Bàsquet Sitges – La Guixeta

León, Marc, Ángel, Oriol, Adrià, Juan Antonio, N.Vicente, Jan,  Pau A., N.Velasco, Ivan, Nil, Marçal, Mauro, Pau C., Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Jornada de DESCANS

El proper partit del Bàsquet Sitges – La Guixeta, serà el dissabte 4 de març a les 17:45 hores a Pins Vens contra el QBasket Sant Cugat 1.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Bàsquet Sitges “B” 58

Escola Pia Igualada B 55

Marc, Pau, Gerard 2, Cristian 9, Antoni 15, Noel 11, Angel, Oscar, Ignasi 3, Giorgo 8, Miquel, Martin 2, Jordi 8, Adrià, Carles.

Entrenador: Noel Guillen Delegat : Anna

Parcials:                  18-11        13-10             13-19       14-15

Després dels carnavals i de dos derrotes consecutives el sènior B del Bàsquet Sitges tornava a jugar a Pins Vens contra el Escola Pia Igualada.

Els locals van començar bé, amb ràpids contraatacs que van descol·locar la defensa rivals fins arribar al 18-11 del primer quart. Al segon va seguir la mateixa tònica i també destacar la bona defensa que va deixar al ep igualada amb només 21 punts en els primers 20 minuts (31-21) a la mitja part.

A la represa els visitants van sortir més agressius i poc a poc es van anar posant dins del partit, al final del tercer quart el resultat era 44-40, en tota la primera part el igualada va fer 21 punts, només al tercer quart en va fer 19.

L’últim quart va ser d’infart i tot el pèssim arbitratge que hi va haver durant tota la segona part amb decisions totalment sense sentit del col·legiat, el Bàsquet Sitges B va aconseguir una treballada victòria per 56-53 que junt amb la derrota del Bellvitge al camp del Sant Sadurní fa que la cosa quedi molt apretada en les primeres posicions.

El pròxim cap de setmana el sènior B del Bàsquet Sitges té jornada de descans ja que a la lliga són equips imparells.

Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

U.B. Sant Adria “B”

Basquet Sitges “A”

Rubi, Oriol, Carlos, Dani, Jordi, Karim, Jonathan, Güell, Carles, Manel, Pau, Fernando, Antonio, Ivan, Marc.

Entrenador :     Jordi i Angel                       Delegat : Ana Maria

Partit ajornat al proper diumenge dia 21 d’abril de 2023, a les 12:00 hores.

Proper partit dissabte 4 de març a les 16:00 hores a Pins Vens contra el AE Les Corts-UBAE “A”. Fem que Pins Vens sigui un fortí i aconseguim entre tots batre al líder i qui sap si aconseguir la primera posició a la classificació.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

Ferroli Bàsquet Ribes 59

Basquet Sitges “A” 54

Leon 3, Ulises, Jaume, Da Wei, Jan 3, Pol 8, Luan 2, Biel 11, Leo 18, Victor 6, Hèctor 2, Lucas 1.

Entrenador: Jordi i Angel Delegat: Josep Antoni

Parcials:                  12-21        9-10             15-6        23-17

Jornada número 17 o el Junior A sitgetà. Després de la setmana de descans per Carnaval, el junior blanc s’enfrontava contra un rival directe de la part alta de la classificació, el Ribes, blaus amb un balanç de 10-5 i els blancs 11-4.

Molt bon inici de partit per part visitant. Les avantatges físiques i la bona circulació de pilota permetien situacions properes a cistella i tirs alliberats. Molt bon parcial en aquests 10 minuts que permetien una diferencia al marcador de 9 punts, 12-21.
Segon quart amb anades i tornades, petits parcials dels dos equips que mantenen les distàncies al marcador i després dels primers 20 minuts, els sitgetans aconseguien marxar al descans 21-31, +10.

Però la visita als vestidors no va ajudar al Sitges. El Ribes augmenta la intensitat defensiva i això provoca moltes pèrdues de pilota en camp defensiu. En atac, la poca claredat dels jugadors per detectar els avantatges que es generaven feia molt difícil anotar, 36-37 al final del quart.
Últim quart en la mateixa dinàmica del tercer. Major intensitat defensiva per part local que poc a poc capgiren el marcador i es creuen que podem guanyar el partit. El Sitges, tot i intentar-ho fins al final amb dos triples consecutius, no aconsegueixen capgirar el marcador. Final 59-54.

