Bàsquet Sitges – La Guixeta 75    C.B. Corbera Negre 49

León, Marc, Ángel 23, Oriol 17, Adrià, Juan Antonio 4, N. Vicente 3, Jan 10, Pau 6, N. Velasco 3, Ivan 8, Nil 1, Marçal, Mauro.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials :        30-8          10-12   14-10   21-19

Primer partit de la temporada pel Bàsquet Sitges-La Guixeta després de 4 partits de pretemporada amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes, on s’han pogut veure molt bones sensacions de l’equip. Bon inici de partit pels locals amb un percentatge de tir molt alt. Tot gràcies a una gran intensitat defensiva i ràpides transicions que permetien tirs alliberats pels exteriors o situacions properes a la cistella pels interiors. 30-8 al final del primer quart.

Segon quart on el percentatge de tir disminueix i augmenten les pilotes perdudes, provocades per la pressió constant i intensa a tota pista per part visitant. La diferencia al marcador també crea una certa relaxació pels de Sitges i la defensa no és la mateixa que la de principi de partit. Tot i això, el control del rebot defensiu per part blanca, que va predominar durant tot el partit, no permetia segones ocasions pels visitants i la distància al marcador continuava sent important al final dels primers 20 minuts. Descans 40-20.

Segona part condicionada clarament per la pressió tota pista dels de Corbera, que augmentant el ritme del partit provocava cada vegada més pèrdues de pilota. A més, la permissivitat per part arbitral deixava un joc ple de contactes el qual cada vegada era més difícil crear situacions clares d’anotar o de generar en atac. Si més no, la distància al marcador en cap moment va provocar nervis als locals veient perillar la primera victòria de la temporada.

Final del partit amb un +26, 75-49. Bona manera de començar la temporada davant d’un equip que havia guanyat el seu primer partit. L’equip vol fer les coses bé i a base de treball, humilitat i sacrifici de ben segur que s’aconseguiran bons resultats.

Proper partit dissabte 8 d’octubre a les 19:15 hores, desplaçament a la pista del C.E. Gelida.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Escola Pia Igualada “B” 51 Bàsquet Sitges “B” 75

Pau 5, Gerard 3, Cristian 19, Noel 14, Angel 9, Oscar 1, Ignasi, Giorgo 2, Miquel, Martin 22, Jordi, Adria.

Entrenador: Noel Guillen Delegat : Anna

Parcials :        18-25      13-19  8-21   12-10

Proper cap de setmana D E S C A N S

C.C. Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

Basquet Sitges “A  55 C.B. Manyanet Les Corts   65

Rubi 8, Oriol, Carlos 7, Dani, Jordi, Karim 11, Jhonatan, Güell 5, Carles 6, Manel 2, Pau, Fernando 2, Antonio 14, Ivan, Marc

Entrenador :     Cristian, Jordi i Angel                       Delegat : Ana Maria

Parcials:               14-13         14-24           14-12          13-16

Primer partit de la temporada pel sots21 sitgetà. La nova categoria per l’equip i la falta de partits tots junts va marcar l’esdevenir del partit.

Inici amb molts nervis que, tot i això, permet aconseguir avantatges al marcador i controlar el partit. Bona intensitat defensiva i bon moviment de pilota en atac trobant situacions clares per anotar. Però les errades en aquesta categoria es paguen i si son en primera línia de pressió, encara més. +1 al final del primer quart.

Segon quart que comença amb una dinàmica semblant a la del primer, encara que cada vegada als blancs els hi anava costant més anotar i el percentatge de tir dels visitants anava augmentant. Últims dos minuts per oblidar del Sitges que es converteixen en un parcial molt negatiu fins arribar als 9 punts de diferencia pels visitants al descans. 28-37.

La segona part va ser un constant intent per remuntar el partit, però els nervis i l’ansietat per aconseguir capgirar el marcador no permetien crear situacions fàcils per anotar amb bons moviments de pilota o portant les jugades fins al final. Tot i el desig i l’esforç de l’equip, la diferencia al marcador no disminueix i s’arriba al marcador final de 55-65, -10 pels sitgetans.

Primera derrota que ens fa aprendre i ser conscients de l’exigència de la categoria, sobretot pel nivell físic i la maduresa mental que requereix.

Proper partit diumenge 9 a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del UE Claret “C”

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

Basquet Sitges “A” 78 Ferroli Bàsquet Ribes 41

Leon 20, Ulises 4, Jaume 3, Da Wei, Jan 9, Pol 3, Luan 2, Biel 12, Leo 15, Victor 6, Hèctor, Lucas 4.

