Esportiu Sitgetà

Bàsquet Sitges – La Oca 74 BF Castelldefels B 63

B.Arrive 8, M.Reigosa 5, C.Miro 9, E.Camprubi 12, B.Flores 8, M.Muntada 2, L.Nogal 3, A.Roig 8, M.Herrero 6, O.Gutierrez 6, J.López, C.Arrufat, M.Granja 7, J.Masana.

Entrenador: Ignasi Vicente Delegada: Esther Aldehuela

Parcials: 20-8 21-16 20-20 13-19

Amb el canvi d’aquesta temporada sobre la distribució dels partits, les nostres sèniors tornaven a trobar-se amb l’equip de la setmana passada, el CB Castelldefels, aquest cop a la pista de Pins Véns.


Amb la lliçó apresa, les nostres noies han sortit amb una intensitat totalment diferent de la setmana passada. Des de l’inici, les sitgetanes marcaven el ritme de joc, pressionant tota la pista, provocant perdudes de pilota de les visitants i aprofitant per treure un joc ràpid i amb molt d’encert. Ja a la mitja part la diferència, era de 17 punts favorables a les del Garraf (41-24).


No tot estava fet, ja que les de Castelldefels sortien al tercer període amb una altra mentalitat, i les sitgetanes es veien sorpreses. La zona mixta no va donar els seus fruits i un 0-9 feia que s’apropessin a tan sols 8 punts. Les sitgetanes tornaven a la defensa individual provocant que en aquest període les de Castelldefels ja no poguessin anotar més, solament des de la línia de tir lliure. En l’últim quart, les visitants farien l’última empenta, però les nostres noies van seguir molt serioses i controlant el coeficient de pilotes recuperades/perdudes en positiu.

El proper partit del sènior  serà el dia 22 de maig a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al C.B. Joventut Castelldefels