BM Viladecans “A 67

F.Albaladejo, J.Bustos 13, O.Camprubi 16, N.Guillen 6, J.Mateo 9, M.Perez, A.Ruiz, V.Siriaco 15, A.Miguelsanz 9, M.Gosalvez, N.Velasco 9, Omar Thiam, R.Marimon, I.Ramirez, P.Cabezas 8, N.Bellmonte 6.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials : 28-8, 24-23, 21-13, 18-23

Diumenge a la tarda a Pins Vens, el Sènior A del Bàsquet Sitges-La Guixeta, va guanyar el darrer partit de lliga per un contundent  91 a 67, davant del BM Viladecans A.
Com al partit de la setmana anterior a Viladecans, les baixes per ambos equips van marcar les condicions del joc. En aquesta ocasió pel Bàsquet Sitges-La Guixeta eren baixa en Fernando Albaladejo, l’Omar Thiam i l’Aleix Ruiz i en Mauro Pérez. Amb l’aportació dels Sots-21 Pau Cabezas i Nil Belmonte, l’equip local només disposava de 9 jugadors. Tot i això el partit es va decidir al primer quart. Un Sitges endollat des del triple (cinc en el primer quart), i plantejant una defensa en zona conservadora, va aprofitar la manca d’encert des del perímetre dels de Viladecans. També va ser molt important el domini en el rebot defensiu on va ser protagonista l’Àngel Miguelsanz. El quart acabava 28-8 pels Sitgetans.

El segon va ser més igualat. Les transicions ràpides del Sitges van desaparèixer durant uns minuts i el Viladecans va estar més encertat en el tir exterior, aconseguint anotar tres triples durant el Quart, i reduint l’avantatge dels locals a 10 punts, 39 a 29 faltant 4 minuts per arribar a la mitja part. Però amb un parcial d’11-0 en els darrers 3 minuts, l’equip blanc aconseguia guanyar el quart per 1 punt i s’arribava al descans 52 a 32.

El tercer, va ser molt semblant al primer període. De nou els sitgetans es posaven les piles en el contraatac i tornaven a estar encertats en el tir exterior (novament cinc triples) i s’aconseguia eixamplar la diferència a 29 punts, 73-44.

En el darrer quart, els dos equips van jugar més relaxats, arribant els locals a guanyar de 37 a meitat del període, i que únicament una ratxa de tres triples del jugador visitant Victor Boga en els dos minuts finals, van maquillar una mica el resultat final (91-67).

Van destacar pel Sitges l’Oriol Camprubí, amb 16 punts, en Valerio Siriaco, amb 15, en Bustos amb 13 i l’Àngel Miguelsanz amb 9 punts, 12 rebots, 4 assistències, i un espectacular Plus/minus (diferència en el marcador mentre el jugador està a pista) de +49 punts.

Plàcid partit amb el qual es tanca una excel·lent temporada i que enllaça amb la fantàstica temporada anterior. 9 partits guanyats i un de perdut és un magnífic balanç que permet encarar el pròxim curs amb il·lusió, competitivitat i sense límit en els objectius. El club intentarà mantenir el nucli de l’actual equip, reforçat amb incorporacions del Sots 21 per mantenir la bona dinàmica demostrada fins ara.

El club agraeix a tothom qui ha donat suport a l’equip en aquests dos cursos tan complicats per la pandèmia. Ara toca descansar i carregar piles.

Bones vacances i fins a la pròxima temporada!

C.T. Sènior A masculí – fase regular – grup 02A

Bàsquet Sitges “B” 60

Bàsquet Samà Vilanova SMB 54

Deivis 10, Nogales, Villar 9, Sánchez 14, Piñero 11, Porras, Emde, Baig 6, Vicente 2, Marimon, Almirall , Nil, Ivan, Pau 2, Marc 2, Alain 4.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials : 11-13, 10-13, 21-10, 18-18

El Sènior B finalitza la temporada amb victòria i acaba primer de grup amb una sola derrota.