Entrenador: Noel i Nacho Delegat: Josep Antoni

Parcials :        21-5        15-14            19-7 23-15

Primer d’octubre i en el pavelló de Pins Vens de Sitges, quedava ple després del partit del Sènior.

Quant al Júnior A, tènia el seu primer partit amb el poble veí Sant Pere de Ribes.

El partit va començar amb el parcial a favor de l’equip blanc i verd, el marcador no deixava de pujar fins i tot que amb una major tensió per part dels equips donat a algunes fallades comeses en la pujada de pilota i a la perduda d’aquest mateix en el camp ofensiu.

Arribem al tercer quart on la freqüència  de faltes augmenta en l’equip rival, la qual cosa va permetre una suma de punts major als nostres jugadors. El marcador sempre a favor dels locals.

Finalment, la victòria és decanta a favor del Sitges amb un 78 a 41.

La segona victòria del nostre equip en aquesta lliga de nivell A, on sembla ser que les coses ens estan sortint bastant bé als nostres jugadors del Júnior A.

Proper partit dissabte 8 a les 12:15 hores, desplaçament a la pista del C.B Valls Vulco-Masdeu.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

Basquet Sitges “B” 53 C.B. Prat – Aigües del Prat Blau 35

Gabriel 2, Diego 2, Joan 4, Juan 7, Joel 2, Adrià, Samuel 2, Biel 11, Enoc, Eric 10, Victor 13, Natan

Entrenador: Galdric i Xenia Delegat : Nacho

Parcials :        24-3      8-12         17-8 4-12

El Junior B es refà de la derrota del primer partit guanyant a casa.

Una molt bona defensa al primer quart va donar ales als nois del Sitges que anotaven amb facilitat. Al segon període però el Prat va reaccionar en uns deu minuts d’allò més igualats.

Després del descans,32-15, els sitgetans van tornar a apretar de valent en defensa i ampliaven la diferència en el marcador, 49-23, que deixaria el partit pràcticament a falta de l’últim quart on els del Garraf van saber gestionar molt bé el final.

El proper partit serà el diumenge dia 9 d’Octubre a les 16:30 hores, desplaçament a la pista del Vilabàsquet Viladecans Blau.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “A” 62

C.E. Gelida 41

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin Delegat: Maria Luisa

Primera victòria de la temporada, on aconseguim treure avantatge al marcador al primer quart amb un parcial de 22-9.

Una molt bona pressió a tota la pista i el control del rebot defensiu ens permet sortir ràpid al contraatac i anotar cistelles fàcils. Durant els següents quarts aguantem la intensitat i els visitants no poden arribar en cap moment a apropar-se en el marcador. Ens acabem imposant amb un +20, gràcies al bon joc col·lectiu.

El proper partit serà el diumenge dia 9 d’Octubre a les 10:15 hores, desplaçament a la pista del MVP Cervelló

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 18

Basquet Sitges “B” 33 CB Torà 46

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel Delegat: Alberto

Primer partit del Cadet B, que acaba en derrota davant el Torà per 13 punts. En línies generals un partit bastant fluix on les mancances tant a nivell defensiu com ofensiu van ser notables. Nomes 5 minuts del primer quart van estar a la altura del nivell que pot tenir aquest equip.

Toca seguir treballant per millorar de cara al que queda de temporada.

El proper partit serà el dissabte dia 8 d’Octubre a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Serra S.E. Casal Vilafranca Blanc.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C – primera fase – grup 17

Basquet Sitges “C” 37 BBA 2008 40

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia Delegat: Valentina

El proper partit serà el diumenge dia 9 d’Octubre a les 9:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. Prat – Aigües del Prat Blanc.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “A” 100 C.E. Gelida   54

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien.

Entrenador: Ivan Delegat: Raquel

El proper partit serà el diumenge dia 9 d’Octubre a les 17:15 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Cubelles.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “A” Nou Bàsquet Olesa

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan.

Entrenador: Galdric i Berta Delegat : Juan Jose

Partit aplaçat al dia 11 d’Octubre a les 18:30 hores.

El proper partit serà el dissabte dia 8 d’Octubre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Sant Andreu.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 08

Basquet Sitges “A” 40 C.B. Montpedrós “A” 75

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat:  Eduardo

Aquest dissabte al pavelló Pins Vens el Mini A es va enfrontar amb el C.B. Montpedrós en el primer partit de la Fase Previa.

El partit des d’un bon inici ja es va veure que seria complicat pels sitgetans, ja que el Montpedrós mostrava ser un equip molt compensat i amb alçada. Tot i això, el Mini A del Sitges no es va fer petit i va lluitar tot el que va poder quart a quart, alguns més ajustats que d’altres fins a aconseguir el resultat final de 40-75.

