Bàsquet Sitges La Oca 58 – Club de Bàsquet Begues 40

Clara 3, Núria 7, Enda 3, Belen 5, Laura, Anna 9, Xenia 7, Martina, Maika, Ona 5, Jana 3, Ainhoa 4, Berta 8, Marina, Gisela 4.

Entrenador: I.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials: 12-5 17-14 17-14 12-7

Les sitgetanes venien de dues derrotes consecutives, i fos com fos, aquest partit s’havia de guanyar per tallar aquesta mala ratxa i poder continuar lluitant pel playoff.

El partit ha estat totalment diferent de com va anar a Begues. Des de l’inici les sitgetanes han portat el ritme del partit, joc ràpid i pressió tota la pista per què les noies de Begues no es trobessin còmodes al partit. Podríem dir que les sitgetanes solament han tingut una baixada al segon període on les visitants s’han acostat a 5 punts. Però amb un parell de triples han tornat a augmentar l’avantatge còmode de 10 punts per anar al descans.

La segona part les nostres noies s’han trobat amb una zona. Els primers atacs han estat confusos i no han aconseguit trobar-se còmodes. Però a poc a poc han tret les solucions, han mogut la pilota molt bé i han tornat ha trobar encert de cara a cistella.

Felicitats a tot l’equip que ha tirat aquest partit endavant.

El proper partit serà diumenge dia 20 de febrer a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Bàsquet Sant Sadurní