C.E. Gelida 56

León, Marc, Ángel 9, Oriol 26, Adrià, Juan Antonio 12, N.Vicente, Jan 3,  Pau A., N.Velasco, Ivan 3, Nil 2, Marçal, Mauro 3, Pau C. 9, Leo, Carles, Carlos, Fernando 6.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  15-7        24-14             19-11        15-24

Jornada número 16 pel Bàsquet Sitges – La Guixeta. Després de la victòria davant del Corbera, l’equip volia recuperar les bones sensacions que els hi havia permès arribar a liderar el grup. Partit contra el Gelida, equip de la part baixa de la classificació, que de ben segur estaria motivat de jugar contra el Sitges.

Primer quart on la defensa sitgetana només permet 7 punts al Gelida, només dues cistelles en joc durant els 10 primers minuts. En atac, continuava sent difícil la circulació de pilota i la lectura del joc com anteriors partits. No obstant, s’aconsegueixen 8 punts de diferència al marcador i la primera avantatge pels blancs.
Segon quart i el percentatge en el tir exterior augmenta molt, fins arribar a anotar 5 triples en aquest quart. Bons minuts pels locals que troben els jugadors alliberats i anotar amb més facilitat. Descans i 18 punts de diferència, 39-21.

Tercer quart, el Sitges continua amb bona concentració i intensitat en defensa i aconsegueix deixar en 11 punts a l’equip visitant. A més, els 19 punts aconseguits permeten aconseguir una de les màximes del partit, +26 i amb la sensació que la victòria no anava a perillar.
Últim quart i el Sitges, juntament amb l’encert del Gelida, encaixa 24 punts, masses si volem aconseguir ser la millor defensa de la lliga. La diferència al marcador disminueix fins als 17 punts i la sensació que, tot i guanyar el partit bé, podia haver sigut un bon dia per acabar de recuperar les bones sensacions que s’havien detectat al llarg de la setmana d’entrenaments amb una victòria més amplia.

El proper partit del Bàsquet Sitges – La Guixeta, serà el dissabte 4 de març a les 17:45 hores a Pins Vens contra el QBasket Sant Cugat 1.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Bellvitge Blau – Joan XXIII 63

Bàsquet Sitges “B” 49

Marc, Pau, Gerard, Cristian 3, Antoni 12, Noel 7, Angel, Oscar 3, Ignasi 1, Giorgo, Miquel, Martin 2, Jordi 15, Adrià 6, Carles.

Entrenador: Noel Guillen Delegat : Anna

Parcials:                  20-9        10-12             17-13       16-15

Tercera derrota del Sènior B del Bàsquet Sitges al camp del líder de la lliga el C.B. Bellvitge Blau.

Els sitgetans no van corregir els errors de la setmana anterior en la derrota contra el C.B. Corbera B, l’inici va ser molt dolent i amb un parcial de 16-3 d’inici els del Garraf van anar a remolc tot el partit, una mínima recuperació al segon quart va fer que els sitgetans s’aproparen en el marcador a 7 punts, però la segona part va ser una tònica del primer quart i perdre el partit per 63-49 que d’aquesta manera es mateix averreix que el partit d’anada.

Pròxim partit del Sènior B de Sitges serà dissabte 25 de febrer a les 16:00 hores al pavelló de Pins Vens contra el Escola Pia Igualada B.

Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

Basquet Sitges “A                                                      61

U.E. Claret C                                                                47

Rubi 8, Oriol, Carlos, Dani 9, Jordi, Karim, Jonathan, Güell, Carles 6, Manel 11, Pau 23, Fernando, Antonio 2, Ivan 2, Marc.

Entrenador :     Jordi i Angel                       Delegat : Ana Maria

Parcials:                  12-6        14-12             15-22        20-7

Jornada important pel sots21 del CB Sitges. El rival d’aquesta setmana el UE Claret, equip amb només 2 derrotes que ocupava la segona posició a la classificació. A l’anada el partit va ser molt intens i els de Barcelona se’n van endur la victòria per 16 punts de diferència. Per altra banda, el Sitges amb 9 victòries consecutives afrontava el que fins ara era el partit més important de la temporada amb moltes ganes i optimisme.

Inici de partit ple d’errors no forçats pels dos equips a la sortida de la pressió individual dels dos equips. La tensió i els nervis es podien palpar a l’ambient, però poc a poc, els locals aconseguien anotar a partir de bones circulacions de pilota i establir la primera avantatge al marcador, 12-6.
Segon quart, els jugadors cada vegada més posats en partit i el percentatge comença a augmentar pels dos equips. Molta concentració i el control del rebot permet que els sitgetans continuïn per davant al marcador al descans, 26-18.

