Serra S.E. Casal Vilafranca 75 – Bàsquet Sitges La Guixeta 91

León, Marc 2, Ángel 11, Oriol  24, Adrià, Juan Antonio 6, N.Vicente, Jan,  Pau A., N.Velasco 25, Ivan 19, Nil, Marçal, Mauro, Pau C. 4, Leo, Carles, Carlos.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  12-20        15-16           19-20          27-17       Prorroga  2-18

Cinquena jornada del Bàsquet Sitges – La Guixeta davant d’un vell conegut Casal de Vilafranca.

Balanç de 4-0 pels sitgetans contra el 3-2 pels vilafranquins, els quals després de dues derrotes als dos primers partits, havien encadenat tres victòries seguides. Si aquesta dada no fos suficient, jugar a la pista del Casal i la rivalitat entre dos equips que es coneixen i molt segur que donarien molta vida a aquest partit.

Bon inici de partit per part sitgetana, que amb un bon joc col·lectiu aconseguia circular la pilota de banda a banda i aconseguir tirs alliberats els quals permetrien el primer avantatge al marcador després de 10 minuts de partit.

Segon quart i, com acostuma a passar al Pavelló Joan Marques, el públic s’anima i comencen a crear el factor pista que pels de Vilafranca és clau. No obstant, la diferencia al marcador es manté i s’aconsegueix marxar al descans amb una diferencia de 9 punts a favor, 27-36.

Tercer quart, les cames comencen a pesar i els nervis per l’escenari que sabia generat provoca alguna que altre pèrdua de pilota i, la gran intensitat defensiva dels locals, fa que la circulació de pilota per part del Sitges sigui més difícil i no hi hagi cap situació fàcil de cistella. Tot i això, el joc sense pilota permet llançament aprop de cistella i treure faltes que originari en tirs lliures, el qual, durant tot el partit va ser prou alt, 75%.
Últim quart i la poca rotació degut a les lesions i absències del Sitges passa molta factura. La defensa no es tan agressiva com al principi i el percentatge de tirs exteriors dels locals provoquen que, l’avantatge de 10 punts marxi, i s’hagi de jugar una pròrroga.

Temps extra i el Sitges treu ànima i coratge. El cansament desapareix i es converteix en un festival en atac. 4 triples quasi consecutius i defenses asfixiants fan que el parcial a final de la pròrroga sigui de 2-18. Espectacular final i victòria molt i molt important per aconseguir total confiança pels propers partits.

Proper partit dissabte 19 de Novembre a les 18:00 hores, rebrem a Pins Vens el Tenea*Talent –C.B. Esparreguera.