Bàsquet Sitges – La Guixeta 85

N.Bellmonte 4, N.Guillen 10, A.Miguelsanz 18, JA.Bustos 7, O.Thiam 17, I.Ruiz, A.Villar 2, M.Perez 6, J.Carrion, O.Camprubi 16, V.Siriaco, N.Velasco 5, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 10-19 19-21 13-22 17-23

Victòria del primer equip del CB Sitges-La Guixeta , 59 a 85, en la seva visita al CB Valls BNA, dissabte passat, en un partit de bon joc coral per part dels sitgetans, que es van trobar còmodes en un pavelló en condicions, com és el de la capital de l’Alt Camp.

Els Sitgetans van sortir forts, com ho acostumen a fer, i el primer quart ja van marcar distàncies significatives al marcador, 10 a 19. Aquest cop els protagonistes van ser els dos pivots, l’Omar Thiam, molt encertat en els llançaments de mitja distància, i l’Àngel Miguelsanz que va dominar el rebot durant tot el partit.
El segon quart va resultar més igualat. Els del Garraf no van poder mantenir el bon to defensiu del primer quart i va permetre al Valls anotar quatre triples que, afegit a la manca d’encert des del tir lliure dels visitants, mantenia als locals a prop del Sitges. Es va arribar al descans 29-40. El partit encara estava obert.

Al tercer quart un altre parcial contundent del Sitges, 13-22 apagava qualsevol esperança de remuntada del Valls, lligat per la defensa dels del Garraf. El bon joc visitant, cimentat pel domini del rebot i l’aportació de la banqueta, va continuar durant tot el darrer quart per acabar amb un triple de l’Uri que posava el 59 a 85 final.

Cal destacar de nou el partit completíssim de l’Àngel Miguelsanz, que en menys de 22 minuts de joc va anotar 18 punts i va agafar 17 rebots, amb una valoració de 37. També van tenir una bona actuació l’Omar Thiam, amb 17 punts, l’Uri Camprubí amb 16 punts, en Noel Guillen amb 10, i en Nacho Velasco, que tot i només anotar 5 punts, va ser el jugador amb millor diferència en el marcador en el temps que va estar en pista, amb un +40.

A partir d’ara, el calendari s’intensificarà molt pels homes de Balta Molina, que a més de jugar els partits fixats, començaran a recuperar els 4 partits ajornats de jornades anteriors. El primer serà la visita a la complicadíssima pista del Reus Deportiu dissabte vinent, 26 de febrer a les 19’15 hores.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges “B” 57

U.B. Llefià B 59

J.Mateo 15, A.Ruiz 6, Y.Pedroso 9, O.Porras 8, M.Emde 3, JE.Piñero, I.Ruiz 4, J.Bordonau, A.Cadenas 4, O.Miro 4, D.Arjona 4, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez, F.Sanchez, I.Vicente.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials: 12-17 12-18 10-15 23-9

El sènior B no aconsegueix trencar la dinàmica negativa però lluita fins al final.

El partit començava de la pitjor manera i un parcial de 0-10 en els cinc primers minuts feia preveure una tarda gris a Pins Vens. Els sitgetans però van reaccionar i s’enganxaven al partit, 12-17 al final del primer període. Als primers minuts del segon temps, altre vegada desconnexió local i parcial de 0-9 que començava a deixar sentenciat el partit. Tot i això, un cop més els jugadors lluitaven contra un Llefià molt físic i aconseguien  retallar la distància fins a nou punts al descans, 24-35.