Últims 20 minuts i per suposat que el rival no anava a donar-se per perdut. Molta pressió a la pilota i situacions de contraatac permeten que les distàncies es retallin i els blaus guanyin el quart i s’apropin a només 1 punt, 41-40.
Últim quart i la primera cistella pels visitants que aconsegueixen posar-se per davant al marcador per primera vegada al partit. Però a partir d’aquí, el Sitges comença a carburar màquines i s’aconsegueix capgirar el marcador amb un parcial de 20-2, 61-44. Amb la possibilitat de guanyar fins i tot l’average, dues faltes personals locals permeten quatre tirs lliures i retallar les distàncies al marcador a 14 punts.

Finalment no es guanya l’aceratge, però s’aconsegueix la desena victòria consecutiva davant d’un molt bon rival. La dinàmica de l’equip és espectacular i ara venen dues setmanes de descans per poder preparar el partit contra els líders de la categoria.

Proper partit dissabte 4 de març a les 16:00 hores a Pins Vens contra el AE Les Corts-UBAE. Fem que Pins Vens sigui un fortí i aconseguim entre tots batre al líder i qui sap si aconseguir la primera posició a la classificació.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

Basquet Sitges “A” 73

Bàsquet Sant Sadurní Groc 49

Leon 17, Ulises, Jaume, Da Wei, Jan 4, Pol 3, Luan 3, Biel 7, Leo 26, Victor 13, Hèctor, Lucas.

Entrenador: Jordi i Angel Delegat: Josep Antoni

Parcials:                  19-9        16-14             19-13        19-13

Nova victòria del Junior en un partit contra un equip de la part baixa de la taula que no ens va posar les coses senzilles.
El partit començava de la millor manera possible, 19-5 de parcial en els primers 6 minuts. Arran d’aquest parcial el Sant Sadurní es va posar en zona 1-3-1 la resta de partit per dificultar-nos una mica l’atac.

A partir d’aquell moment sens va començar a fer mes fragós el joc ofensiu, sort que la defensa estava a l’acceptable i no permetia que el rival sens apropés perillosament. Així arribàvem al descans 35-23.

La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica, però aquest cop si que vam trobar mes facilitats per atacar la zona, fent que el joc en estàtic fos mes fluid. Al final marcador de 73-49 per culminar un balanç de 7 victòries i 1 derrota desde novembre.
Encara a ser un partit fluix i sense estar a la altura del que pot donar aquest equip, estem contents per seguir sumant victòries i amb ganes de seguir treballant.

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 17:30 hores, desplaçament a la pista del Ferroli Bàsquet Ribes.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

Basquet Sitges “B” 80

CBC 05 36

Gabriel 8, Keziah, Diego 4, Joan 6, Juan 4, Joel 4, Adrià 8, Samuel 17, Biel 6, Enoc 11, Eric 6, Victor 2, Natan 4.

Entrenador: Galdric i Xenia Delegat : Nacho

Parcials:                  17-5        23-7             23-10        17-14

Victòria clara en el primer partit de la segona volta. El Sitges va dominar des del primer minut el partit, guanyant tots els quarts. Partit tranquil on tot hi va haver una bona circulació de pilota i on tot l’equip va acabar anotant.

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del C.B. Prat – Aigües del Prat Blau.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 05

Basquet Sitges “A” 53

AE Badalones 56

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin Delegat: Maria Luisa

Partit on anem sempre per sota en el marcador i no podem arribar a controlar el partit en cap moment. Masses errors defensius durant els 40 minuts i els problemes amb el rebot defensiu, fan que no podem jugar com estem acostumats i no trobem masses solucions en atac.

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 19:30 hores, a Pins Vens contra el AE Minguella A-Drivim.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “B” 43

Bàsquet Piera 69

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel Delegat: Alberto

Derrota dolorosa del Sitges contra Piera, equip que ja ens ha guanyat 3 cops aquesta temporada.

Una primera part mancada per les poques ganes de jugar fa que el Piera es distancia al marcador. Sort que els últims minuts del segon període apretem una mica i aconseguim reduir distancies.

Al tercer quart Piera surt amb mes ganes que nosaltres i ens agafen una avantatge de casi 30 punts. Sort que l’equip els hi va donar les ganes per començar a defensar i vam aconseguir retallar les distancies a casi 10 punts. Els últims minuts ja van ser de descontrol on el Piera va manxar-se molt al marcador.

Partit complicat on 5 minuts de bon basquet no poden compensar 35 minuts de caos i falta de concentració.

