Serra S.E. Casal Vilafranca 75

Bàsquet Sitges – La Guixeta 91

León, Marc 2, Ángel 11, Oriol  24, Adrià, Juan Antonio 6, N.Vicente, Jan,  Pau A., N.Velasco 25, Ivan 19, Nil, Marçal, Mauro, Pau C. 4, Leo, Carles, Carlos.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  12-20        15-16           19-20          27-17       Prorroga  2-18

Cinquena jornada del Bàsquet Sitges – La Guixeta davant d’un vell conegut Casal de Vilafranca.

Balanç de 4-0 pels sitgetans contra el 3-2 pels vilafranquins, els quals després de dues derrotes als dos primers partits, havien encadenat tres victòries seguides. Si aquesta dada no fos suficient, jugar a la pista del Casal i la rivalitat entre dos equips que es coneixen i molt segur que donarien molta vida a aquest partit.

Bon inici de partit per part sitgetana, que amb un bon joc col·lectiu aconseguia circular la pilota de banda a banda i aconseguir tirs alliberats els quals permetrien el primer avantatge al marcador després de 10 minuts de partit.

Segon quart i, com acostuma a passar al Pavelló Joan Marques, el públic s’anima i comencen a crear el factor pista que pels de Vilafranca és clau. No obstant, la diferencia al marcador es manté i s’aconsegueix marxar al descans amb una diferencia de 9 punts a favor, 27-36.

Tercer quart, les cames comencen a pesar i els nervis per l’escenari que sabia generat provoca alguna que altre pèrdua de pilota i, la gran intensitat defensiva dels locals, fa que la circulació de pilota per part del Sitges sigui més difícil i no hi hagi cap situació fàcil de cistella. Tot i això, el joc sense pilota permet llançament aprop de cistella i treure faltes que originari en tirs lliures, el qual, durant tot el partit va ser prou alt, 75%.
Últim quart i la poca rotació degut a les lesions i absències del Sitges passa molta factura. La defensa no es tan agressiva com al principi i el percentatge de tirs exteriors dels locals provoquen que, l’avantatge de 10 punts marxi, i s’hagi de jugar una pròrroga.

Temps extra i el Sitges treu ànima i coratge. El cansament desapareix i es converteix en un festival en atac. 4 triples quasi consecutius i defenses asfixiants fan que el parcial a final de la pròrroga sigui de 2-18. Espectacular final i victòria molt i molt important per aconseguir total confiança pels propers partits.

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 18:00 hores, rebrem a Pins Vens el Tenea*Talent –C.B. Esparreguera.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Joventut Sant Vicenç 52

Bàsquet Sitges “B” 70

Pau, Gerard 10, Cristian, Noel 4, Angel, Oscar 4, Ignasi 17, Giorgo 6, Miquel 3, Martin 8, Jordi 12, Adrià 6, Carles.

Entrenador: Noel Guillen Delegat : Anna

Parcials:                   9-27        16-13           9-11          18-19

Aquest diumenge el sènior b del bàsquet Sitges s’ha desplaçat al camp del Joventut Sant Vicente dels horts en un partit on els sitgetans han començat molt bé amb ràpids contraatacs i un molt bon encert desde el triples i això ha provat que el marcador es disparés (9 a 27) en el final del primer període. A partir d’aquí el Joventut ha augmentat la seva defensa, equip jove i molt intens en pressionar tot el cap, han ficat en a purs als sitgetans arribant a col·locar a només 6 punts en el tercer període. A partir d’aquí l’experiència del equip Sitgetà ha fet que el resultat no perilles i poc a poc ha anat augmentat la seva avantatjà fins als +18 final (52-70).

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 14:00 hores, rebrem a Pins Vens el Bàsquet Sant Sadurní, un equip a l’ alça i del qual es veurà un gran partit.

Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

Basquet Sitges “A
Rubi, Oriol, Carlos, Dani, Jordi, Karim, Jonathan, Güell, Carles, Manel, Pau, Fernando, Antonio, Ivan, Marc.

Entrenador :     Jordi i Angel                       Delegat : Ana Maria

Jornada de  D E S C A N S

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 15:45 hores, rebrem a Pins Vens el C.B. Cerdanyola al dia.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

BC Sant Joan Despí B 44

Basquet Sitges “A”       43

Leon 12, Ulises 6, Jaume 1, Da Wei, Jan, Pol 5, Luan 1, Biel 14, Leo, Victor, Hèctor 3, Lucas 1 .

