Bàsquet Sitges – La Guixeta 93

N.Bellmonte 6, N.Guillen 9, A.Miguelsanz 11, JA.Bustos 27, O.Thiam, I.Ruiz, A.Villar 8, M.Perez 8, J.Carrion 7, O.Camprubi 13, V.Siriaco, N.Velasco, P.Cabezas 4, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 16-17 27-23 19-28 18-12 10-13

Un triple d’en Bustos a manca de 4 segons pel final de la pròrroga, va servir al Sènior A del Bàsquet Sitges – La Guixeta per imposar-se 90 a 93 al CB Quart en el primer partit de la lligueta d’ascens a Primera Catalana. La cistella d’en Bustos va ser un magnífic colofó al seu partidàs, 27 punts i 29 de valoració. El millor dels sitgetans.

La victòria davant del Quart, que va demostrar ser un molt bon equip, molt potent físicament i amb amenaça tant interior com exterior, no només suposava començar amb bon peu aquesta fase tan decisiva, sinó que també suposa una forta injecció de moral i confiança, ja que els sitgetans no van poder comptar amb la participació de dos dels seus millors jugadors, en Nacho Velasco, que per una lesió al lligament del genoll no podrà jugar més aquesta temporada i de l’Omar Thiam per motius laborals. L’equip es va conjurar per superar aquest handicap, i tirant d’èpica i de cor, tots els jugadors van posar de la seva part per no trobar gaire a faltar als dos jugadors abans citats.

El partit va ser igualadíssim. Durant el temps de joc es van produir 13 empats, i 7 vegades va canviar l’avantatge d’un i d’altre equip. El Sitges sortia endollat, amb dos triples d’en Noel Guillen, però en pocs minuts la intensitat defensiva i els ràpids contracops dels gironins igualaven el partit. El Sitges tornava a pressionar i es posava per davant, defensant bé i dominant el rebot, però el C.B Quart retallava la diferència per pràcticament igualar el marcador al final del primer quart, 16 a 17 pels de Pins Vens.

Aquesta dinàmica es va repetir tot el partit. El C.B Quart pressionava en defensa, forçava pèrdues del Bàsquet  Sitges – La Guixeta i dominava el rebot, emportant-se així el segon quart, 27 a 23 per arribar al descans 43 a 40. Els homes de Balta sortien més encertats a la represa i s’emportaven el parcial del tercer quart, 19 a 28. Marcador 62 a 68. El darrer període, amb més nervis i imprecisions, era pels locals que arribaven al darrer minut dos punts al davant 80 a 78. A falta de poc més de 30 segons pel final del partit, l’heroi del partit, en Bustos, ficava els dos tirs lliures que significaven l’empat a 80. Un atac fallit dels gironins posava la pilota en mans del Bàsquet Sitges faltant 22 segons. La jugada final no va sortir, arribant així a la pròrroga.

Al període extra, semblava que el Sitges portava la iniciativa, però tots els intents de marxar amb una mínima diferència al marcador eren contrarestats pel C.B.Quart que arribaven a posar-se 1 punt per sobre quan faltava poc més d’un minut. Llavors, en Nil Bellmonte en una sèrie de tres rebots ofensius consecutius  possibilitava un triple de l’Adrià Villar que posava el 88 a 90 al marcador. El C.B Quart empatava el partit amb dos tirs lliures a manca de 9 segons. Després del darrer temps mort, els sitgetans van posar la pilota en joc des de la banda en camp contrari. En Bustos la dona a l’Àngel Miguelsanz un metre per sobre de la línia de 3 punts, a la dreta de la cistella. L’Àngel li torna a en Bustos amb un passi mà a mà. Un parell de bots per arribar al frontal de la cistella i amb molta seguretat llença un «game winner» èpic. 90 a 93 final.

A més d’en Bustos, cal destacar les aportacions de l’Àngel Miguelsanz amb 11 punts i 8 rebots, l’Oriol Camprubí amb 13 punts, l’Adrià Villar amb 8 punts i 9 rebots, en Noel Guillen amb 9 punts, en Mauro Pérez amb 8 punts i 5 rebots, i en Nil Bellmonte amb 6 punts i 13 rebots.

