La Salle Manresa B 59

León 2, Marc, Ángel 20, Oriol 18, Adrià, Juan Antonio 12, N.Vicente, Jan 6, Pau 11, N.Velasco 13, Ivan 9, Nil, Marçal, Mauro, Pau A. 2, Leo.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                   28-16        23-12           25-20          17-11

Quarta jornada del Sènior A del Bàsquet Sitges-La Guixeta contra La Salle Manresa. Després de 3 victòries consecutives, els blancs tornaven a jugar com a Pins Vens després d’un mes sencer sense fer-ho, jornada 1. Balanç de 3-0 per part local contra el 0-4 del rival. Això podria significar que seria un partit més fàcil, però en aquesta lliga no hi ha partits fàcils i la motivació de jugar contra un equip invicte feia que els de Manresa estiguessin extra motivats per afrontar el partit.

Inici del partit i, tot i en cap moment perillar el marcador, no s’acaba d’aconseguir marcar el ritme de partit on els de Sitges gaudeixen més. Anades i tornades, molts contraatacs, pilotes perdudes, tot això degut a la pressió constant tota la pista dels blancs i vermells. No obstant, el bon percentatge en el tir exterior, sobretot des de 6.75 permetia arribar al final del primer quart amb un marcador molt elevat, 28-16, +12 pel Sitges.
Segon quart i mateixa dinàmica. La pressió constant dels de Manresa generava situacions fàcils de contraatac al mateix temps que es perdien pilotes. No obstant, el marcador cada vegada s’ampliava més i s’arribava al descans amb 23 punts de diferència, 51-28.

Tercer quart i gràcies a 4 triples visitants pràcticament consecutius, la distància al marcador es retalla a 16 punts. Però el bon fer dels locals a base de paciència i una bona lectura del joc, permet guanyar també el quart i que la distància al marcador fos impossible de remuntar a l’últim quart, 76-48.
Últim quart on les cames comencen a pesar i arriben les rotacions amb els jugadors que estan entrant en la dinàmica del primer equip masculí. Mateixa intensitat defensiva, bona concentració i parcial de l’últim quart de 17-11 sense permetre en cap moment que els de Manresa creguin en retallar les distàncies del marcador. Final 93-59, +34 i quarta victòria pels sitgetans.

Proper partit dissabte 12 de Novembre a les 18:15 hores, desplaçament a la pista del Serra S.E. Casal Vilafranca, partit molt important per l’esdevenir de la temporada

Fotos del partit

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

C.B. Roquetes B 53

Bàsquet Sitges “B” 59

Pau, Gerard 3, Cristian 6, Noel 21, Angel, Oscar 2, Ignasi 7, Giorgo 4, Miquel, Martin 2, Jordi 12, Adrià 2, Carles.

Entrenador: Noel Guillen Delegat : Anna

Parcials:                   18-13        14-14           9-16          12-16

Derbi del Garraf a la territorial B on el Club Bàsquet Roquetes B i el Bàsquet Sitges B jugaven un derbi molt important ja que els dos equips estan a la part alta de la classificació.

L’inici del partit va ser dubitatiu, moltes errades i poc encert on el Roquetes va poder obrir una mica de distància en el marcador a final de quart i marxar amb un (18-13) a favor, el segon quart va ser de domini local arribant als +11 punts, una tímida reacció del equip Sitgetà al final del segon quart va permetre marxar amb la mateixa distància que va acabar el primer (un +5 32-27), el tercer quart va ser clau, ja que el Sitges va poder ficar-se per fi per davant en el marcador i poc a poc i amb una bona defensa va poder ampliar les distàncies fins aconseguir la seva màxima del partit (+9) a l’últim quart.
Una cistella i un triple dels locals va donar una mica d’emoció als instants finals (53-57), però una falta antiesportiva quan quedaven tan sols 6 segons va donar una victòria molt important al sènior B del bàsquet Sitges que sumat a la primera derrota de la setmana anterior fa que tingui molt valor aquesta victòria en un camp molt difícil.