D’aquest primer partit cal destacar la lluita dels jugadors del Mini A del Sitges fins al final del partit tot i veure la diferència física que hi havia. Queda molt per treballar i molt per millorar, però que hi hagi actitud des d’un bon inici ja és un gran qué, la temporada tot just acaba de començar

El proper partit serà el dissabte dia 8 d’Octubre a les 12:45 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Prat – Aigües del Prat “A”

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “B”

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen.

Entrenador: Diego i Marina

Jornada de D E S C A N S

El proper partit serà el dissabte dia 8 d’Octubre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Esport Base del Papiol.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 74 CBC 2013 24

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau Delegat : Dani

Parcials: 9-0 7-0 18-2 6-6 10-4 6-3 17-0 0-9

Primer partit de la temporada pel Premini masculí Sitgetà. La nova categoria per l’equip dona una motivació extra als nois.

Inici de la primera part amb nervis i una mica de caos en la defensa, tot i així aconseguim avantatge al marcador de situacions clares en contraatac. La bona dinàmica del equip i la rapidesa en el contraatac permet als blancs mantenir una diferència considerable en el marcador.
La segona part semblant a la primera, els sitgetans segueixen pressionant a primera línia de pase i molestant molt en la pujada de la pilota, així, aconseguim recuperar més boles per sortir al contraatac
Tot així a l’últim quart els blancs es relaxen degut a la diferencia del marcador de l’altre equip i comencen a baixar intensitat en defensa permetent cistelles fàcils a l’equip contrari.

Primera victòria que ens fa aprendre que tenim que seguir treballant pels següents partits.

El proper partit serà el dissabte dia 8 d’Octubre a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del C.E. Gelida Negre.

C.T. Pre-mini “B”-mixte – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “A”

Cinto, Nil, Pau, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Maria, Martina.

Entrenador: Berta i Judit

Jornada de   D E S C A N S

El proper partit serà el dissabte dia 8 d’Octubre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el JAC Sants Barcelona “B”

C.T. Sènior femení – fase regular – grup 02

Bàsquet Sant Sadurní 46 Bàsquet Sitges – La Oca 51

Marina 1, Clara 20, Nuria 3, Berta S 3, Belen 3, Lucia 3, Anna 10, Berta A, Xenia 2, Ona, Ariadna, Judit 6.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

Parcials :        10-21       14-8            10-6 12-16

Les nostres noies debutaven aquest cap de setmana en la competició, després que el partit de la primera jornada quedés ajornat.
El rival era el Sant Sadurní, que ha millorat la plantilla de la temporada passada. Les sitgetanes començaven de forma brillant, un primer període molt intens defensivament i amb molt encert en el tir exterior, feia que marxessin en el marcador 10-21. El segon període seguia amb el domini sitgetà fins quan falten 3 minuts, que error rere error, donava moltes facilitats a les locals que s’apropaven a 5 punts al descans.
Després del descans no aconseguien tornar a dominar el joc, moltes pilotes perdudes i masses facilitats en el rebot defensiu. Les de Sant Sadurní remuntaven i es posaven per sobre en el marcador. Però quan faltaven cinc minuts, després d’una tècnica a la banqueta sitgetana, les noies treien l’orgull i pujaven una marxa més, aconseguint tornar-se a posar per davant i dominar el joc. Felicitats a totes per la primera victòria

El proper cap de setmana  D E C A N S

C.T. Junior femení – nivell B – primera fase – grup 03

BC Tecla Sala 33 Bàsquet Sitges – La Oca 60

Ariadna 19, Alba 5, Abril 4, Maria 6, Lise 2, Aitana 4, Alexia V, Vinyet 4, Andrea 2, Alexia S 12, Xesca 2.

Entrenador: Gerard i Ona

Parcials :        11-15        8-23            6-14 8-8

El proper partit serà el dissabte dia 8 d’Octubre a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el B.F. Cornella.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

C.B. La Mercè 59 Basquet Sitges “A” 44

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E.

Entrenadors : Nuria i Marina

El proper cap de setmana D E S C A N S

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Vilabàsquet Viladecans 38

Basquet Sitges “A” 68

Ines, Mar, Valentina, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Amanda, Sofia, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

El proper partit serà el dissabte dia 8 d’Octubre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Bàsquet Sant Sadurní.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 09

Basket Almeda Negre

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Creta, Ines.

Entrenadors: Nuria i Aitana

El proper partit serà el dissabte dia 8 d’Octubre a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Begues.