Proper partit dissabte 4 de març a les 19:30 hores a Pins Vens contra el CB Valls Vulco – Masdeu.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

C.B. Prat – Aigües del Prat Blau 51

Basquet Sitges “B” 62

Gabriel 4, Keziah, Diego 10, Joan 3, Juan 4, Joel, Adrià 8, Samuel 8, Biel, Enoc 6, Eric, Victor 19, Natan.

Entrenador: Galdric i Xenia Delegat : Nacho

Parcials:                  13-23        10-14             14-9        14-16

Victòria en el tercer partit de la segona volta.
Sortim molt concentrats en l’inici amb molt encert en l’atac i pressionant en defensa, que ens permet agafar una distancia de 10 punts en el marcador, els quals ens faran falta durant la resta del partit. En segon quart ens mantenim amb la mateixa actitud.

En el tercer quart comencem a trobar mes problemes per arribar a cistella degut a una defensa en zona que genera dificultats per moure la pilota i trobar espais. En l’últim quart, i gràcies als punts de diferència de l’inici aconseguim penetrar una mica més en la zona i ens emportem el partit amb una victòria treballada per part de l’equip.

Proper partit el dissabte dia 4 de març a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Vilabasquet Viladecans Blau.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 05

Basquet Sitges “A” 41

AE Minguella A-Drivim 49

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin Delegat: Maria Luisa

Un altre mal inici de partit ens torna a fer que anem per darrere en el marcador durant tot el partit. Tot i el primer parcial de 2-15 als 6 primers minuts per culpa de falta de concentració aconseguim lluitar fins al final contra un dels millors equips del grup.

Proper partit el diumenge dia 5 de Març a les 17:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sant Boi – Taronja.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “B” 50

Basquet Sitges “C” 39

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel Delegat: Alberto

Victoria del Cadet B en el emocionat partit de dos equips del mateix Club.
Partit que començava espès amb series dificultats per anotar. Segon quart amb una tònica similar, un atac espès i perdonant cistelles fàcils. A pesar de això arribem al descans +2 al marcador gracies a una defensa prou solida.

Segona part on a base de un joc mes ràpid i agressiu aconseguim obrir una petita escletxa al marcador que mantenim fins al final del partit.

A pesar de la victòria en línies generals a sigut un partit de alts i baixos, on encara podem donar molt mes de nosaltres i oferir una millor imatge

Proper partit el diumenge dia 5 de Març a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del Nou Bàsquet Olesa B.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C 2– segona fase – grup 01

Bàsquet Sitges “B” 50

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia Delegat: Valentina

Partit molt igualat en tot moment, però vam anar per d’arrere tota l’estona i això conforme va passant el partit psicològicament es da dur.

I finalment aquestes circumstancies van fer que en defensa cometéssim errors defensius on l’equip local va saber aprofitar i fes que s’emportessin la victòria.

Proper partit el dissabte dia 4 de Març a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Piera.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A” 60

Maristes Ademar B 64

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien, Alex, Lluc, Mateo, Pol, Ricard.

Entrenador: Ivan Delegat: Raquel i Omar

Partit entre co-líders de grup que ha estat molt igualat durant els 35 primers minuts però amb el sitges per davant lleugerament del marcador.
La falta de idees en atac, les pèrdues de pilota i la falta de concentració en defensa fa que el Sitges no pugui acabar de marxar mai del tot en el marcador i això al final acaba passant factura.

Els últims 7 minuts amb un 58-50 a favor del sitges i que a pesar de aconseguir trobar tirs sense oposició i arribar fins a cistella després de bons moviments de pilota, no arriba la cistella i toca deixar-se la pell en defensa, el rival comença a ficar cistelles complicades, a provocar faltes i la expulsió de dos jugadors de Sitges i col·loca el marcador amb 60-63 amb 30 segons restants. A la jugada final tornen a no entrar els tirs i el rival s’emporta el partit.