Proper partit diumenge 13 de Novembre a les 17:45 hores, desplaçament a la pista del Joventut Sant Vicenç.

C.C. Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

A. Bàsquet Bufalà                                                       40

Basquet Sitges “A                                                      75

Rubi 4, Oriol, Carlos 10, Dani 11, Jordi, Karim 13, Jhonatan, Güell 7, Carles 4, Manel 10, Pau 6, Fernando, Antonio 6, Ivan 4, Marc.

Entrenador :     Jordi i Angel                       Delegat : Ana Maria

Parcials:                   0-16         15-25           8-12          17-22

Cinquè partit pel sots21 del Sitges que, degut a l’ajornament de la primera jornada, el partit contra el Bufalà es produiria el dissabte 29 d’octubre i no el 24 de setembre.

Inici de partit amb nervis per part sitgetana, ja que érem conscients de la importància del partit, però una vegada es va obrir la llauna i, a més, amb una bona jugada col·lectiva, la màquina va començar a activar-se. Espectacular defensa durant els 10 primers minuts de partit aconseguint una cosa insòlita per molts dels jugadors blancs, deixar a l’altre equip a zero en un quart sencer. Això va crear el primer parcial positiu pel Sitges i poc a poc aniria a més.
Segon quart on els locals es comencen a activar en atac i el Sitges les torna amb força facilitat. Uns minuts d’anades i tornades que permeten veure un basquet més vistós, però el que el sots21 del Sitges ha de fer per guanyar els partits. Últims minuts on torna a haver-hi un augment defensiu i la diferencia arriba a 26 punts al descans, 15-41.

Tot i la bona sensació de la primera part, el Sitges volia més i més. Amb el marcador tal i com estava, oportunitat perquè els 12 jugadors convocats poguessin demostrar el seu bàsquet i el desig de tenir minuts a les properes jornades. Aquesta situació podia crear major egoisme entre els jugadors, però no va ser així, sinó que van compartir la pilota en atac i van ser molt solidaris en defensa ajudant-se i comunicant-se en tot moment.
Final del partit amb un marcador, 40-75, molt bo pels visitants que finalment troben la manera de treballar de manera conjunta a ambdues parts de la pista i comença a creure que poden lluitar per places més a dalt a la classificació.

Basquet Sitges “A                                                      48

C.B. Matadepera                                                         45
Rubi, Oriol, Carlos 3, Dani 7, Jordi, Karim 14, Jhonatan, Güell, Carles 8, Manel 2, Pau 8, Fernando, Antonio 2, Ivan 4, Marc.

Parcials:                           17-11         6-15           6-7          19-12

Sisena jornada pel sots21 del Sitges amb un balanç de 2 victòries i 3 derrotes. Per aquest partit arribava un equip ja conegut per l’equip blanc, el Matadepera, ja que havien coincidit a les fases de l’anterior temporada i els dos partits s’havien decantat cap al bàndol visitant. Els verds i negres amb un balanç de 3-1 aquesta temporada arribaven a Pins Vens amb ganes de continuar amb aquesta dinàmica.

Molt bon inici de partit pels sitgetans. Amb un alt percentatge en la linea de 6.25, els blancs aconseguien una diferencia de 10 punts, la màxima al partit, 13-3. No obstant, en el moment que l’equip visitant puja línies defensives, els blancs troben moltes dificultats per anotar i el percentatge baixa molt.

Segon i tercer quart amb dinàmiques semblants. Cada cistella pels dos equips es converteix en una lluita constant a prop de la cistella i les diferents defenses i el pobre percentatge en el tir fa que en cap moment cap dels dos equips marxin del partit.

Últim quart i tot per decidir. Els locals comencen a creure que poden guanyar i a partir d’una bona lectura del joc i portant els sistemes ofensius fins el final, aconsegueixen remontar els 4 punts de diferencia que tenien els visitants a l’inici del quart. Últims minuts d’infart on els jugadors blancs són capaços de controlar el ritme del partit i emportar-se una gran victòria, 48-45 final.

