contrincant molt igual a nivell físic y tècnic.

Tot el partit ha estat empatat i molt igualat, però la gran intensitat dels jugadors i el treball en equip fa que últims segons de partit amb una bona defensa ens emportem la victòria amb una cistella significativa!

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Abrera Vermell.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 03

CN Caldes A 83

Basquet Sitges “A” 33

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo, Cinto.

Entrenador: Marc i Pau Delegat : Dani

El sitges s’enfronta contra el líder, el Caldes A, amb no gaires bones circumstàncies. Amb dos lesionats i dos ajudants del Premini B (cosa que van donar la talla i ho van fer molt bé)
Comença el primer quart i es bastant pèssim per les dues bandes, no hi h defensa, jugadors caminant… tot i així fem un bon parcial.

Els següents quarts el Caldes reacciona i puja les línies, i en certes ocasions, aplica una petita pressió al sacar. El sitges no reacciona i perd moltes passes al treure de banda i fondo i no aconseguim gairebé passar el camp. També s’ha de dir que érem només 8 jugadors i tampoc l’horari no acompanyava… Ara tenim dues setmanes de descans per treballar tots aquests errors que em comès com equip

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Basquetpiasabadell Blau.

C.T. Pre-mini “B” – nivell C2 – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “B” 51

C.B. Corbera Negre 40

Cinto, Nil, Pau P, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Pol, Laurens, Arthur, Lucas, Pau M, David, Jean Moise.

Entrenador: Berta i Judit Delegat : Xavier.

Aquest cap de setmana el Premini b maculí s’emporta la seva primera victòria a la lliga. Tot i la diferencia de punts que hi va haver al partit a casa de l’equip contrari, aquí hem aconseguit acabar amb una diferencia d’onze gràcies, sobretot, a la intensitat dels cinc jugadors que es trobaven a pista en cada moment. La lluita del rebot va ser molt intensa i els contraatacs ràpids van ser clau per aconseguir avantatges en el marcador.

Poc a poc ens movem mes en atac i juguem de manera mes col·lectiva. Si afrontem els partits que ens queden amb aquesta intensitat podem aconseguir molt bons resultats.

Proper partit D E S C A N S A

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – 2A Fase grup 2

Bàsquet Sitges Blanc

Escobol Manyanet Molins

Pol, Victor, Nil, Iu, Alejandro, Leandro, Marc.

Entrenador : Elena i Maria

Jornada de DESCANS

El proper cap de setmana DESCANS

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

Bàsquet Sitges Verd

Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael, Ashle.

Entrenador : Elena i Ariadna

El proper partit el dia 22 d’abril a les 9:00 hores a Pins Vens contra el C.B. Gavà Escola Blau.

VETERANS

Bàsquet Sitges – Flexic.es 40

C.B. Olesa 49

Ferran Vilanova, David Simó, Joan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Albert Masip.

Gris partit dels nostres veterans el jugat el passat dilluns 20 al pavelló de Pins Bens, partit de preparació de cara a l esperat quadrangular de Setmana Santa que conta amb equips com Barca, Joventut i Español.

El Sitges anar de menys a més, i després d dos quarts molt fluixos amb poca intensitat i poc encert (19-32 a la mitja part) va treure l orgull i amb més cor que cap aconseguí retallar distàncies i posar-se a només cinc punts de l Olesa, un equip veterà i sòlid, aguantà l envestida del Sitges i marxava al final del tercer quart amb 7 punts de diferència.

A l’últim període l Olesa no es deixà prendre la cartera i a base de triples i cistelles massa fàcils s endugué el partit. 40-49. Desitgem una millor sort al nostre equip pel proper partit, i els animem a seguir treballant dur als entrenaments, els resultats arribaran.