Entrenador: Noel i Nacho Delegat: Josep Antoni

Parcials:                   10-9         8-12           11-13          15-9

.

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 19:30 hores, rebrem a Pins Vens el Autoescola Bardés – C.B. Esparreguera.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

C.B. Gava 3 23

Basquet Sitges “B” 78

Gabriel 8, Diego 5 Joan, Juan 11, Joel 4, Adrià 12, Samuel 2, Biel, Enoc 10, Eric 13 , Victor 6, Natan.

Entrenador: Galdric i Xenia Delegat : Nacho

Parcials:                   8-21         7-19              8-19         0-19

El Júnior B aconsegueix una nova victòria a Gavà.

Els sitgetans van dominar el partit des de l’inici amb una molt bona sortida pressionant en defensa. Un parcial de 4-14 en els primers cinc minuts encaminava el partit. La diferència a la mitja part era de 15-40 i deixava pràcticament sentenciat el partit.

Tot i això els del Garraf van seguir treballant i lluitant fins a l’últim segon per endur-se victòria plàcida.

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 12:00 hores, rebrem a Pins Vens el MVP Cervelló.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 10

C.E. Gelida. 47

Basquet Sitges “A” 83

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin Delegat: Maria Luisa

Parcials:                   8-13         10-26           22-17          7-27

Partit desde el primer minut, tot i sense poder arribar als 10 punts de diferència fins a la meitat del segon quart on pugem l’intensitat i anem al descans guanyant de 17 punts.

Al tercer quart els visitants s’apropen a 8 punts però una bona reacció per part de tot l’equip fa que acabem marxant en el marcador a l’últim quart amb un molt bon joc col·lectiu.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 18

C.B. Tora 59

Basquet Sitges “B” 35

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel Delegat: Alberto

Parcials:                   16-5         17-2           18-14          8-14

Derrota del Cadet a la pista del Torà per 59 a 35.

Primera part nefasta on l’atac era massa anàrquic i perdíem masses pilotes, juntament amb un baix encert en el tir.

En canvi a la segona part la dinàmica va cambiar, pujar la intensitat ens va permetre anotar amb mes freqüència i dificultar l’atac del Torà.

Toca seguir treballant.

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 12:00 hores, rebrem a Pins Vens el Serra S.E. Casal Vilafranca Blanc.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C – primera fase – grup 17

Home Staging Delaguard BBA 2008 67

Basquet Sitges “C” 49

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia Delegat: Valentina

Partit on el resultat no reflecteix el que ha sigut.
Em tingut un inici molt bo, on em demostrat el joc que tenim i el que sabem fer un cop estem els 5 de pista concentrats. Han jugat amb espais i trobant les bones opcions sense cap mena de precipitació i amb una correcta defensa.
Un vegada iniciada la segona part em tornat a la mala dinámica d’equip i aixo a fet que baixem els braços i l’equip rival aprofitar-ho, fins que s’han posat per devant i acabar guanyant amb una diferencia important.

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 9:00 hores, rebrem a Pins Vens el C.B. Prat – Aigües del Prat Blanc.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

C.E. Gelida 11

Basquet Sitges “A” 62

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien.

Entrenador: Ivan Delegat: Raquel

Parcials:                   7-28         4-24          0-10          0-0

Partit on hem arribat amb baixes importants i pocs jugadors pero on hem imposat el nostre joc i defensa desde el primer període.
Primer partit que fem de tornada a la lliga i hem aconseguit la millora de tots els nostres jugadors respecte al partit d’anada que es el nostre objectiu principal de la temporada,
el nostre joc en atac es desenvolupa a partir de bones defenses que culmina en cistelles fàcils i bon ritme de joc.

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 9:00 hores, rebrem a Pins Vens el C.B. Cubelles.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Nou Bàsquet Olesa 58

Basquet Sitges “A” 64

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan.

Entrenador: Galdric i Berta Delegat : Juan Jose

Parcials:                   17-16         14-14           8-18          19-16

Victòria molt treballada a la pista de l’Olesa. El partit no va tenir res a veure amb el de l’anada on els sitgetans van ser clarament superiors. La tornada va ser d’allò més igualada i cap equip aconseguia imposar el seu bàsquet on l’intercanvi de cistelles era constant. No va ser fins al penúltim període on el Sitges va aconseguir una avantatge mínima que li va servir per endur-se un partit d’allò més disputat.

