CB Valls BNA 59 – Bàsquet Sitges La Guixeta 85

N.Bellmonte 4, N.Guillen 10, A.Miguelsanz 18, JA.Bustos 7, O.Thiam 17, I.Ruiz, A.Villar 2, M.Perez 6, J.Carrion, O.Camprubi 16, V.Siriaco, N.Velasco 5, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 10-19 19-21 13-22 17-23

Victòria del primer equip del CB Sitges-La Guixeta , 59 a 85, en la seva visita al CB Valls BNA, dissabte passat, en un partit de bon joc coral per part dels sitgetans, que es van trobar còmodes en un pavelló en condicions, com és el de la capital de l’Alt Camp.

Els Sitgetans van sortir forts, com ho acostumen a fer, i el primer quart ja van marcar distàncies significatives al marcador, 10 a 19. Aquest cop els protagonistes van ser els dos pivots, l’Omar Thiam, molt encertat en els llançaments de mitja distància, i l’Àngel Miguelsanz que va dominar el rebot durant tot el partit.
El segon quart va resultar més igualat. Els del Garraf no van poder mantenir el bon to defensiu del primer quart i va permetre al Valls anotar quatre triples que, afegit a la manca d’encert des del tir lliure dels visitants, mantenia als locals a prop del Sitges. Es va arribar al descans 29-40. El partit encara estava obert.

Al tercer quart un altre parcial contundent del Sitges, 13-22 apagava qualsevol esperança de remuntada del Valls, lligat per la defensa dels del Garraf. El bon joc visitant, cimentat pel domini del rebot i l’aportació de la banqueta, va continuar durant tot el darrer quart per acabar amb un triple de l’Uri que posava el 59 a 85 final.

Cal destacar de nou el partit completíssim de l’Àngel Miguelsanz, que en menys de 22 minuts de joc va anotar 18 punts i va agafar 17 rebots, amb una valoració de 37. També van tenir una bona actuació l’Omar Thiam, amb 17 punts, l’Uri Camprubí amb 16 punts, en Noel Guillen amb 10, i en Nacho Velasco, que tot i només anotar 5 punts, va ser el jugador amb millor diferència en el marcador en el temps que va estar en pista, amb un +40.

A partir d’ara, el calendari s’intensificarà molt pels homes de Balta Molina, que a més de jugar els partits fixats, començaran a recuperar els 4 partits ajornats de jornades anteriors. El primer serà la visita a la complicadíssima pista del Reus Deportiu dissabte vinent, 26 de febrer a les 19’15 hores.