Bàsquet Sitges – La Guixeta 91 BM Viladecans “A 67

F.Albaladejo, J.Bustos 13, O.Camprubi 16, N.Guillen 6, J.Mateo 9, M.Perez, A.Ruiz, V.Siriaco 15, A.Miguelsanz 9, M.Gosalvez, N.Velasco 9, Omar Thiam, R.Marimon, I.Ramirez, P.Cabezas 8, N.Bellmonte 6.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials : 28-8 24-23 21-13 18-23

Diumenge a la tarda a Pins Vens, el Sènior A del Bàsquet Sitges-La Guixeta, va guanyar el darrer partit de lliga per un contundent  91 a 67, davant del BM Viladecans A.

Com al partit de la setmana anterior a Viladecans, les baixes per ambos equips van marcar les condicions del joc. En aquesta ocasió pel Bàsquet Sitges-La Guixeta eren baixa en Fernando Albaladejo, l’Omar Thiam i l’Aleix Ruiz i en Mauro Pérez. Amb l’aportació dels Sots-21 Pau Cabezas i Nil Belmonte, l’equip local només disposava de 9 jugadors.

Tot i això el partit es va decidir al primer quart. Un Sitges endollat des del triple (cinc en el primer quart), i plantejant una defensa en zona conservadora, va aprofitar la manca d’encert des del perímetre dels de Viladecans. També va ser molt important el domini en el rebot defensiu on va ser protagonista l’Àngel Miguelsanz. El quart acabava 28-8 pels Sitgetans.

El segon va ser més igualat. Les transicions ràpides del Sitges van desaparèixer durant uns minuts i el Viladecans va estar més encertat en el tir exterior, aconseguint anotar tres triples durant el Quart, i reduint l’avantatge dels locals a 10 punts, 39 a 29 faltant 4 minuts per arribar a la mitja part. Però amb un parcial d’11-0 en els darrers 3 minuts, l’equip blanc aconseguia guanyar el quart per 1 punt i s’arribava al descans 52 a 32.

El tercer, va ser molt semblant al primer període. De nou els sitgetans es posaven les piles en el contraatac i tornaven a estar encertats en el tir exterior (novament cinc triples) i s’aconseguia eixamplar la diferència a 29 punts, 73-44.

En el darrer quart, els dos equips van jugar més relaxats, arribant els locals a guanyar de 37 a meitat del període, i que únicament una ratxa de tres triples del jugador visitant Victor Boga en els dos minuts finals, van maquillar una mica el resultat final (91-67).

Van destacar pel Sitges l’Oriol Camprubí, amb 16 punts, en Valerio Siriaco, amb 15, en Bustos amb 13 i l’Àngel Miguelsanz amb 9 punts, 12 rebots, 4 assistències, i un espectacular Plus/minus (diferència en el marcador mentre el jugador està a pista) de +49 punts.

Plàcid partit amb el qual es tanca una excel·lent temporada i que enllaça amb la fantàstica temporada anterior. 9 partits guanyats i un de perdut és un magnífic balanç que permet encarar el pròxim curs amb il·lusió, competitivitat i sense límit en els objectius. El club intentarà mantenir el nucli de l’actual equip, reforçat amb incorporacions del Sots 21 per mantenir la bona dinàmica demostrada fins ara.

El club agraeix a tothom qui ha donat suport a l’equip en aquests dos cursos tan complicats per la pandèmia. Ara toca descansar i carregar piles.

Bones vacances i fins a la pròxima temporada!