Proper partit el dissabte dia 4 de Març a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Triomf – UB Mir.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell A1 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 55

Centre Catòlic L’H 58

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan, Izaya.

Entrenador: Galdric i Berta Delegat : Juan Jose

Derrota ajustada del Preinfantil. El partit va ser d’allò més igualat. Si bé als primers compassos la iniciativa va ser sitgetana, a la mitja part el resultat era d’empat a 28.

A la segona meitat en canvi el ritme va ser del Centre Catòlic que va arribar a distanciar-se d’onze punts, 39-50, al final del sisè temps. El Sitges no es va rendir i va lluitar fins a l’últim, retallant la distància a només tres punts, però el domini del rebot dels visitants va acabar sent clau.

Proper partit el diumenge dia 5 de Març a les 11:30 hores, desplaçament a la pista del Lima-Horta Barcelona.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Vilabasquet Viladecans 76

Basquet Sitges “A” 33

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador: Oriol i Marçal Delegat:  Eduardo

Aquest a cap de setmana, el Mini A del Sitges va visitar la pista del Viladecans, en la que suposava la represa de la competició després de l’aturada per Carnaval.

El partit, a priori, havia de ser igualat veient els resultats d’un i altre equip. I només començar el partit, semblava que així seria, ja que el primet quart va finalitzar amb un 8-7 favorable als locals.

Tot i que va ser un miratge del que seria realment el partit. El Sitges mai va estar en condicions de competir pel partit, ja que l’alta intensitat defensiva dels locals va fer impossible que els visitants poguessin jugar còmode en cap moment del partit. Això sumat a la permissivitat defensiva i en el rebot que van mostrar els sitgetans durant tot el partit. A part també d’intentar basar el seu atac a individualitats sense realitzar cap mena de joc col•lectiu. Tots aquests factors van fer que el resultat final fos de 76-33 favorable als locals.

En resum, partit per oblidar i aprendre dels errors del C.B. Sitges, que no va saber entrar en el partit en cap moment, en el qual només van aconseguir guanyar un únic quart dels vuit disputats.

El proper partit serà dissabte 4 de Març a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Bellvitge Negre – Joan XXIII.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 07

Bàsquet Sant Sadurní Negre 39

Basquet Sitges “B” 58

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando, Bryan, Joan, Marcel.

Entrenador: Marina i Diego Delegat:  Joan

Primer partit de tornada del carnaval amb moltes ganes i molta positivitat per guanyar. Els primers quarts es nota la dificultat en defensa que fa que el marcador estigui molt equilibrat i els nervis s’apoderin dels jugadors.
Després de la primera part, el marcador esta 3 punts a dalt a favor nostre i no es fins els últims dos últims quarts on el marcador fa la balança cap a nosaltres.
Molt bona defensa i molt bon joc en equip permeten la victoria tan esperada, despres d’una mala ratxa, dels jugadors.

El proper partit serà dissabte 4 de Març a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del CEB Sant Jordi Blanc.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 03

U.E. Sant Cugat Negre 45

Basquet Sitges “A” 63

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau Delegat : Dani

Cinquè partit de temporada pel Sitges.
El sitges comença amb una molt bona dinàmica d’equip i movent la pilota com em entrenat. En els primers quarts els tirs de 3 punts no son acertats però si que la pilota passa per tots els jugadors per tenir el tir alliberat.

Comença la segona part i els blancs surten relaxats i confiats, el Sant Cugat apreta les línies i en el 6è quart ens fan un parcial 11-4 degut a la mala costum de confiar-nos. Els blancs aconsegueixen reaccionar i en el 7è quart deixem al Sant Cugat amb només 2 punts.

El proper partit serà dissabte 4 de Març a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del UE Barbera.

C.T. Pre-mini “B” – nivell C2 – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “B” 22

Bàsquet Sant Sadurní Groc 32

Cinto, Nil, Pau P, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Pol, Laurens, Arthur, Lucas, Pau M, David, Jean Moise.

Entrenador: Berta i Judit Delegat : Xavier.

El Premini B ha fet un gran partit aquest cap de setmana. Tot i començar una mica adormits poc a poc ens hem anat posant en el joc. La intensitat en el rebot i en córrer els contraatacs ens ha fet posar-nos cada cop mes dins del partit.

