Bàsquet Sitges – La Guixeta 67

F.Albaladejo 9, J.Bustos 4, O.Camprubi 13, N.Guillen 3, J.Mateo, M.Perez 11, A.Ruiz, V.Siriaco, A.Miguelsanz 7, M.Gosalvez, N.Velasco 10, Omar Thiam 9, R.Marimon 1.

Entrenador: Balta i Núria Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 15-21 11-12 18-21 16-13

Diumenge al matí, el Sènior del Bàsquet Sitges-La Guixeta va sumar la cinquena victòria consecutiva davant del CB Pratenc, en la seva visita al pavelló dels del Baix Llobregat, 60 a 67.
Un partit irregular i de constants estires i arronses al marcador, dominat pels sitgetans des de la primera cistella, però amb un Pratenc lluitador que no va llençar la tovallola en cap moment, tot i que les importants baixes al seu joc interior. Aquestes van tenir una clara incidència en el domini del rebot, favorable als de Sitges amb 48 captures davant les 29 dels locals.

El partit va començar amb un Sitges que va endollar tres cistelles seguides i mostrant un joc dinàmic, movent la pilota amb velocitat i trobant posicions alliberades de llançament. El Pratenc es va recuperar de seguida, però els sitgetans van encadenar un parcial de 0-9 en uns minuts de bon joc col·lectiu. Només algunes badades defensives permetien als pratencs retallar la diferència a final del quart, per acabar amb un 15-21. Bones sensacions en l’atac i només feia falta un puntet més de gas en defensa per posar terra pel mig i tenir un partit plàcid.
Però en aquesta categoria no existeixen els partits plàcids. La tensió defensiva dels blancs no va arribar, i el que si va arribar va ser el desencert i la manca de circulació de la pilota. En gran part fruit de la zona pres a tres quarts de pista que van presentar els locals, i que els visitants no van saber desmuntar. Va ser un maldecap constant i el motiu pel qual el Sitges va acabar el partit amb 20 pilotes perdudes. Els homes de Balta Molina només van anotar dos punts en els 6 primers minuts del segon quart, i el Bàsquet Pratenc empatava el matx a 23. De nou en una ratxa d’encert aïllada, on la intensitat defensiva del Sitges va fer acte de presència, es va traduir en un parcial de 0-10, arribant al descans amb un 26 – 33 favorable.

El Bàsquet Sitges-La Guixeta semblava que ja tenia la clau per guanyar el partit, però el Bàsquet Pratenc no li posaria les coses fàcils. El tercer quart no va ser de bon joc, però el domini sota cistella i alguna ratxa d’encert mantenia al Sitges davant del marcador, alternant moments dinàmics amb altres de col·lapse ofensiu. Tot i això el Sitges també guanyava el quart per deixar el marcador en 44-54.

Però de nou el coratge de l’equip Pratenc sumat a una nova llacuna encistelladora dels sitgetans, feia que el marcador s’ajustés perillosament a un 53 a 57 quan encara quedaven 5 minuts per jugar. Afortunadament, l’Oriol Camprubí va trencar per fi la ratxa negativa d’encert que l’havia acompanyat durant tot el partit, i va encadenar dos triples, el segon amb falta i tir addicional, que juntament amb una important cistella d’en Fernando Albaladejo trencant la pressió del rival, van donar als visitants un coixí de punts còmode en el darrer minut,  finalitzant el partit  60 a 67.

A l’apartat anotador van destacar l’Oriol Camprubí, amb 13 punts, en Mauro Pérez amb 11 i en Nacho Velasco amb 10 punts i 7 rebots. També van realitzar un bon partit en Fernando Albaladejo, amb 9 punts i 6 rebots i l’Omar Thiam, amb 9 punts i 12 rebots.

El proper cap de setmana la lliga descansa, i es reprèn el dia 22 de Maig a les 19:15 hores  quan el Bàsquet Sitges-La Guixeta es desplaçarà per enfrontar-se amb l’altre equip de la mini lliga que només ha perdut un partit, l’AP Dental A.B El Vendrell 1. El 22 doncs, es trencarà l’empat.