Proper cap de setmana D E S C A N S A

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

Basquet Sitges “A”       56

C.B. Viladecans Vermell 54

Leon 20, Ulises, Jaume, Da Wei, Jan, Pol 4, Luan 1, Biel 4, Leo 22, Victor, Hèctor 1, Lucas 4.

Entrenador: Noel i Nacho Delegat: Josep Antoni

Parcials:                   0-10         19-15           19-14          18-15

Partit a Sitges, contra Viladecans.

Un rival que per balanç de victòries i derrotes es preveia igualat.

L’inici del júnior va ser horrible. 0 punts al parcial del primer quart. Defensa molt fluixa que es transmetia a un atac poc intens i fluid. A partir d’aquí, el Sitges va guanyar tots els quarts que quedaven capgirant el partit arribant a un final emocionant.

El resultat final va ser de 56 a 54 per als locals. Encara falta feina per fer un l’equip sòlit els 40 minuts i així poder competir contra els equips de la zona alta.

.

Proper partit dissabte 12 de Novembre a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del BC Sant Joan Despí B.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

Basquet Sitges “B” 39

Bàsquet Pratenc 2 – Lisant 45

Gabriel, Diego 2, Joan, Juan 7, Joel 2, Adrià 1, Samuel 1, Biel, Enoc 8, Eric 18, Victor, Natan

Entrenador: Galdric i Xenia Delegat : Nacho

Parcials:                   12-17         5-10              11-6          11-12

El Júnior B deixa escapar una bona oportunitat per encadenar una nova victòria.

Els sitgetans van anar a remolc durant tot el partit i el Prat no va patir realment fins als últims minuts. Una mala sortida al segon període ampliava encara més la diferència fins a tretze punts, 14-27, a falta de tres minuts pel descans.

A la segona meitat els del Garraf es van posar les piles i gràcies a una defensa zonal i pressió després de cistella aconseguien situar-se a només dos punts, 36-38, a falta de quatre minuts. Els jugadors del Prat però van saber aguantar i es van endur una merescuda victòria.

Proper partit dissabte 12 de Novembre a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Gava 3.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 10

Els Monjos B.C. 40

Basquet Sitges “A” 38

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin Delegat: Maria Luisa

Parcials:                   13-6         13-10           6-10          8-12

Partit molt fluix per part de tot l’equip on desde el primer minut no acompanya l’encert. Tot i començar 10 punts per sota en el marcador al final del primer quart, aconseguim recuperar-nos i tornar a ficar-nos al partit. Tot i això no podem arribar a ficar-nos per davant en el marcador en cap moment. Masses errors defensius i segones oportunitats que fa que els locals aconsegueixin la victorià.

Proper partit dissabte 12 de Novembre a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.E. Gelida.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 18

Òdena Club Bàsquet 84

Basquet Sitges “B” 47

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel Delegat: Alberto

Parcials:                   26-17         13-9           21-14          24-7

Derrota del Cadet a la pista del Òdena (líder invicte) per 37 punts de diferencia.

Un equip molt superior a nosaltres en tots els aspectes i que ho havia guanyat tot sobradament. Encara així els tres primers quarts van estar prou be, intentat jugar un partit ràpid, acompanyat de un gran encert de línea de 3 punts, aconseguim arribar al últim quart nomes perdent de 20. Ja al últim quart no varem poder seguir aguantant al ritme i es van marxar al marcador. A pesar del resultat es va realitzar un bon treball en els 3 primers quarts.

Proper partit dissabte 12 de Novembre a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Tora.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C – primera fase – grup 17

Basquet Sitges “C”

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia Delegat: Valentina

Jornada de  D E S C A N S

Proper partit diumenge 13 de Novembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Home Staging Delaguard BBA 2008

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Els Monjos B.C. 20

Basquet Sitges “A” 71

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien.

Entrenador: Ivan Delegat: Raquel

Parcials:                   4-22         3-24           7-16          6-9

Partit on hem sigut molt superiors en tot moment i on la anotació s’ha repartit molt entre tots els jugadors, tots han aportat punts i bones accions, deixant al rival amb 7 punts al final de la primera meitat.