Dissabte vinent dia  30 d’abril a les 19:30 hores a Pins Vens, el Bàsquet Sitges – La Guixeta,  rebrà al CB Vilassar de Dalt Roger’s, tercer classificat del grup 1fase previa de Segona Catalana, que en la primera jornada de la lligueta d’ascens ha guanyat contundentment a l’UB Sant Adrià B per 66 a 40.

C.T. Sènior A masculí –segona fase- permanència– grup 10

Bàsquet Sitges “B” 52

C.B. CIC “B” 56

J.Mateo 17, A.Ruiz 3, Y.Pedroso 12, O.Porras 6, M.Emde 5, JE.Piñero, J.Bordonau, A.Cadenas 3, O.Miro, D.Arjona 4, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez, F.Sanchez 2, I.Vicente.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials: 13-14 10-11 16-11 10-13 3-7

El sènior B perd el primer partit de la lligueta de permanència.

Tot i les nombroses baixes, el sènior B del Sitges va lluitar fins al final en un partit molt igualat que es va acabar decidint a la pròrroga. La diferència a la mitja part era de només dos punts, 23-25. Una molt bona sortida al tercer període permetia al Sitges agafar un petit avantatge de només tres punts. Al final del quart, 39-36. Els últims deu minuts d’infart van acabar amb empat al marcador i amb la possibilitat d’anotar de tir lliure en una última falta personal. Malauradament es van errar els dos i el partit va anar a la pròrroga.

Als cinc minuts d’afegit els visitants van llançar 12 tirs lliures, en canvi el Sitges inexplicablement no va rebre cap falta personal en cinc minuts i d’aquesta manera s’escapava el partit.

El proper partit diumenge dia 1 de Maig a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Llinars “B”.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – segona  fase – Títol –  grup 05

C.B. Matadepera Taronja 69

Basquet Sitges “A” 63

J.Prat, M.Rubi 4, A.Mila 9, L.Mayoral, L.Chimeno 11, K.Ayouna 21, O.Miro, B.Reinon 10, A.Vernon, C.Alemany 6, M.Guell 2, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo Delegat: Aleix Ruiz

Parcials: 18-12 10-18 23-20 18-13

Primer partit de fases per aconseguir el títol de junior nivell A del junior sitgetà. Els blancs amb moltes baixes i totes dels homes grans, Pau, Alain i Jan, i la tornada del Carlos després de 6 setmanes de lesió i del Biel després de ser absència els dos últims partits per lesió, afrontaven el primer partit de les fases contra el quart classificat de la fase regular, el CB Matadepera.

Inici del partit dolent per part blanca, falta de contundència i d’intensitat durant els primers minuts on els locals s’aprofiten i amb molts contactes aconsegueix robar pilotes a la pressió i anotar amb massa facilitat, primers cinc minuts parcial 10-2. Però poc a poc, els sitgetans aconsegueixen entrar en partit i amb bones defenses i contraatacs fàcils redueixen la distància al marcador. 18-12 final primer quart. Segon quart i mateixa dinàmica, els blancs no aconsegueixen marcar el ritme del partit però amb un joc coral molt bo movent la pilota en atac per trobar els avantatges i en defensa amb molta intensitat, s’acaben els primers 20 minuts amb avantatge de 2 punts i molt bones sensacions.

Inici del tercer quart i la tensió es pot palpar. Els dos equips pugen línies defensives i hi ha molts contactes, sempre amb un joc net. Però la qualitat individual dels jugadors del Matadepera permet fer un parcial molt anotador que, tot i no ser l’estil dels de Sitges, en cap moment hi ha una bretxa al marcador molt gran. Final i només 1 punt de diferencia, igualtat mínima. Però l’últim quart és un clar reflexa que amb ganes i actitud no sempre surten bé les coses. Les cames comencen a pesar i, sobretot als 3 interiors blancs, tot i que el Karim va haver de fer l’esforç per fer-ho sense ser la seva posició. Els blancs permeten molts i molts rebots ofensius, els locals tot i que no acaben d’aprofitar del tot acaben de desgastar als visitants i fa que en atac no es tingui el cap fresc per atacar. Això provoca que la distància al marcador no s’escurci, sinó que es fa més gran, i el Sitges perd el primer partit de les fases 69-63.

Les claus del partit: el rebot i la defensa zonal. Aquests dos elements han provocat que tot i el gran esforç i treball dels jugadors del Sitges no aconsegueixin la victòria. Cal continuar treballant i recuperant jugadors segur que les victòries arribaran i podrem intentar lluitar per passar de ronda.

