Bàsquet Sant Sadurní 46 – Bàsquet Sitges La Oca 51

Marina 1, Clara 20, Nuria 3, Berta S 3, Belen 3, Lucia 3, Anna 10, Berta A, Xenia 2, Ona, Ariadna, Judit 6.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

Parcials :        10-21       14-8            10-6 12-16

Les nostres noies debutaven aquest cap de setmana en la competició, després que el partit de la primera jornada quedés ajornat.
El rival era el Sant Sadurní, que ha millorat la plantilla de la temporada passada. Les sitgetanes començaven de forma brillant, un primer període molt intens defensivament i amb molt encert en el tir exterior, feia que marxessin en el marcador 10-21. El segon període seguia amb el domini sitgetà fins quan falten 3 minuts, que error rere error, donava moltes facilitats a les locals que s’apropaven a 5 punts al descans.
Després del descans no aconseguien tornar a dominar el joc, moltes pilotes perdudes i masses facilitats en el rebot defensiu. Les de Sant Sadurní remuntaven i es posaven per sobre en el marcador. Però quan faltaven cinc minuts, després d’una tècnica a la banqueta sitgetana, les noies treien l’orgull i pujaven una marxa més, aconseguint tornar-se a posar per davant i dominar el joc. Felicitats a totes per la primera victòria