Bàsquet Sitges La Guixeta 73 – C.E. Gelida 56

León, Marc, Ángel 9, Oriol 26, Adrià, Juan Antonio 12, N.Vicente, Jan 3,  Pau A., N.Velasco, Ivan 3, Nil 2, Marçal, Mauro 3, Pau C. 9, Leo, Carles, Carlos, Fernando 6.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  15-7        24-14             19-11        15-24

Jornada número 16 pel Bàsquet Sitges – La Guixeta. Després de la victòria davant del Corbera, l’equip volia recuperar les bones sensacions que els hi havia permès arribar a liderar el grup. Partit contra el Gelida, equip de la part baixa de la classificació, que de ben segur estaria motivat de jugar contra el Sitges.

Primer quart on la defensa sitgetana només permet 7 punts al Gelida, només dues cistelles en joc durant els 10 primers minuts. En atac, continuava sent difícil la circulació de pilota i la lectura del joc com anteriors partits. No obstant, s’aconsegueixen 8 punts de diferència al marcador i la primera avantatge pels blancs.
Segon quart i el percentatge en el tir exterior augmenta molt, fins arribar a anotar 5 triples en aquest quart. Bons minuts pels locals que troben els jugadors alliberats i anotar amb més facilitat. Descans i 18 punts de diferència, 39-21.

Tercer quart, el Sitges continua amb bona concentració i intensitat en defensa i aconsegueix deixar en 11 punts a l’equip visitant. A més, els 19 punts aconseguits permeten aconseguir una de les màximes del partit, +26 i amb la sensació que la victòria no anava a perillar.
Últim quart i el Sitges, juntament amb l’encert del Gelida, encaixa 24 punts, masses si volem aconseguir ser la millor defensa de la lliga. La diferència al marcador disminueix fins als 17 punts i la sensació que, tot i guanyar el partit bé, podia haver sigut un bon dia per acabar de recuperar les bones sensacions que s’havien detectat al llarg de la setmana d’entrenaments amb una victòria més amplia.

El proper partit del Bàsquet Sitges – La Guixeta, serà el dissabte 4 de març a les 17:45 hores a Pins Vens contra el QBasket Sant Cugat 1.