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 19:30 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Sitges C.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C 2– segona fase – grup 01

Basquet Sitges “C” 36

S.A. Súria 56

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia Delegat: Valentina

Sitges torna a tenir un inici molt bo ficant-se per davant.

Però ens torna a perjudicar en certs moments la concentració i saber superar com equip, situacions difícils.

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 19:30 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Sitges B.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A” 67

C.B. Santfeliuenc C 49

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien, Alex, Lluc, Mateo, Pol, Ricard.

Entrenador: Ivan Delegat: Raquel i Omar

Partit que comença amb un rival molt tancat a la zona i on el sitges no te sort en els tirs exteriors provoca que el marcador estigui igualat durant la primera meitat.

Durant la segona s’aconsegueix ficar una marxa extra en defensa i aprofitar els contraatacs per no deixar que es col·loqui la defensa rival i aconseguim cistelles fàcils sota cistella i ens en anem en el marcador amb dos períodes consecutius guanyats amb avantatges de 10 punts

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Maristes Ademar B.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell A1 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 65

A.E.S.E. A 58

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan, Izaya.

Entrenador: Galdric i Berta Delegat : Juan Jose

Primera victòria del Preinfantil a nivell A1.

Els sitgetans van haver de treballar de valent en un partit que controlaven clarament els de l’Hospitalet a la mitja part.

Després del descans el Sitges començava a encadenar bones defenses amb una bona circulació de pilota en atac que retallava de mica en mica la distància. A l’últim període i a falta de pocs segons aconseguia anotar la cistella que portava el partit a la pròrroga.

Al temps extra els del Garraf anotarien primer i acabarien guanyant el seu primer partit a nivell A1.

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Centre Catòlic L’H

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A” 60

BBA 2011 75

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat:  Eduardo

Aquest cap de setmana, el Mini A del Sitges va rebre al C.B. Castelldefels, en el que suposava la quarta jornada de la segona fase.
El partit es preveia igualat pels resultats que venien portant els dos equips.

I només començar el partit ja es va veure que així seria, el C.B. Castelldefels va sortir molt enxufat al partit, anotant una gran quantitat de punts durant els primers 4 quarts, degut al gran domini del rebot a les dues cistelles gràcies a la seva alçada. Mentre que els sitgetans, tot i el bon joc generat en atac, la pilota no volia entrar a cistella, sumat al nul control del rebot a les dues cistelles. D’aquesta manera, es va arribar al descans amb un desavantatge que es preveia bastant complicat de donar-li la volta pels locals a la represa.

En la segona meitat, el Sitges no va voler baixar els braços i va començar a trobar l’encert de cara a cistella. Quart rere quart va anar retallant punts a un C.B. Castelldefels que ja no va poder anotar amb tanta facilitat. Però el resultat final va mostrar un 60-75 favorable als visitants, que no reflecteix la diferència que hi ha entre els dos equips.

Del partit cal destacar la gran actitud dels sitgetans, que en cap moment es van donar per vençuts i van aconseguir retallar una gran quantitat de punts de desavantatge en el marcador en la segona meitat, però que la mala primera meitat va fer impossible que s’aconseguís la quarta victòria consecutiva.

El proper partit serà dissabte 25 de febrer a les 10:30 hores, desplaçament a la pista Vilabasquet Viladecans

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 07

Basquet Sitges “B” 38

C.B. Castellbisbal 76

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando, Bryan, Joan, Marcel.

Entrenador: Marina i Diego Delegat:  Joan

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sant Sadurní Negre.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 58

C.B. L’Ametlla 64

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau Delegat : Dani

Tercer partit de la segona fase pel Sitges.

Quart partit de temporada pel Sitges.
Comença la primera part i els jugadors surten despistats, manca en defensa i en resum poca intensitat i esperit guanyador. L’altre equip va sumant amb cistelles fàcils als contraatacs, els blancs posen una marxa més i aconsegueixen treure una diferencia de punts de 22.

Comença la segona part i passa totalment el contrari, els jugadors blancs surten motivats per portar al partit cap endavant, però, a la falta dels dos últims quarts els blancs baixen intensitat en general i actitud i es creuen que han guanyat el partit, l’altre equip aconsegueix fer dos molts bons parcials i ens acaben guanyant de 6.

S’ha de seguir endavant i treballar molt en la defensa, i no relaxar-se fins que no acaba el partit.

Proper partit el diumenge dia 26 de Febrer a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del U.E. Sant Cugat Negre.