1er. Quadrangular de Veterans Sitges

Dia : 8 de Abril de 2023

Pavelló de Pins Vens a les 17:00 hores

• S W E E T  H O M E  B A R C E L O N A ( E X- J U G A D O R S F. C . B A R C E L O N A )
  • C L U B J O V E N T U T B A D A L O N A
  • S . D . E S P A N Y O L
  • C . B . S I T G E S

C.T. Sènior femení – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca 51

Basquet Molins B 57

Marina, Clara 11, Nuria 3, Berta S, Belen, Lucia 13, Anna 4, Berta A 6, Xenia 3, Ona 6, Ariadna, Judit, Claudia, Elisenda 5.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

Parcials:                   20-17         17-10           7-18          7-12

El sènior femení es veu superat per un Molins en la segona part. L’equip no s’ha trobat còmode en cap moment de la segona meitat i ha perdut un avantatge que havia arribat als 12 punts

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 17:45 hores, a Pins Vens contra  Endinsa’t a la Marca – BF Castellví de la Marca SF

C.T. Junior femení – nivell B1 – segunda fase – grup 03

Bàsquet Sitges – La Oca 35

QBasket  Sant Cugat 62

Ariadna, Alba,  Abril,  Maria, Lise 6, Aitana 1, Alexia V, Vinyet 9, Andrea, Alexia S 13, Xesca 4, Isaura, Rita, Mae 2.

Entrenador: Gerard i Ona

Parcials:                   6-19         7-13           5-14          17-16

El junior rebia la visita del líder invicte, sabent les dificultats que tindrien davant.
Poca historia va tenir el partit. Després dels primers minuts on es va competir, del tercer minut del 1r període fins acabar el 3r quart res a dir. Superades tant en atac com en defensa, errant tirs, perdent pilotes, mala defensa en gairebé totes les accions.
El darrer quart va servir per a que l’equip despertes i lluites, atacant verticalment i millorant en certs moments la defensa.
Felicitar al rival que ens va ensenyar quin es el camí a seguir.

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del EEM Mediona.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 63

Escola Ipsi 08 38

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E, Samakou.

Entrenadors : Nuria i Marina

Parcials:    23-4         16-13           4-5          20-16

Partit contra les primeres, on era important dominar el rebot i no tenir pressa per atacar. Seguint la línia dels últims partits, les sitgetanes s’implicaven en els aspectes destacats anteriorment.

Ser clarament dominants en el rebot i ser pacients feia que fóssim superiors a les rivals, i per tant agaféssim distància al marcador.

Victòria merescuda i treballada d’inici a final..

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Alisos.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “A” 47

S.A. Súria 55

Mar, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Sofia M, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Partit molt espès de les nenes sobretot a la primera part. Masses errors defensius que fan que les visitants marxin al marcador. A la segona part aconseguim reaccionar i remuntem el partit, però finalment als últims dos minuts se’ns escapa la victòria.

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Pàlcam.

C.T. Pre-infantil “B”  femení – nivell D – segona fase – grup 01

Salesians Sabadell 47

Chloe, Jorgina, Iris, Ada, Carla A, Carla M, Elsa, Amanda, Valentina, Ines, Isabela.

Entrenadors: Gerard i Ona

Segon partit que jugant amb intensitat, amb joc amb equip i defensant totes, cada cop estan demostrant mes la seva millora.

Proper partit el diumenge dia 16 d’abril a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Molins Lima.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C2 – segona fase – grup 02

Endinsa’t a la Marca – BF Castellví de la Marca MF 56

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Greta, Ines, Lidia, Sofia.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Partit complicat amb un rival de gran nivell. Les sitgetanes han sortit amb molta força. Jugant en equip i prenent bones decisions ofensives. Cal destacar que les locals han realitzat una molt bona defensa, pressionant i fent difícil l’atac de les rivals.
Gràcies a tot aquest esforç les minis s’emporten la victòria a un partit important.

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Sant Andreu.

C.T. Pre-mini “A”  femení – nivell D – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A”             9

La Casa Agency – C.B. Sant Josep Obrer 59

Maria, Martina, Marta, Vega, Claudia, Ruth, Valentina, Jana, Ania, Aliena, Alba, Laia.

Entrenadors: Jiale i Xenia

Partit contra CB Sant Josep Obrer. La majoria de les jugadores ens treuen un cap.
Les nostres jugadores van lluitar molt per al rebot,saltant ajudes per a parar jugadors, bloqueig per a rebots, i en els atacs,molt joc en passades i contraatacs que acabi sola.

Van acabar el partit molt contentes per l’esforç i el treball que han fet .

Proper partit el dissabte dia 15 d’abril a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Montpedrós 14..