Bàsquet Sitges La Guixeta 93 – La Salle Manresa B 59

León 2, Marc, Ángel 20, Oriol 18, Adrià, Juan Antonio 12, N.Vicente, Jan 6, Pau 11, N.Velasco 13, Ivan 9, Nil, Marçal, Mauro, Pau A. 2, Leo.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                   28-16        23-12           25-20          17-11

Quarta jornada del Sènior A del Bàsquet Sitges-La Guixeta contra La Salle Manresa. Després de 3 victòries consecutives, els blancs tornaven a jugar com a Pins Vens després d’un mes sencer sense fer-ho, jornada 1. Balanç de 3-0 per part local contra el 0-4 del rival. Això podria significar que seria un partit més fàcil, però en aquesta lliga no hi ha partits fàcils i la motivació de jugar contra un equip invicte feia que els de Manresa estiguessin extra motivats per afrontar el partit.

Inici del partit i, tot i en cap moment perillar el marcador, no s’acaba d’aconseguir marcar el ritme de partit on els de Sitges gaudeixen més. Anades i tornades, molts contraatacs, pilotes perdudes, tot això degut a la pressió constant tota la pista dels blancs i vermells. No obstant, el bon percentatge en el tir exterior, sobretot des de 6.75 permetia arribar al final del primer quart amb un marcador molt elevat, 28-16, +12 pel Sitges.
Segon quart i mateixa dinàmica. La pressió constant dels de Manresa generava situacions fàcils de contraatac al mateix temps que es perdien pilotes. No obstant, el marcador cada vegada s’ampliava més i s’arribava al descans amb 23 punts de diferència, 51-28.

Tercer quart i gràcies a 4 triples visitants pràcticament consecutius, la distància al marcador es retalla a 16 punts. Però el bon fer dels locals a base de paciència i una bona lectura del joc, permet guanyar també el quart i que la distància al marcador fos impossible de remuntar a l’últim quart, 76-48.
Últim quart on les cames comencen a pesar i arriben les rotacions amb els jugadors que estan entrant en la dinàmica del primer equip masculí. Mateixa intensitat defensiva, bona concentració i parcial de l’últim quart de 17-11 sense permetre en cap moment que els de Manresa creguin en retallar les distàncies del marcador. Final 93-59, +34 i quarta victòria pels sitgetans.

Proper partit dissabte 12 de Novembre a les 18:15 hores, desplaçament a la pista del Serra S.E. Casal Vilafranca, partit molt important per l’esdevenir de la temporada