Les nombroses baixes feien preveure un partit complicat contra el Samà, segon classificat, però els sitgetans comptaven amb l’ajuda d’un sub-21 i tres juniors ja que només comptaven amb sis fitxes del sènior.

Així doncs, el partit va començar tal i com s’esperava amb petits avantatges de l’equip visitant i un Sitges que anava a ratxes i no acabava de fer un joc fluid en atac.

Al descans el resultat era de 21-26 a favor dels vilanovins. Un parcial de 13-0 posava el Sitges per davant 26-34 i bloquejava un Samà que tenia problemes atacant la defensa zonal. S’arribava a l’últim quart amb un avantatge de sis punts, 42-36, on els visitants van apretar de valent i van aconseguir capgirar el resultat 49-54 a falta només de tres minuts per acabar el partit. Aquí però els jugadors sèniors del Sitges van fer valer la seva experiència i qualitat per aturar tots els atacs del Samà i amb un parcial d’11 a 0, tancaven una temporada perfecte.

D’aquesta manera el Sènior B del Bàsquet Sitges acaba primer amb un balanç de 7 victòries i 1 una derrota.

C.C. Sots 21 masculí – Preferent – fase regular – grup 05

Bàsquet Sitges 55

C.B. Santfeliuenc “C” 52

P.Massana 6, D.Arjona 2, D.Hurtado, N.Bellmonte 7, M.Gosalvez, P.Motjer, P.Cabezas 5, A.Valera, H.Mata 6, A.Bielsa 8, M.Bielsa 4, I.Ramirez 17, G.Franco.

Entrenador: Edu Piñero i Jordi Mateo Delegat: Xavier Masana

Parcials : 17-8 12-15 11-11 15-18

Victoria del Bàsquet Sitges en Pins Vens per 55-52 en un partit igualat durant els 40′ contra el CB Santfeliuenc.

L’equip visitant es va desplaçar amb tan sols 8 jugadors i una zona durant tot el partit, això va fer que no fos un partit vistós. A l’ésser un partit on no es jugava res, ja que el Sitges es va proclamar campió la setmana passada en la pista de Santfeliuenc, el Sitges va fer jugar als jugadors menys habituals, i no van decebre en cap moment, donant la cara en tot moment.

Nova victòria amb la qual el Basquet Sitges s’acomiada després d’una temporada atípica, on els jugadors han continuat treballant intensament cada setmana. Esperem que la temporada que ve torni la normalitat i es pugui competir cada setmana.

Gràcies als jugadors pel seu treball i a les famílies pel seu suport. Ens veiem la temporada que ve.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 09

Basquet Sitges “A”           48

C.B. Prat-Aigües del Prat 2004 59

M. López, M. Rubí 6, Oriol 4, Jordi, Karim 9, Lukai, Alain 4, Sergi 6, Pau 11, Fernando, M. Bernat 2, Antonio 6.

Entrenador: Jordi Mateo Delegat: Aleix Ruiz

Parcials : 18-8 8-19 13-14 9-18

Últim partit de lliga del junior sitgetà contra el CB Prat en aquesta temporada tan estranya. Els locals amb moltes ganes d’oferir un bon espectacle van sortir molt engegats i sent conscients que per tenir opcions al partit calia incrementar la intensitat defensiva, respecte el diumenge passat, i jugar més com equip oblidant les individualitats.

Tot i els locals aconseguir un avantatge de 10 punts, 20-10, els visitants van retallar les distàncies al marcador a partir de llançaments exteriors, igual que la setmana anterior, i el seu millor jugador començava a aparèixer. Tot i rebre una gran defensa durant els 40 minuts, va aconseguir 21 punts i el que més importa és la sensació de perillositat en tot moment.