C.T. Pre-mini “B” – nivell C2 – primera fase – grup 03

C.B. Viladecans Blanc 80

Basquet Sitges “B” 30

Cinto, Nil, Pau P, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Pol, Laurens, Arthur, Lucas, Pau M, David, Jean Moise.

Entrenador: Berta i Judit Delegat : Xavier.

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 10:30 hores, a Pins Vens contra Bàsquet Sant Sadurní Groc.

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – 2A Fase grup 2

Bàsquet Sitges Blanc

Pol, Victor, Nil, Iu, Alejandro, Leandro, Marc.

Entrenador : Elena i Maria

Desplaçament de l’equip per participar en la trobada del Papiol.

Partit on tot i que hagin sigut 5 jugadors mai van faltar ganes. Tots ells van ficar cistelles i van saber defensar, per tant, van haver-hi un bon resultat.
Les entrenadores estan orgulloses del treball fet, i agraïdes de l’afició.

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 9:00 hores, a Pins Vens contra Escobol Manyanet Molins.

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

l’Escola Xamba

Bàsquet Sitges Verd

Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael, Ashle.

Entrenador : Elena i Ariadna

La propera jornada serà setmana de DESCANS

VETERANS

Nou Bàsquet Olesa 52

Bàsquet Sitges – Flexic.es 45

Ferran Vilanova, David Simó, Joan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Albert Masip.

Nit de contrastos a les faldilles de Montserrat.

Aquesta vegada el desplaçament era el dia dijous 9, a la hora 22.30, al Pavelló Municipal d’Olesa de Montserrat. Com a aquestes hores molts dels components de l’equip solen estar en pijama es va decidir fer una prèvia al Restaurant El Refugi, antic patrocinador del bàsquet Olesa i lloc amb una molt bona relació qualitat-preu, ara bé, mal assumpte quan mitja hora abans del partit encara corrien per la taula, entrepans de beicon i formatge, torrons i altres delícies amb alt contingut en colesterol.

El partit va començar fred, els locals anotant i delatant-se en el marcador, els sitgetans encara paint el sopar. Aviat es va veure dues coses que jugaven en contra dels nostres, la manca d’àrbitre que va fer que en algun moment del partit hi hagués alguna decisió un pel polèmica i el fons de banqueta, on els veterans del CB Sitges només comptaven amb un recanvi de base, un d’aler, un de pivot i un coix que repartia aigües.

Tot i començar per darrere en el marcador, el balanç dels dos primers quarts, que es jugaven a 12 minuts correguts, va ser positiu pels nostres arribant a la mitja part amb un marcador de 21 – 28.

El tercer quart va ser una altra història, els de Sitges adormits o en el punt àlgid de la digestió del sopar, els olesans, acostumats a bregar en una lliga de veterans de Terrassa, el Bronc de la Catalunya Central, van apretar en defensa i encertar en atac. Amb un parcial en els primers minuts de 14-2, un nas sagnant dels nostres pel mig i un intent tímid de zona dels nostres amb més forats que un formatge Emmental, els locals van capgirar el marcador arribant a la finalització del tercer quart amb un marcador ajustat però favorable per ells de 38-35.

Al darrer quart els del Baix Llobregat es van escapar de mes de 10 punts, quan semblava que el partit s’escapava de debó, l’encert des de la línia de 3 punts dels sitgetans va fer que arribessin a l’últim minut només 4 punts per sota i amb lleugeres esperances de capgirar el marcador o forçar la pròrroga a altes hores de la nit. Un triple d’ells va segellar els partits pels de casa quedant el marcador final en 52 – 45. Nit agredolça pels nostres on es va combinar moments d’intensitat, de bones jugades i d’encerts de tirs llunyans amb d’altres amb des ajustaments en defensa, imprecisions en les passades i autèntiques pedrades des de la línia de 3 punts.

Els del CB Sitges van marxar amb vàries lliçons apreses: jugar partits amistosos sempre amb àrbitre, practicar la defensa en zona als entrenaments i millorar la intensitat i concentració en el joc. Els Veterans del CB Sitges estan molt agraïts als companys d’Olesa de Montserrat i esperant poder tornar a jugar un partit, aquest cop a casa, amb àrbitre i amb més efectius a la banqueta.

El proper partit serà el dilluns dia 27 de Febrer a les 20:00 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Ribes.

C.T. Sènior femení – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca

Marina, Clara, Nuria, Berta S, Belen, Lucia, Anna, Berta A, Xenia, Ona, Ariadna, Judit, Claudia, Elisenda.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

Jornada de DESCANS

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 17:45 hores, a Pins Vens contra MVP Cervelló & CB Corbera.