Els primers minuts de la represa van estar d’allò més igualats i en els últims dos minuts els del Garraf tornaven a bloquejar-se i ho aprofitaven els de Badalona per ampliar la diferència en el marcador fins a setze punts, 34-50. Els sitgetans, però, no es van abaixar els braços i aconseguien un espectacular 15-0 amb una pressió a tota la pista per tornar al partit, acompanyats d’una grada vibrant. A quatre minuts pel final el resultat era de 49-50. En aquest punt el Sitges va tenir la possibilitat de posar-se per davant però la pilota no va voler entrar. El tram final del partit va ser molt disputat i dos triples de Mateo mantenien l’esperança de la remuntada. Amb 57-59, l’última possessió era pel Sitges. Jugada en la que l’àrbitre no va apreciar cap contacte dels múltiples que hi va haver i després d’haver xiulat cinc tècniques i vint-i-dos faltes en contra del Sitges per 16 faltes només del Llefià.

El proper partit del sènior B es jugarà diumenge dia 6 de març a les 10:30 hores a la pista del Bàsquet Pratenc 2 – Lisant.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

CB Santa Coloma 57

Basquet Sitges “A” 70

J.Prat 4, M.Rubi 3, A.Mila 13, L.Mayoral, L.Chimeno 4, K.Ayouna 8, O.Miro, B.Reinon 3, A.Vernon 14, C.Alemany 10, M.Guell 11, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo Delegat: Aleix Ruiz

Parcials: 10-24 23-14 9-20 15-12

Després de dues derrotes consecutives i la pèrdua del liderat, el junior sitgetà arribava a la pista del Santa Coloma, rival amb un balanç de 6 victòries i 9 derrotes.

Inici espectacular dels blancs que, movent la pilota i amb una gran intensitat defensiva, aconsegueixen tornar a les sensacions positives que al llarg de la temporada s’estaven veient. Els locals amb un parell de triples ben defensats i anotats als últims segons de la possessió no acabaven de marxar al marcador. Tot i això, final del primer quart 10-24.
Segon quart i el cansament passa factura pels sitgetans. Una pressió dos contra un dels locals i una mala lectura del joc dels blancs, permeten apropar-se al marcador. No sensació de perill del partit, però semblava que podien entrar al partit i els fantasmes de les últimes dues setmanes podien aparèixer. Final de la primera part i només 5 punts de diferencia a favor dels del Garraf, 33-38.

Inici del tercer quart i mateixa dinàmica que als primers 10 minuts. Això permet que l’escletxa al marcador arribi fins els 20 punts i una distància còmode al marcador per tal d’assegurar la victòria.
Últim quart i bona lectura del Sitges, possessions més llargues i sobretot, una bona feina defensiva, com ens han acostumat. El control del rebot i la responsabilitat individual de la defensa del 1c1 permeten que el final del partit sigui tranquil i garantir una victòria molt important pel Sitges, després de la ratxa negativa de les dues derrotes.

Encara queda molta lliga per jugar i el junior del Sitges continuarà lluitant tots els partits que queden per tal d’intentar aconseguir la lliga tan desitjada.

Proper partit diumenge 6 de març a les 12:00 hores a Pins Vens contra el FC Martinenc Bàsquet B, últim partit a casa abans del desplaçament a Gramenet. Partit molt important pels blancs i que segur oferiran la seva millor versió.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 04

C.B. Roquetes 49

Basquet Sitges “B” 54

Eric, Ignacio, Pol, Jaume 15, Samuel, Jhonatan 4, Hèctor 6, Lucas 6, Da Wei 4, Victor 16, Adrià, Gabriel 3, David F.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials: 11-20 6-16 15-7 17-11

Partit de tornada contra el Roquetes  en la seva pista. Un partit on es va poder veure dues cares molt diferents.

El partit va començar bé per a l’equip de Sitges. Anotant en transició i mantenint un bon ritme de partit. A la mitja part s’havia aconseguit una distància de 19 punts. La cosa anava a canviar durant la segona meitat, amb moltes perdudes de pilotes i sense control del rebot defensiu el Roquetes va trobar la manera d’anotar i acostar-se reduint la distància a menys de 10 punts. Afortunadament el temps va jugar a favor dels visitants i el partit es va acabar més 5 per al Sitges. Segona victòria en aquesta segona fase encara que amb un sabor agredolç.