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 10:30 hores, rebrem a Pins Vens el C.B. Sant Andreu.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 08

C.B. Montpedrós A 79

Basquet Sitges “A” 44

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat:  Eduardo

Aquest passat dissabte el Mini A del C.B. Sitges visitava la pista del C.B. Montpedrós en un partit que a priori es presentava díficil pels visitants.

L’objectiu dels de Sitges des d’un primer moment va ser intentar competir al màxim possible tot el partit. I la veritat es que el primer quart això no va ser possible, els locals van mostrar la seva superioritat amb un parcial de 15-2. Molt mal primer quart pels sitgetans, però que van aconseguir revertir a partir del segon, on fins al descans van aconseguir més o menys competir els quarts mantenint la distància que havia aconseguit el C.B. Montpedós en el primer quart.

En la represa, la dinàmica va seguir sent la mateixa, quarts molt competits on els sitgetans aconseguien competir de tu a tu amb un molt bon joc col•lectiu, tant en transició com en estàtic, juntament amb una concentració defensiva molt bona contra un rival superior. En el penúltim quart però, el 7è, va tornar la mala dinàmica del primer quart i els locals ho van aprofitar per imposar un parcial de 13-2. En l’últim, els de sitges van aconseguir tornar a la dinàmica que havien aconseguit mantenir la majoria del partit i va tornar a ser un quart molt competit.

En finalitzar el partit el marcador mostrava un 79-44, un +35 pels del C.B. Montpedrós que no reflectia el que havia sigut el partit. El Mini A del Sitges va realitzar un molt bon partit en el qual va aconseguir competir de tu a tu durant 6 dels 8 quarts totals, però que en dos mals quarts van encaixar un +24 que va fer molt difícil ajustar més el marcador final. Malgrat el marcador, molt bones sensacions del C.B. Sitges que segueix treballant per millorar i encarar tot el que queda de temporada el millor possible.

El proper partit serà dissabte dia 19 de novembre a les 12:00 hores al Pavelló Municipal de Pins Vens, el qual enfrontarà al C.B. Sitges vs el C.B. Prat– Aigües del Prat A, segon classificat del grup.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “B”

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando

Entrenador: Marina i Diego

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 9:00 hores, rebrem a Pins Vens el Esport Base del Papiol.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 03

CBC 2013 17

Basquet Sitges “A”           57

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau Delegat : Dani

Parcials:                0-4      5-8      6-9      0-17       4-3 0-4 0-9 2-3

Cinquè partit de la temporada pel Premini masculí sitgetà. L’equip segueix invicte amb una molt bona ratxa de victòries.

Inici de la primera molt regular i inestable, l’equip verd i blanc no conseguía mantenir la dinàmica dels últims partits i comencem una mica estancats tan en atac com en defensa, permetent cistelles fàcils i sense pressió alguna a la pujada de pilota. En general, despistats.
Segona part on els jugadors es posen les piles i ja es comença a veure la dinàmica dels contraatacs i facilitat per jugar en equip donant extra -pass per tirar sòls. El marcador es comença a distanciar respecte el Castelldefels i acabem guanyant.

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 10:30 hores, rebrem a Pins Vens el C.E. Gelida Negre.

C.T. Pre-mini “B”-mixte – nivell C – primera fase – grup 10

C.E. Laietà – Ascensores Eninter – Fucsia    39

Basquet Sitges “A” 34

Cinto, Nil, Pau, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Maria, Martina, Marta, Pol.

Entrenador: Berta i Judit Delegat : Xavier.

Parcials:                8-3      2-9      6-0      2-6       10-3 9-0 2-5 0-8

Aquest cap de setmana el premini mixta hem jugat un diumenge.

Tot i haver perdut de 5 ha estat un partit molt interessant, ja que hem pogut practicar una bona defensa contra uns rivals molt iguals a nosaltres i hem tingut bones situacions de contraatac i 1c1 amb una bona finalització. També s’ha començat a notar el concepte d’anar a buscar el rebot, ja que el vam poder treballar al llarg de la setmana i en aquest partit s’han pogut veure els resultats.

Tot i haver perdut, marxem amb bones sensacions i amb les idees molt clares sobre el que cal treballar aquesta pròxima setmana d’entrenaments.

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 11:30 hores, desplaçament a la pista del JAC Sants Barcelona B.

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

Bàsquet Sitges Blanc

C.B. Gavà Escola Blau

David, Vera, Ania, Valentina, Pau, Lucas, Claudia, Pol, Victor, Nil, Aliena, Iu, Ruth, Alejandro.