Proper partit dissabte 30 d’abril a les 12:00 hores contra el Vedruna Gràcia a Pins Vens. Us esperem a tots i totes!

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 04

EEM Mediona 44

Basquet Sitges “B” 63

Eric, Ignacio, Pol, Jaume, Samuel, Jhonatan, Hèctor, Lucas, Da Wei , Victor, Adrià, Gabriel, David F, Alejandro..

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials: 8-15 9-15 11-13 16-20

Partit molt complet el que va jugar el Júnior B del Sitges el dissabte al matí a Sant Joan de Mediona.

Complet a nivell coral on tots els jugadors van sumar el seu gra de sorra per a treure el triomf. Cada setmana els jugadors troben el seu rol per a poder sumar el màxim quan surten a la pista. El Sitges va dominar en el marcador durant tot el partit amb una molt bona defensa en la primera part. En la segona, fruit de la relaxació van concedir més punts. Els nois continuen treballant intensament amb una setmana de descans per a encarar la part final de la temporada

.

El proper partit dissabte dia 7 de Maig a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el EEM Mediona.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Ferroli Bàsquet Ribes B 64

Basquet Sitges “A” 38

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro Delegat: Nacho Joven

El proper partit dissabte dia 7 de Maig a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Ferroli Bàsquet Ribes B.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “B”

Max, Pablo A, Daniel, Pablo V, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat: Alberto Ayllon

El proper partit és el dissabte dia 14 de maig a Pins Vens a les 10:30 hores contra el CB Montpedrós.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A” 66

C.E. Gelida A 70

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin Delegat: Berta i Alexandra

Tot i un dels pitjors inici de partit de la temporada, on marxem al final del tercer quart amb un resultat de 15-38, aconseguim remuntar el partit després de un sisè i setè quart espectacular, on ens arribem a ficar per davant en el marcador gràcies a la intensitat de tot l’equip.

A falta d’un minut seguim guanyant, però un parell de cistelles dels visitants a l’últim van donar la victòria al Gelida.

Tot i no aconseguir la victòria, ens quedem amb la bona imatge que vam donar a la segona part.

El proper partit dissabte dia 7 de Maig a les 11:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del  C.E. Gelida A.

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “B” 39

C.B. Sant Andreu Groc 48

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix Delegat: Maria Cuvier

Parcials : 12-8 7-18 10-9 10-13

Bon entrada al partit de l’infantil amb un primer període increïble 9-0. Però va ser un miratge, l’equip es va relaxar en defensa i en atac també i el va aprofitar l’equip visitant, recuperant en aquest segon quart el parcial. Fins al setè quart el Basquet Sitges va fer l’amenaça d’anar pel partit posant-se a un punt, però el Sitges va deixar de nou de fer les coses i l’equip visitant es va anar en el marcador i no es va poder fer res.

Primera derrota en aquesta segona fase, on crec que es pensava que anava a ser fàcil. Però no és així. A continuar treballant.

El proper partit diumenge dia 8 de Maig a les 9:15 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Sant Andreu Groc

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A” 77

C.B. Viladecans Vermell 34

Alex C, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Ignacio, Daniel, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard Delegat: Juan Jose i Martina

El Mini A masculí del Sitges aconsegueix una nova victòria en un partit molt competit en el que els jugadors van anar de menys a més. L’equip cada cop es va anar trobant més còmode a la pista i a mesura que feia circular més la pilota, aconseguia anotar amb més facilitat i també augmentava la intensitat defensiva.

El proper partit dissabte dia 7 de maig a les 9:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Viladecans Vermell.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 04

Nou Bàsquet Olesa Negre 46

Basquet Sitges “B” 57

Mark, Joan Eudald, Matt, Guim, Guillem, Pol, Dionis, Valentino, Theo.

Entrenador: Nacho Velasco Delegat: Martina

El proper partit dissabte dia 7 de maig a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el  Nou Bàsquet Olesa Negre.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 02

BC Tecla Sala B 22

Basquet Sitges “A” 44

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marcos, Matías, Victor, Nenad, Drake, Elliot.