El proper partit dissabte dia 12 de marc a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Bellvitge – Joan XXIII

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

U.E. Barbera Blau 68

Basquet Sitges “A” 52

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro Delegat: Nacho Joven

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 12:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Club Joventut Badalona 4

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 03

C.B. Castelldefels 0607 67

Basquet Sitges “B” 61

Max, Pablo A, Daniel, Pablo V, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat: Alberto Ayllon

Després de la llarga aturada de competició degut a les vacances de Nadal i la situació covid, el Cadet B tornava a jugar aquest cop a la pista del Castelldefels.

Els primers dos quarts van ser molt igualats, tot i la gran quantitat de pilotes perdudes a primera línia i la poca consistència en el rebot per part del conjunt visitant, de tal manera que es va arribar amb un 30-30 al descans.

A la represa, els sitgetans van sortir adormits i van continuar perdent moltes pilotes que ocasionaven molts contraatacs del conjunt local, provocant arribar final del tercer quart amb un desavantatge de 7 punts a falta de 10 minuts de partit.

A l’últim quart, tot i que es van aconseguir reduir les pilotes perdudes, la diferència en el marcador va augmentar fins als 11 punts. D’aquesta manera, a falta de 5:30 minuts per acabar el partit, l’equip visitant va demanar un temps mort per plantejar una defensa en zona per veure si canviava el ritme del partit. I així va ser, el partit va canviar completament, i els sitgetans van començar a controlar el rebot i a correr al contraatac, cosa que no havien aconseguit en tot el partit. A falta de 50 segons per acabar el partit, el marcador reflectia un 64-61 gràcies a l’encert des del perímetre de Pablo Ayllón, que va ficar dos triples gairebé consecutius en el tram final de partit que van ajustar molt l’enfrontament. Els visitants van tenir l’oportunitat de situar-se a 1 sol punt de desavantatge a falta de 30 segons, però dos tirs lliures fallats i un desajust en la defensa següent que va provocar una falta de tres que els locals no van desaprofitar, van fer que el marcador final acabés amb un resultat final de 67 a 61 a favor dels de Castelldefels.

La setmana que ve els dos equips es tornen a veure les cares, però aquest cop a Sitges el dissabte 26 de Febrer a les 10:30 hores

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”

Serra S.E. Casal Vilafranca Negre

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin Delegat: Berta i Alexandra

Partit AJORNAT al 19 de Marc a les 10:30 hores.

El proper partit diumenge dia 6 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Basket Almeda Negre.

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “B” 44

Joventut Sant Vicenç 40

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix Delegat: Maria Cuvier

El proper partit dissabte dia 12 de marc a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Alzina-Ceissa

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A” 80

Club Basquet Nou Esplugues 2010 30

Alex C, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Ignacio, Daniel, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard Delegat: Juan Jose i Martina

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 14:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 04

C.B. Montpedrós B 24

Basquet Sitges “B” 69

Mark, Joan Eudald, Matt, Guim, Guillem, Pol, Dionis, Valentino, Theo.

Entrenador: Nacho Velasco Delegat: Martina

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Sant Andreu Groc.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 02

C.B. Corbera Negre 52

Basquet Sitges “A” 53

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marcos, Matías, Victor, Nenad, Drake, Elliot.

Entrenador: Angel i Marc Delegat: Daniel Rucandio

Parcials: 7-9 19-2 3-4 10-12 0-13 7-4 0-3 6-6

Segon partit del pre-mini i segona victòria contra el Corbera per la mínima, 52-53, en un partit molt emocionant.

El començament va ser catastròfic, ja que al segon quart vàrem encaixar un 19-2 de parcial que ens va fer anar a remolc tot el partit. Encara així vàrem aconseguir remuntar poc a poc i amb constància per arribar al últim quart +1 al marcador.

Un últim quart trepidant i emocionant que ens va acabar donant la victòria.

