Bàsquet Sitges La Guixeta 75 – C.B. Corbera Negre 49

León, Marc, Ángel 23, Oriol 17, Adrià, Juan Antonio 4, N. Vicente 3, Jan 10, Pau 6, N. Velasco 3, Ivan 8, Nil 1, Marçal, Mauro.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials :        30-8          10-12   14-10   21-19

Primer partit de la temporada pel Bàsquet Sitges-La Guixeta després de 4 partits de pretemporada amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes, on s’han pogut veure molt bones sensacions de l’equip.

Bon inici de partit pels locals amb un percentatge de tir molt alt. Tot gràcies a una gran intensitat defensiva i ràpides transicions que permetien tirs alliberats pels exteriors o situacions properes a la cistella pels interiors. 30-8 al final del primer quart.

Segon quart on el percentatge de tir disminueix i augmenten les pilotes perdudes, provocades per la pressió constant i intensa a tota pista per part visitant. La diferencia al marcador també crea una certa relaxació pels de Sitges i la defensa no és la mateixa que la de principi de partit. Tot i això, el control del rebot defensiu per part blanca, que va predominar durant tot el partit, no permetia segones ocasions pels visitants i la distància al marcador continuava sent important al final dels primers 20 minuts. Descans 40-20.

Segona part condicionada clarament per la pressió tota pista dels de Corbera, que augmentant el ritme del partit provocava cada vegada més pèrdues de pilota. A més, la permissivitat per part arbitral deixava un joc ple de contactes el qual cada vegada era més difícil crear situacions clares d’anotar o de generar en atac. Si més no, la distància al marcador en cap moment va provocar nervis als locals veient perillar la primera victòria de la temporada.

Final del partit amb un +26, 75-49. Bona manera de començar la temporada davant d’un equip que havia guanyat el seu primer partit. L’equip vol fer les coses bé i a base de treball, humilitat i sacrifici de ben segur que s’aconseguiran bons resultats.

Proper partit dissabte 8 d’octubre a les 19:15 hores, desplaçament a la pista del C.E. Gelida.