Bàsquet Sitges “B” 60 – Bàsquet Samà Vilanova SMB 54

Deivis 10, Nogales, Villar 9, Sánchez 14, Piñero 11, Porras, Emde, Baig 6, Vicente 2, Marimon, Almirall , Nil, Ivan, Pau 2, Marc 2, Alain 4.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials : 11-13, 10-13, 21-10, 18-18

El Sènior B finalitza la temporada amb victòria i acaba primer de grup amb una sola derrota.

Les nombroses baixes feien preveure un partit complicat contra el Samà, segon classificat, però els sitgetans comptaven amb l’ajuda d’un sub-21 i tres juniors ja que només comptaven amb sis fitxes del sènior.

Així doncs, el partit va començar tal i com s’esperava amb petits avantatges de l’equip visitant i un Sitges que anava a ratxes i no acabava de fer un joc fluid en atac.

Al descans el resultat era de 21-26 a favor dels vilanovins. Un parcial de 13-0 posava el Sitges per davant 26-34 i bloquejava un Samà que tenia problemes atacant la defensa zonal. S’arribava a l’últim quart amb un avantatge de sis punts, 42-36, on els visitants van apretar de valent i van aconseguir capgirar el resultat 49-54 a falta només de tres minuts per acabar el partit. Aquí però els jugadors sèniors del Sitges van fer valer la seva experiència i qualitat per aturar tots els atacs del Samà i amb un parcial d’11 a 0, tancaven una temporada perfecte.

D’aquesta manera el Sènior B del Bàsquet Sitges acaba primer amb un balanç de 7 victòries i 1 una derrota.

Bones vacances i fins a la pròxima temporada!