Malgrat aquesta situació, els blancs van lluitar durant tot el partit i fent molt bé les coses, però els últims dos minuts van servir per demostrar que encara hi ha aspectes del joc que s’han de millorar i cal aprendre a jugar finals ajustats al marcador controlant els nervis.

Final del partit, 48-59, i final de la temporada amb un balanç de 3-4. Sensació que els blancs aconsegueixen el millor moment de joc just quan s’acaba la temporada, però això ens demostra que el proper any aquests jugadors ens donaran grans alegries sempre que estiguin en una pista de bàsquet.

C.T. Cadet “A” masculí promoció – segona fase- nivell A – grup 06

Bàsquet Sitges “A” 60

La Salle Manresa “A” 90

J.Prat, L.Mayoral, L.Chimeno, B.Reinon, C.Alemany, J.Gene, M.Guell, A.Morales, V.Muñoz, M.Cañadas, O.Miro-Lopez.

Entrenador: Balta i Álvaro Molina Delegat: J.A. Prat

C.T. Cadet “B” masculí promoció – segona fase- nivell B – grup 14

Bàsquet Sitges “B” 59

Ferroli Bàsquet Ribes “B” 55

J.Garrigo, D.Ying, P.Velasco, L.Serrano, D.Fernandez, D.Ayllon, J.Olivella, J.Jornet, B.Mateo, E.Joven, E, Mateo, J.Dolera.

Entrenador: N.Velasco i A. Molina Delegat: N.Joven

C.T. Cadet “C” masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 05

CB Nou Esplugues 05

Bàsquet Sitges “C”

I.Gimenez, B.Zaragoza, G.Martin, M.de la Vega, A.Dotor, A.Malochleb, M.Delgado, G.Garcia, C.Sanchez, S.Sanguineti, H.Alcala, A.Peguera, J.M.Soria, DVazquez.

Entrenador: G.Franco, A.Ibañez, N.Bellmonte Delegat: E.Sanguineti

Partit suspès

C.T. Infantil masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

CNB Vilanova Groc – AKO 70

Bàsquet Sitges “A” 34

G.Peraire, P.Ayllon, D.Griffiths, T.Montserrat, A.Serrano, A.Fericgla, M.Gasull, L.Cabezas, A.Olivier, P.Revers, D.Ying.

Entrenador: O.Camprubi i A.Valera Delegat: A.Ayllon.

C.T. Pre- Infantil masculí promoció – segona fase- nivell B – grup 03

Bàsquet Sitges “A” 36

Serra S.E. Casal Vilafranca Negre 43

G.Rubi, D.Chimeno, H.Escabias, J.Jimenez, E.de la Vega, M.Luc, M.Kotov, H.González, F.Santevas, A.Freixenet, D.Ayensa, S.Garcia, D. Raventós, M.Giovando, B.Blanco.

Entrenador: M.Emde i A.Miguelsanz Delegat: V.Petrich

C.T. Mini masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

Bàsquet Sitges “A” 73

C.B. Esparreguera Verd 23

A.Batlle, M.Valera, Marc Valera, M.Cabezas, D.Luc, A.Almendros, A.Ferrer, R.Suja, A.López-Feliu, E.Vidal, O.Llop, I.Martinez, J.Muñoz, A.Baccone.

Entrenador: N.Gil i B.Arrive Delegat: A.Vidal

C.T. Pre-Mini masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

Centre Catòlic L’H “A” 54

Bàsquet Sitges “A” 39

A.Cardenete, P.Escalera, G.Tor, V.Cejas, M.Mestres, D.Plamadeala, V.Anghel, P.Gerbeau, S.Novas, N.Almog, T.Ivorra.

Entrenador: G.Franco i J.E.Piñero Delegat: J.J.Cara

Escobol SUD – 2021- grup 02

Bàsquet Sitges – Blanc

BQ Manyanet Molins

Gerard López, Julen Amores, Marcos Amores, Pablo Rucandio, Marina Gil, Teo Pons, Nil Felipe, Roc Simó, Pedro Molina, Evghenie Plamadeala, Cinto Camps, Kiara Bilali, Mohsine Hamaimi, Lucas Nagera.

