C.B. Regina 31 – Bàsquet Sitges La Oca 50

Marina, Clara 5, Nuria, Berta S, Belen, Lucia 5, Anna 2, Berta A 10, Xenia 5, Ona 14, Ariadna, Judit 5, Claudia, Elisenda 4.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

Parcials:                   6-23         9-11           8-7          8-9

Partit de bàsquet emocionant el que es va viure aquest cap de setmana entre el Regina i el Basquet Sitges. El partit va començar amb un fort ritme per part dels visitants, que van marcar el seu territori des del primer minut. Els parcial van ser clars: 6-23 a favor del Basquet Sitges.

Al segon quart, el Regina va intentar reaccionar i va aconseguir reduir lleugerament la distància amb el rival. Però el Basquet Sitges es va mantenir sòlid i no va permetre que el marcador s’acostés massa. El segon quart va acabar amb un ajustat 9-11 per al Basquet Sitges.

Després del descans, el Regina va sortir amb més energia i va aconseguir guanyar el tercer quart amb un parcial de 8-7. Tot i així, el Basquet Sitges va seguir jugant amb molta intensitat i va mantenir la seva superioritat en el marcador.

En l’últim quart, el Regina va intentar lluitar fins al final, però el Basquet Sitges va mantenir el control del partit i va acabar guanyant per un clar 31-50. Els parcial d’aquest quart van ser de 8-9 a favor del Basquet Sitges.

En resum, un partit intens i emocionant en què el Basquet Sitges va demostrar la seva superioritat davant del Regina. Cal destacar el bon joc col·lectiu dels visitants, que van dominar el partit de principi a fi

Proper partit el dissabte dia 25 de Març a les 17:45 hores, a Pins Vens contra Basquet Molins B.