Encara així després del partit vindria una situació surrealista. La primera suma de punts que va fer la taula ens donava la victòria per 1 punt, en canvi la segona suma de punts que va fer l’àrbitre els hi donava la victòria a ells per 1 punt. Al final després de revisar l’acta detingudament amb l’àrbitre i corregint un error de suma, ens va acabant donant la victòria al Bàsquet Sitges,  finalment per 52-53.

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al C.B. Calafell Mas

Escobol Sud – Escobol Sud G2

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena Delegat:

Jornada de DESCANS

Proper partit diumenge 6 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del EBCBS CB Santfeliuenc B

Escobol Sud – Escobol Sud

Bàsquet Sitges Verd

David, Vera, Unasc, Valentina, Laia, Victor, Telma, Ania, Martina, Nil.

Entrenador: Marc Delegat:

Proper partit, pendent

C.T. Sènior A femení – fase previa – grup 01

Bàsquet Sant Sadurní 32

Bàsquet Sitges – La Oca 37

Clara 10, Núria, Enda 6, Belen, Laura, Anna 6, Xenia 5, Martina, Maika, Ona 4, Jana 4, Ainhoa 2, Berta, Marina, Gisela.

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials: 5-7 4-15 4-4 19-11

El sènior femení guanya a la pista del Sant Sadurní, en un partit molt entrebancat on els dos equips han estat molt desencertats.

Tot i així la primera part les sitgetanes han estat més encertades i han dominat el rebot, fet que ha produït contraatacs. A la segona meitat les locals han presentat una zona que ha alentit el joc sitgetà. En l’últim període les de Sant Sadurní s’han apropat a tant sols 5 punts. Per sort han pogut mantenir la diferencia fins el final

El proper partit serà diumenge dia 6 de marc a les 19:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el La Clau Bàsquet Ribes.

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca 58

C.B. Gassó 35

Lucia F 8, Berta 1, Maria, Marina 4, Judit 12, Jimena, Ines 23, Lucia J, J Gina, Alba 10, Laia, Alexia V, Ariadna, Alexia S.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde Delegat :

Parcials: 12-10 6-9 30-7 10-9

Sisè partit de la segona volta contra un dels equips cuers del grup i sisè partit consecutiu on juguem 40 minuts contra zona. Primer, segon i últim quart per oblidar, que compensem amb un molt bon tercer quart que ens serveix per endur-nos la victòria.

Primera part molt fluixa, on juguem al ritme de les visitants. Fallem masses cistelles fàcils sota cistella i la poca intensitat en defensa que permetia al Gassó moure la pilota amb facilitat, provoca que marxem al descans 18-19.
Comencem a jugar al 3er quart i amb un parcial de 30-7 tanquem el partit.
Destacar el bon partit d’Inés i Judit, amb 23 i 12 punts respectivament.

Propera jornada, diumenge 6 de marc a les 16:00 hores el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Esport Base del Papiol.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 37

Basquet Ateneu Montserrat Blau 52

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Viladecans Vermell.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “A” 32

C.B. Les Franqueses 69

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 12:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Barça CBS – Grana.

C.T. Mini “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 05

Basquet Sitges “A” 69

Club Basquet Igualada B MFB 46

Yara, Alba, Jana, Sofia, Amanda, Georgina, Sofia, Martina, Samakoli, Ines, Mar, Velentina..

Entrenadors: Clara Delegat : Xenia Molins

El proper partit dissabte dia 5 de marc a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Vilatorrada.

C.T. Mini “B”  femení – nivell D2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “B” 27

La Secre-C.B. Martorell 77

Queralt, Maria S, Claudia, Maria P, Paula, Julia, Marina, Carlota, Georgina, Alexia, Laia, Mariona, Lucia.

Entrenador: Baig Diaz Delegat : Ona

El proper partit diumenge dia 6 de marc a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Basquet Molins Negre.