Proper partit dissabte 12 de Novembre a les 12:00 hores, desplaçament a la pista de C.E. Gelida.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “A”

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan.

Entrenador: Galdric i Berta Delegat : Juan Jose

Proper partit dissabte 12 de Novembre a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del Nou Bàsquet Olesa.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 08

CB Santfeliuenc B 48

Basquet Sitges “A” 57

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat:  Eduardo

El Mini A del C.B. Sitges s’enfrontava aquest passat diumenge contra el C.B. Sanfeliuenc B en un partit que a priori, hauria de poder ser competit pels dos equips.

El primer quart va ser de clar domini pels de Sitges que van aconseguir tancar els primers 6 minuts amb un parcial de 0-8. El partit començava bé, tot i que la sensació que va donar era que l’avantatge podria haver sigut major si s’haguessin aprofitat millor algunes situacions. En el segon quart, canvi radical en el joc amb moltissimes pèrdues de pilotes i molta passivitat defensiva que permetia anotar amb molta facilitat i agafar molts rebots, que provocava un parcial de 10-2 a favor dels locals que tombaven peo terra totes les bones sensacions del primer parcial. A partir d’aquí la dinàmica del partit va seguir una mica en aquesta línia, tot i que una bona reacció en el 4t parcial (2-15) va permetre als visitants arribar al descans amb cert avantatge.

La segona meitat va seguir sent molt igualada, amb resultats als finals dels parcials molt ajustats degut a la passivitat defensiva dels sitgetans, la quantitat de perdues de pilota en primera línia d’atac i la poca fluïdesa en l’atac. En l’últim quart ja, el 8è, els locals van començar a anotar amb un molt alt percentatge d’encert i ràpidament es van posar en un avantatge en el marcador que va posar cert nerviosisme als del Mini A del Sitges. El resultat final del quart va ser de 12-4 favorable als locals, però que no va ser suficient per assolir la victòria que es va endur el C.B. Sitges per 48-57.

El positiu del partit va ser el resultat, però el joc i, sobretot, l’actitud no va ser gens bona. Toca treballar i aprendre d’aquesta situació perquè no torni a passar i poder intentar competir algo més als 3 equips que son els més superiors del grup i que es troben en les tres primeres posicions.

Proper partit dissabte 12 de Novembre a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del  C.B. Montpedrós A.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “B” 27

Bàsquet Sant Boi – Negre 70

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando

Entrenador: Marina i Diego

Ens hem enfrentat a l’últim equip de la lliga amb unes confiances de que fos un equip amb bastant equilibri amb nosaltres, ja que havia guanyat i perdut per igual, però ens equivocàvem,
Ha estat un partit amb molt descontrol, pèrdua de pilota fàcil per mals passes, no teníem molta avantatge al rebot… Tot i així els nostres jugadors han lluitat fins al final per aconseguir demostrar que a pista podem fer més.
Últims quarts hem començat a activar-nos i han sortit les coses que sabem fer. S’han de treballar moltes coses però les ganes i la actitud sempre hi son!

El proper partit, jornada de  D E S C A N S

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 03

C.E.B. Pallejà 5

Basquet Sitges “A”           55

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau Delegat : Dani

Quart partit de la temporada pel premini masculí Sitgetà. L’equip torna a ser invicte després de no jugar durant 3 setmanes.
Inici de la primera amb molt bona sensació, l’equip mostra que es un equip, tots jugant com un bloc. Dinàmicament l’equip mostra una millora en quant a no jugar individualment i buscar els passes per els companys sòls.
Segona part on els jugadors mantenen el ritme i no es relaxen, permeten jugar amb una diferència de punts considerable.
Quarta victòria pel Sitges.

Proper partit dissabte 12 de Novembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del CBC 2013.

C.T. Pre-mini “B”-mixte – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “A” 25

Basquet Llor A 75

Cinto, Nil, Pau, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Maria, Martina, Marta, Pol.

Entrenador: Berta i Judit Delegat : Xavier.