Tenim molt a treballar però cada cop les sensacions son mes bones.

Proper partit el dissabte dia 4 de Març a les 10:30 hores, a Pins Vens contra C.B. Montpedrós Groc Mixte.

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – 2A Fase grup 2

Bàsquet Sitges Blanc

Escobol Manyanet Molins

Pol, Victor, Nil, Iu, Alejandro, Leandro, Marc.

Entrenador : Elena i Maria

Primer partit de la nova temporada de l’Escobol a Sitges.

Partit on el principi no es defensava, però després si, i aconseguim anotar.

Les entrenadores estan orgulloses del treball realitzat durant els partits i els entrenaments.

Proper partit el diumenge dia 12 de Març a les 10:00 hores, desplaçament a la pista del C.E. Gelida.

Escobol  – BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

Bàsquet Sitges Verd

C.B. Regina “C”

Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael, Ashle.

Entrenador : Elena i Ariadna

Partit de l’Escobol a Sitges contra el CB Regina C.

Partit on es veu un clar progrés en la defensa durant el partit, així com a conseqüència millorant en atac.

Tant les entrenadores com els pares veiem una clara millora en l’equip.

El pròxim partit serà el dissabte 11 de març a les 11:00 hores, on ens desplaçarem a la pista del Bàsquet Molins.

Veterans Sitges

Bàsquet Sitges – Flexic.es 38

Bàsquet Ribes 36

Ferran Vilanova, David Simó, Joan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Albert Masip.

Nou partit amistós el jugat aquest dilluns al vespre al pavelló Pins Vens de Sitges entre els equips de veterans del Sitges i de Sant Pere de Ribes.

L’equip de veterans del Ribes, recentment creat, es va mostrar competitiu des del primer moment amb una bona defensa i una molt bona actitud en el rebot. Ambdós equips van estar força desencertats i això feu que les avantatges sempre fossin mínimes tant per una banda com per l’altre sense arribar a superar mai els cinc punts. Un parell d’encerts triples dels de Ribes a mitjans del segon quart va fer que es posessin per davant. Al final de la primera part però el marcador seguia molt igualat.

A la segona part el Sitges va imposar el seu joc interior i la seva alçada. Aconseguint una victòria que va segellar en Òscar, amb dos tirs lliures consecutius en l’últim minut del partit.

Sols lamentar per part del Sitges l’esquinç de turmell del nostre capità en Dani, que s’uneix a la llista de baixes juntament amb en Cisco i en Àlex, que actualment estan llastrant l’equip. Cosa, per altre banda habitual en els equips veterans. Us desitgem a tots una prompta recuperació i esperem amb candeletes el vostre retorn als entrenaments per gaudir de les vostres jugades i rialles.

En definitiva, l’equip de veterans del Sitges continua amb la seva preparació de cara al torneig de Setmana Santa que significarà la veritable posada de llarg d’aquest equip i un esdeveniment social per tots els amants del bàsquet a Sitges. Esdeveniment que tant des de l’equip com des del Club s’està preparant amb tota la cura i il·lusió.

C.T. Sènior femení – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca

MVP Cervelló & CB Corbera

Marina, Clara, Nuria, Berta S, Belen, Lucia, Anna, Berta A, Xenia, Ona, Ariadna, Judit, Claudia, Elisenda.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

Partit ajornat al proper dissabte dia 11 de març de 2023, a les 17:30 hores

Proper partit el diumenge dia 5 de Març a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Intersport Olaria Samà Vilanova USAF.

C.T. Junior femení – nivell B1 – segunda fase – grup 03

C.B. Montpedrós B 46

Bàsquet Sitges – La Oca 43

Ariadna 4, Alba 6,  Abril 8,  Maria, Lise, Aitana 9, Alexia V, Vinyet, Andrea, Alexia S 14, Xesca 2, Isaura, Rita, Mae.

Entrenador: Gerard i Ona

Parcials:                   7-11         12-15           15-13          12-4

Final cruel. Partit molt disputat el viscut diumenge a la tarda a Santa Coloma de Cervelló. Visitàvem un rival amb nomes una derrota i es preveia un partit igualat.