Entrenador: Elena, Dori i Martin

Escobol SUD – 2021- grup 01

Bàsquet Sitges – Verd

Pallescola

David Almog, Lorenzo Cejas, Valentina Alcaraz, Queralt Ortega, Tomàs Morales, Axel López, Biel Layola, Cylian Elias, Pau Pascual, Arnau Corella, Victor Garcia, Claudia Mussons, Nil Barberan.

C.T. Sènior A femení – fase previa – grup 06B

AE MVP Cervelló 52

Bàsquet Sitges – La Oca 47

B.Arrive 8, M.Reigosa 3, C.Miro 4, E.Camprubi 13, B.Flores 3, M.Muntada, L.Nogal, A.Roig 8, M.Herrero 5, O.Gutierrez 3, J.López, C.Arrufat, M.Granja, J.Masana.

Entrenador: Ignasi Vicente Delegada: Esther Aldehuela

Parcials : 12-9 14-12 13-7 13-19

Últim partit d’aquesta estranya temporada. Partit amb opcions que es va escapar al tercer quart amb poc encert i joc lent per part nostre. Bon esforç els últims minuts que van fer que la victòria estigues a tocar.

C.T. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 02A

Càmping Bianya Roser Negre 34

Bàsquet Sitges – La Oca 59

A.Gonzalez, G.Marcos, I.Perez, B.Salvat, J.Luguera, A.Rodriguez, X.Santin, M.Mestres, M.Prat, H.Blade, D.Granados, M.Martorell, N.Gil.

Entrenadors: Martin Emde i Hamzah Baiz

Parcials : 7-15 11-10 9-27 7-7

Últim partit de temporada, vuitena victòria que ens fa acabar l’any sense perdre cap partit.

Un bon primer quart a nivell defensiu va fer que poguéssim començar a agafar distancia en el marcador, i amb un segon quart igualat vam marxar a la mitja part guanyant de 7. Un molt bon tercer quart atacant la zona movent la pilota ràpid i aprofitant els contraatacs que ens va servir per afrontar l’últim quart amb més tranquil·litat. Tot i els 35 minuts en zona de l’equip rival ens vam emportar el partit.

Felicitar a les noies, no només per la victòria, sinó que també per les ganes i el compromís durant la temporada. Moltes felicitats a tot el equip, jugadores i cos tècnic.

C.T. Cadet femení promoció – segona fase- nivell A – grup 04

CB Nou Esplugues 38

Bàsquet Sitges 58

L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, M.Ayllon, A.Pareja, J.Sánchez, L.Serrano, G.Ruiz, C.Castellanos, A.Camprubi, A.Vivancos, A.Sánchez, A.Simon, A.Martorell, J.Sánchez

Entrenador: Galdric Bover Delegad:  Martina Granja

C.T. Infantil femení promoció – segona fase- nivell B – grup 05

Bàsquet Sitges

A.Bermudez, N.Prieto, A.Ferre, M.Lopez, R.Gil, I.Sanchez, A.Eguia, A.Subiranas, A.Arjona, X.Vendrell, V.Corts, S. Horner, T.Venturas, L.Suja, J.Velasco.

Entrenadora: Clara Miro Delegad:  Antonio Sánchez

Jornada de descans

C.T. Mini femení promoció – segona fase- nivell C – grup 02

EVVO – CB Igualada “B” 33

Y.Uzcategui, A.Subiranas, A.Layola, S.Macias, G.Carretero, F.Mila, S.Gil, S.Eguia, S.Gonzàlez, J.Carreras, S.Dembele.

Entrenadors: J.E.Piñero, Ona i Belen Delegad:  Pedro Gil

Moltes felicitats a tot el equip, jugadores i cos tècnic, per la temporada realitzada, quedant primeres de grup. Campiones.