Aquest dissabte el premini mixta ho ha tingut difícil. Ha costat jugar amb equip i seguir una organització a pista, malgrat això ens emportem molts aprenentatges i coses a practicar i millorar.

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

Bàsquet Sitges Blanc

David, Vera, Ania, Valentina, Pau, Lucas, Claudia, Pol, Victor, Nil, Aliena.

Entrenador : Elena i Maria

El primer partit dels mes petits serà el dissabte dia 12 de Novembre a les 9:00 hores, rebrem a Pins Vens al C.B. Gavà Escola Blau..

Bàsquet Sitges Verd

Laia, Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael

Entrenador : Elena i Ariadna

VETERANS

Neix l’equip de veterans de Club Bàsquet Sitges

Bàsquet Sitges

Ferran Vilanova, David Simó, Juan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Juan Villaverde.

C.T. Sènior femení – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca

Marina, Clara, Nuria, Berta S, Belen, Lucia, Anna, Berta A0 , Xenia, Ona, Ariadna, Judit.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

El partit serà el dissabte dia 12 de Novembre a les 17:45 hores, rebrem a Pins Vens al C.B. Regina.

C.T. Junior femení – nivell B – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges – La Oca 42

BC Sant Joan Despí 48

Ariadna 9, Alba 4, Abril 6, Maria 4, Lise, Aitana 5, Alexia V 4, Vinyet, Andrea 4, Alexia S 6, Xesca, Isaura.

Entrenador: Gerard i Ona

Parcials:                   13-7         9-8          8-13          12-20

Corregir els errors, saber escoltar i donar el 100% en cada acció. Així podríem resumir el partit del nostre junior.

Bona sortida amb un bon nivell defensiu tot i els regals en forma de faltes. A mitjans del segon període ens trobem en un punt en el qual ens disposem a trencar el partit però apareix la relaxació. Malauradament ja sabem com continua. Permetem al rival entrar al partit, anem perdent la confiança i l’equip contrari es creix.

En un final igualat, la presa de decisions es errónea i el rival ho aprofita per endur-se la victòria.
Esperem que serveixi per madurar esportivament i donar passos endavant.

El proper partit serà el dissabte dia 12 de Novembre a les 16:00 hores, rebrem a Pins Vens al BC Tecla Sala B.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 41

C.B. Sant Andreu 43

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E.

Entrenadors : Nuria i Marina

Partit molt treballat per part del cadet. Amb una primera part molt més dominadora per part de les locals que permet guanyar una diferència al marcador.

Però a la segona part, l’equip visitant apreta en defensa i fa que el marcador s’ajusti fins al punt que s’ha de jugar una pròrroga molt lluitada per les sitgetanes. Al final la victoria no acaba sent la recompensa per les locals.

L’equip seguirà treballant amb el canvi de mentalitat per aconseguir la tant desitjada i merescuda victòria.

El proper partit serà el dissabte dia 12 de Novembre a les 12:00 hores, rebrem a Pins Vens al C.B. La Mercè.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 49

C.B. Viladecans 43

Ines, Mar, Valentina, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Amanda, Sofia, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Última jornada de la primera volta contra l’altre equip invicte del grup. Sortim massa confiades i les visitants aconsegueixen arribar a la mitja part per davant en el marcador. Quan augmenten l’intensitat defensiva podem començar a jugar com sabem i ens acabem imposant i que ens serveix per seguir invictes.

El proper partit serà el dissabte dia 12 de Novembre a les 9:00 hores, rebrem a Pins Vens al Vilabasquet Viladecans.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 09

Basquet Sitges “A” 40

C.B. Montpedrós B 52

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Creta, Ines.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Un partit amb equips de nivells semblants però que acaba guanyat el Montpedròs, per falta de concentració i defensa. La primera part deixa molt que desitjar però l’actitud i la gran defensa de la segona part fa que el resultat no acabi de ser del tot dolent! L’equip sitgetà seguirà treballant.

El proper partit serà el dissabte dia 12 de Novembre a les 10:30 hores, rebrem a Pins Vens al Basket Almeda Negre.