Entrenador : Elena i Maria

Primer partit de lliga de l’Escobol a Sitges contra el Gavà. Partit molt igualat i disputat dominat per l’atac dels dos equips. Els nens i nenes van gaudir d’aquest primer partit així com els pares i mares a la grada. Els entrenadors estan molt contents amb el joc dels petits.

Proper partit dissabte 26 de Novembre a les 9:00 hores, rebrem a Pins Vens el C.B. Gavà Escola Vermell.

Bàsquet Sitges Verd

Laia, Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael, Ashle.

Entrenador : Elena i Ariadna

El proper partit, jornada de  D E S C A N S

El primer partit dels mes petits serà el dissabte dia  26 de Novembre a les 9:00 hores, rebrem a Pins Vens al C.B. Gavà Escola Blau..

VETERANS

Neix l’equip de veterans de Club Bàsquet Sitges

Bàsquet Sitges

Ferran Vilanova, David Simó, Joan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Albert Masip.

C.T. Sènior femení – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca 46

C.B. Regina 29

Marina, Clara 8, Nuria, Berta S, Belen, Lucia 5, Anna 9, Berta A 9 , Xenia, Ona, Ariadna, Judit 4, Claudia 11.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

Parcials:                   14-9         8-6           13-10          11-4

Partit molt dens el d’avui jugat pel sènior femení.

Poc ritme, defensa molt fluixa. Cal canviar molt i jugar a un nivell més alt per tal de poder competir amb els equips aspirants a l’ascens.

El proper partit serà el diumenge dia 20 de Novembre a les 19:15 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Molins B.

C.T. Junior femení – nivell B – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges – La Oca 45

BC Tecla Sala B 35

Ariadna 2, Alba 1,  Abril 4, Maria 2, Lise, Aitana 10, Alexia V 8, Vinyet 5, Andrea, Alexia S 10, Xesca 3, Isaura.

Entrenador: Gerard i Ona

Parcials:                   13-2         11-10          7-17          14-6

El junior rebia la visita del tecla sala en el primer partit de la segona volta sabent les dificultats.

Calia treballar des del primer minut sabent que tot i que el rival solament havia guanyat un partit no posaria les coses fàcils. Durant gran part del partit, tot i els errors en tirs senzills, es dominava còmodament, gracies a la defensa.

A mitjans del tercer període, l’equip desconnecta totalment del partit i passa de guanyar de 16 a estar 1 per sota en el marcador. Novament el cap, permetia entrar al rival al partit. Tocava picar molta pedra. I així va ser, el treball en defensa, en el qual es van tornar a posar les piles i retrobar les sensacions en atac, van permetre sumar una nova victòria en un partit espès a nivell ofensiu.

El proper partit serà el diumenge dia 20 de Novembre a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del B.F. Cornella.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 45

C.B. La Mercè 39

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E.

Entrenadors : Nuria i Marina

El cadet aconsegueix la tan desitjada victòria.

Inici de partit molt fluix en defensa, donant llibertat a La Mercè – Martorell per jugar al seu gust. Per sort en atac superen sense dificultats la zona pres de l’equip rival, però hi ha una falta d’encert que fa que a la mitja part les sitgetanes vagin 3 punts per sota.

A la segona part, les visitants plantegen una zona, que a les nostres se’ls hi encalla, però gràcies a la defensa de les de Sitges, fa que la diferència al marcador no augmenti gaire.
A l’últim quart, les locals es fiquen les piles en defensa i es troben còmodes en atac per marcar un parcial de 20-7 i, per tant, aconseguir guanyar el partit.

La primera victòria de moltes.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 40

Vilabasquet Viladecans 37

Ines, Mar, Valentina, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Amanda, Sofia, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Partit molt ajustat contra un dels altres equips més forts del grup. Cap dels dos equips aconsegueix imposar-se durant els primers 35 minuts. Un molt bon últim quart fa que la victòria és quedi a casa i continuem invictes.

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sant Sadurní.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 09

Basquet Sitges “A” 28

Basket Almeda Negre 78

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Creta, Ines.

Entrenadors: Nuria i Aitana

El mini femení s’enfrontava al rival més difícil del grup.

Tot i ser només 7 jugadores, han donat la cara durant tot el partit. Les sitgetanes han començat la primera part adormides i l’Almeda ha agafat distància al marcador, fins que a poc a poc han anat entrant en dinàmica.

A la segona part han sabut resoldre les dificultats ofensives i defensives, que per conseqüència han tingut la seva recompensa al 8è quart, guanyat d’un punt a l’Almeda.

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Begues.