Bàsquet Sant Sadurní 41Bàsquet Sitges “B”49

Deivis 4, Nogales, Villar 4, Sánchez 9, Piñero 7, Porras, Emde 2, Baig 1, Vicente 14, Marimon 8, Almirall.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials: 15-1510-811-105-16

El Sènior B pateix de valent per aconseguir la victòria al camp del Sant Sadurní. El partit de tornada no va tenir res a veure amb el d’anada, on el Sitges va aconseguir distanciar-se en el marcador ja al primer període.

La igualtat va ser màxima en el primer quart on cap dels dos equips va poder imposar la seva defensa. En el segon període, les alternatives defensives dels locals dificultaven força la mobilitat en atac del Sènior B que no aconseguia anotar de manera fàcil en cap dels atacs. Al descans, la distància era de només una cistella, 25-23.

Una mala sortida després del descans enfonsava el Sitges fins a nou punts de distància, 34-25, a tres minuts per acabar el quart. Però quan pitjor estava va ser quan l’equip va saber reaccionar i també a través d’una defensa zonal, els sitgetans aconseguien retallar fins a tres punts, 36-33, l’avantatge al final del tercer temps. Un últim període amb una molt bona defensa i comunicació a darrere, deixant els rivals sense anotar en els primers nous minuts, ajudaven el Bàsquet Sitges a remuntar el partit i endur-se una victòria molt treballada. Cal remarcar que el gran desencert en el tir lliure va complicar i molt un partit que s’hagués pogut acabar emportant el Sant Sadurní perfectament.

El proper diumenge dia 23 de Maig a les 10:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Canyelles – Esportxtothom.