Entrenador: Angel i Marc Delegat: Daniel Rucandio

Parcials: 2-2 1-6 2-6 2-6 7-4 0-14 2-2 6-4

Nova victòria del premini per 22-44 a casa del Tecla Sala, un camp amb unes dimensions peculiars. Partit en general bastant regular i ajustat, on un bon parcial al sisè quart va sentenciar el partit. Cal destacar el bon joc col·lectiu en atac a pesar de la manca d’encert. Ara tenim 2 setmanes per preparar el següent partit, important per seguir tenint opcions a guanyar la lliga.

El proper partit dissabte dia 7 de Maig a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el BC Tecla Sala B

Escobol Sud – Escobol Sud G2

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena Delegat:

Jornada de DESCANS

Proper partit dissabte 7 de Maig a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es rep a Pins Vens el Esport Base del Papiol.

Escobol Sud – Escobol Sud

Bàsquet Sitges Verd

David, Vera, Unasc, Valentina, Laia, Victor, Telma, Ania, Martina, Nil.

Entrenador: Marc Delegat:

Proper partit diumenge 15 de maig a les 9:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista de C.B. Begues a jugar el seu segon torneig, entre els equips C.B. Esparreguera, C.B. Castellbisbal, Bàsquet Llor i Bàsquet Sitges

C.T. Sènior A femení – Ascens – grup 03

C.B. Llinars 67

Bàsquet Sitges – La Oca 44

Clara 2, Núria, Enda 8, Belen 6, Laura, Anna 12, Xenia 2, Martina, Maika, Ona 6, Jana 4, Ainhoa, Berta 4, Marina, Gisela, Judit.

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials:   19-19 16-11 14-7 18-7

Les noies del sènior femení anaven a jugar el primer partit de les fases amb tres baixes. La primera meitat l’equip ha jugat un dels millors partits de la temporada, molt encert de llarga distància i una defensa intensa.
Però la segona part, el fet de ser vuit jugadores ha afectat i no han pogut mantenir el ritme.

Dissabte vinent dia  30 d’abril a les 17:45 hores a Pins Vens, el Bàsquet Sitges-La Oca,  rebrà el Joventut Les Corts Groc.

C.T. Sots 21 femení – nivell B – Títul – grup 02

A.B Premia 57

Bàsquet Sitges – La Oca 46

Lucia F 4, Berta 12, Maria, Marina 4, Judit 15, Jimena, Ines 11, Lucia J, J Gina, Alba, Laia, Alexia V, Ariadna, Alexia S.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde Delegat :

Parcials: 17-11 5-16 12-12 23-7

Primer partit de fases pel títol on no comencem amb molt bon peu.

Juguem una bona primera part, aprofitant alguns atacs en transició i amb algunes cistelles amb un bon moviment de pilota per trobar alguns tirs alliberats contra la defensa en zona. A mesura que va avançant el partit, baixem la intensitat, deixem de controlar el rebot defensiu i permetem masses cistelles amb segones oportunitats. Les locals es troben bastant acertades a l’últim quart i aconsegueix marxar amb un contundent parcial en el marcador.

Dissabte vinent dia  30 d’abril a les 16:00 hores a Pins Vens, el Bàsquet Sitges-La Oca,  rebrà el C.E. Maristes Sants Les Corts.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 53

Bàsquet Samà Vilanova – CFA 76

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit dissabte dia 7 de Maig a les 12:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del  Bàsquet Samà Vilanova – CFA

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

C.B. Manlleu (IF-1) 54

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit dissabte dia 7 de Maig a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Manlleu (IF-1)

C.T. Mini “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 05

Basquet Sitges “A” 64

S.A. Súria. 61

Yara, Alba, Jana, Sofia, Amanda, Georgina, Sofia, Martina, Samakoli, Ines, Mar, Velentina..

Entrenadors: Clara Delegat : Xenia Molins

El proper partit dissabte dia 7 de Maig a les 11:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del S.A. Súria.

C.T. Mini “B”  femení – nivell D2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “B” 50

Nou Bàsquet Olesa Negre 26

Queralt, Maria S, Claudia, Maria P, Paula, Julia, Marina, Carlota, Georgina, Alexia, Laia, Mariona, Lucia.

Entrenador: Baig Diaz Delegat : Ona

El proper partit dissabte dia 7 de Maig a les 9:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Nou Bàsquet Olesa Negre.