Esportiu Sitgetà

C.E. Xamba “B” 54 – Bàsquet Sitges La Oca 47

J.Luguera, B.Flores, M.Granja, C.Miro, A.Rodriguez, B.Arrive, E.Camprubi, O.Gutierrez, M.Herrero, M.Muntada, X.Santin, N.Gil, A.Roig, L.Nogal.

Entrenador: N.Vicente Delegat : M.Emde i A.Orrit

La temporada no comença gaire positivament per les nostres noies. L’inici del partit les sitgetanes sortien molt toves i sense gaire concentració perdent al primer període ja de 10 punts (19-9). El segon període començava amb la mateixa dinàmica i la diferencia arribava a un màxim de 15 punts. Per sort, semblava que poc a poc les sitgetanes començaven treure el seu orgull i pujar el nivell defensiu, retallant fins a deixar el marcador a la mitja part a 7 punts (30-23).

Aquest canvi d’actitud donava una mica d’esperança a que la segona part poguessin remuntar. Dit i fet, la segona part era clarament sitgetana. Moltes recuperacions propiciaven contraatacs i totes les cistelles que a la primera part sortim de dins, ara pujaven al marcador. Amb el 44-44 al marcador a falta de 2 minuts, a les sitgetanes els anul·laven un triple per una falta en atac anterior. Això i dos contraatacs anotats consecutivament per les locals, donaven la victòria a les vilafranquines.

Pròxim partit diumenge 3 d’Octubre a les 16:30 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al CB Viladecans