C.T. Junior femení – nivell B1 – segunda fase – grup 03

C.B. Viladecavalls 41

Bàsquet Sitges – La Oca 51

Ariadna 2, Alba,  Abril 11,  Maria 3, Lise 6, Aitana 5, Alexia V 8, Vinyet, Andrea 2, Alexia S, Xesca 3, Isaura, Rita 4, Mae 7.

Entrenador: Gerard i Ona

Parcials:                   12-9         6-10           11-16          12-16

Ens desplaçàvem a pista d’un rival amb el mateix balanç que el nostre. Sabíem que seria complicat i més tenint fins a tres baixes, les quals eren suplí des amb jugadores del cadet.

Inici fred, amb lentitud en atac per trobar bones situacions i algunes errades que permetien a les locals anotar sota cistella. Tot i això, les diferencies a favor d’un i altra equip eren mínimes. Al descans, dominant per un sol punt.
A la represa, ja amb la lliçó apresa, donem una petita estirada de fins a 8 punts, gracies a sortir amb criteri de la pressió de les jugadores locals i trobant situacions de superioritat que sabem aprofitar. Mantenim la diferencia i sabem jugar amb l’últim intent de remuntar que el rival ens intenta i aconseguim sumar la victòria.
Felicitar a totes les jugadores, ja que la anotació ha estat molt repartida, demostrant que tothom pot aportar en l’àmbit anotador i el bon treball defensiu, no permetent cistelles fàcils i corregint errades.
Agrair a les cadets que han vingut a donar un cop de ma i esperem que hagin disfrutat, i a seguir treballant per millorar.

Proper partit el diumenge dia 26 de Febrer a les 16:45 hores, desplaçament a la pista del C.B. Montpedrós B.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

C.B. Castellbisbal Groc 47

Basquet Sitges “A” 37

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E, Samakou.

Entrenadors : Nuria i Marina

Partit complicat que han tingut a tocar la victòria, però se’ls ha escapat de les mans.

Les sitgetanes es presentaven a Castellbisbal amb 7 jugadores. On el físic seria el principal desavantatge.

El partit començava igualat, però els errors garra fals en defensa i la falta d’encert i confiança de cara cistella, provocava que a la mitja part anessin perdent de 6 punts. Després del descans, l’equip sortia amb més confiança i més energia, fet que es notava a pista i al marcador. On la defensa era més intensa i pressionant, i l’encert augmentava; fins al punt que el resultat era d’un punt amunt. Però als últims 5 minuts de partit el físic començava a fallar i permetia que el Castellbisbal marxes a 10 punts.

Volem agrair l’ajuda de la Samakou, jugadora del Preinfantil.

Després de carnaval l’equip tornarà, més fort i amb una mentalitat guanyadora important.

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Càmping Bianya Roser Negre.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

E.B. Rosella Vermell

Basquet Sitges “A”

Mar, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Sofia M, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Partit ajornat al proper dia 23 d’Abril a les 12:30 hores.

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Les Franqueses.

C.T. Pre-infantil “B”  femení – nivell D – segona fase – grup 01

CBF Cerdanyola

Basquet Sitges “B”

Chloe, Jorgina, Iris, Ada, Carla A, Carla M, Elsa, Amanda, Valentina, Ines, Isabela.

Entrenadors: Gerard i Ona

Partit ajornat al proper dia 26 de Febrer a les 9:30 hores.

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Escola Pia  Terrassa.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C2 – segona fase – grup 02

E.B. Rosella Negre 40

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Greta, Ines, Lidia, Sofia.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Partit amb molt bon joc per part de les sitgetanes, tant en defensa com en atac.

El marcador ha estat igualat tot el partit, quarts amb avantatja per les locals i altres per les de Sitges. Tot i això, les poques jugadores que han jugat el partit ho han donat tot. Derrota per 3 punts, però contentes pel joc.

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Sant Sadurní Negre.

C.T. Pre-mini “A”  femení – nivell D – segona fase – grup 03

BF Castelldefels 2013 52

Basquet Sitges “A”   2

Maria, Martina, Marta, Vega, Claudia, Ruth, Valentina, Jana, Ania, Aliena, Alba, Laia.

Entrenadors: Jiale i Xenia

Quart partit de les noies jugant contra BF Castelldefels.
Ens va costar molt sortir de mitja pista amb la pressió que ens els fa, amb la diferència del físic, manca de força, ens les treuen les pilotes fàcilment..
Encara que va ser molt dur ,van lluitar fins a l’últim moment

Proper partit el dissabte dia 25 de Febrer a les 9:00 hores, desplaçament ala pista del Joventut Sant Vicenç.