La sortida, amb poc encert però compensat amb una bona defensa. Una estirada a finals del primer i inici segon quart ens permetia agafar una renda de 10 punts. Tot i la defensa en zona de les locals, sabíem trobar bones opcions de tir i seguir sumant.
A la represa, la dinàmica seguia sent la mateixa, amb avantatges de 7/10 punts. A partir d’aquí, la pressió del públic, unida a molta duresa defensiva local ens feia anar perdent avantatge per mala selecció de tir, pèrdues de pilota i errades defensives.

En un final a cara o creu, les locals saben aprofitar la dinàmica i acaben enduent-se la victòria.

Proper partit el dissabte dia 4 de Març a les 10:30 hores, a Pins Vens contra Creu Alta Sabadell.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A” 61

Càmping Bianya Roser Negre 42

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E, Samakou.

Entrenadors : Nuria i Marina

L’equip trenca la mala ratxa de derrotes i guanya al Càmping Bianya Roser.

Les locals han seguit el pla de partit a la perfecció, defensant espectacularment, controlant els tempos ofensivament, sent proactives tècnica i tàcticament i dominant el rebot clarament. Allò que se’n diu partit perfecte, per part de les sitgetanes.

Gràcies a tot aquest treball col·lectiu, la diferència al marcador anava augmentant a poc a poc, excloent un petit ensurt al 3r quart.

Proper partit el dissabte dia 4 de Març a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el CE La Salle Bonanova Negre.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “A” 46

C.B. Les Franqueses 61

Mar, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Sofia M, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Bon partit de tot l’equip contra un equip que porta invicte tota la temporada. Arribem al setè quart perdent només d’un punt però finalment s’emporten la victòria les visitants, que ens superen als dos últims períodes.

Proper partit el dissabte dia 4 de Març a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Frenos Sauleda – Bàsquet La Vallalta – BSP07 – Grana.

C.T. Pre-infantil “B”  femení – nivell D – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “B”

Escola Pia  Terrassa

Chloe, Jorgina, Iris, Ada, Carla A, Carla M, Elsa, Amanda, Valentina, Ines, Isabela.

Entrenadors: Gerard i Ona

Bona actitud al llarg de tot el partit. Les jugadores van donar el 100% però el poc encert a cistella, unit a pèrdues i facilitats en defensa van permetre a les visitants anotar fàcil.

A la segona part, es va millorar en el joc col·lectiu que va permetre trobar tirs còmodes i cistelles fàcils.

Cal seguir treballant i aprenent

Proper partit el dissabte dia 4 de Març a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el CEB Sant Jordi Blanc

C.T. Mini “A”  femení – nivell C2 – segona fase – grup 02

Bàsquet Sant Sadurní Negre 47

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Greta, Ines, Lidia, Sofia.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Partidas de les petites del club, ho han donat absolutament tot, lluitant totes les accions des del principi fins al final del partit.
En l’àmbit ofensiu, han sigut verticals i han ofert espais a les companyes per poder atacar millor individualment. En defensa hi ha hagut alts i baixos, moments on la defensa era una muralla i a l’equip rival li era impossible encistellar, i altres on els descuits i la diferència d’alçada de les rivals provocaven molts punts en contra.

Les entrenadores estan molt contentes amb l’actitud impecable de les seves jugadores.

Proper partit el dissabte dia 4 de Març a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Sant Gabriel Ripollet.

C.T. Pre-mini “A”  femení – nivell D – segona fase – grup 03

Joventut Sant Vicenç 60

Basquet Sitges “A”           10

Maria, Martina, Marta, Vega, Claudia, Ruth, Valentina, Jana, Ania, Aliena, Alba, Laia.

Entrenadors: Jiale i Xenia

Bon inici de partit, amb passada i contraatac després del rebot, lo feble són les ganes de la lluitar per la pilota.
Les noies s’esquiven les pilotes que els vénen com si tenen por ,també el físic comparades amb els rivals, que tenen més força i altura.
Encara ha estat difícil , han lluitat fins a l’últim moment

Proper partit el dissabte dia 4 de Març a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Basket Almeda Negre.