Bàsquet Sitges La Guixeta 88 – Serra S.E. Casal Vilafranca 58

León, Marc, Ángel 10, Oriol 17, Adrià 2, Juan Antonio 9, N.Vicente, Jan 9,  Pau A., N.Velasco, Ivan 21, Nil 5, Marçal 7, Mauro, Pau C. 6, Leo 2, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  14-15        21-13             23-17       30-13

Ahir dissabte 18 de març, es va disputar el partit de la jornada número 20 entre el Basquet Sitges – La Guixeta i el Casal de Vilafranca al pavelló Pins Vens de Sitges. El partit va començar a les 18:00 i va ser molt intens des del primer moment.

El primer quart va ser molt ajustat, amb un gran nivell de defensa per part dels dos equips. El Casal de Vilafranca va aconseguir endur-se el quart amb un parcial de 14 a 15.
Però a partir del segon quart, el Basquet Sitges va començar a imposar el seu joc i això es va reflectir en el marcador. Van guanyar el quart per 21 a 13 i van anar ampliant la seva diferència en el marcador.

El tercer quart va ser també favorable al Basquet Sitges, que va aconseguir un parcial de 23 a 17 i va deixar el marcador en 58 a 45 al final del quart.
Però el millor encara estava per arribar, ja que en l’últim quart el Basquet Sitges va jugar a un nivell espectacular, dominant tant en atac com en defensa. Van aconseguir un parcial de 30 a 13, i van acabar guanyant el partit per un clar 88 a 58.

Una gran victòria del Basquet Sitges, que va demostrar un gran nivell de joc i va aconseguir una diferència important en el marcador gràcies a una gran actuació de tots els jugadors. El Casal va lluitar durament, però finalment no van poder fer res davant el joc imparable del Basquet Sitges.

Proper partit dissabte 25 de març a les 18:00 hores a pista del Tenea*Talent – C.B. Esparreguera. Partit molt intens, dur i molt interessant de veure entre dos grans equips.