León, Marc, Ángel 9, Oriol 7, Adrià 3, Juan Antonio 12, N.Vicente, Jan 7,  Pau A., N.Velasco, Ivan 10, Nil 4, Marçal 11, Mauro, Pau C., Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  3-18        8-14             8-14       22-17

Jornada número 21 pel Bàsquet Sitges – La Guixeta.

Partit contra el Tenea Talent- CB Esparraguera, un dels pocs equips que havia aconseguit guanyar. Tot i que en la classificació apareixia el Sitges en 3a posició i l’Esparraguera en 2a, no era totalment real, ja que els locals partien amb dos partits més que els garrafencs.

Partidàs des del minut 1 al 40 per part blanca. Una gran intensitat defensiva, sobretot durant els primers 25 minuts permetia veure un dels millors partits dels sitgetans deixant a un dels millors atacs de la lliga en només 11 punts i un percentatge de tir molt i molt baix.

Minut 26 i un 13-46 al marcador va ser la màxima diferencia al marcador. Les claus del partit, defensa excel·lent, bona circulació de pilota i el més important, treball en equip. Tot i 33 punts de diferencia, l’afició local no deixa d’animar en tot el partit als seus i aconsegueixen retallar la distància al marcador, el qual si hagués continuat així podria haver sigut una autèntica bogeria.

Final del partit, 41-63, +22, victòria i average cap a Sitges. A aquest nivell l’equip blanc no només guanya, sinó que demostra clarament les aspiracions per l’ascens directe i el lideratge del grup. Partits com aquest et fan gaudir d’aquest esport.

Proper partit diumenge 16 d’abril a les 19:00 hores a pista del Estudio Modular Sferic, de Terrassa.