Bàsquet Molins B 50 – Bàsquet Sitges La Oca 56

Marina, Clara 2, Nuria, Berta S, Belen, Lucia 9, Anna 8, Berta A 4, Xenia 8, Ona, Ariadna, Judit 8, Claudia 17.

Entrenador: N.Vicente Delegat :

Parcials:                   12-7         12-14           16-16          10-19

Les nostres sèniors es desplaçaven aquest cap de setmana a jugar a la pista, sempre complicada, del Molins de Rei. Equip que com les nostres noies solament havien perdut un partit.

En aquest partit les sèniors es jugaven seguir en la part alta de la classificació.
El partit no ha començat bé per les sitgetanes, moltes pilotes perdudes, tirs errats propers a l’aro i continuaven regalant molts tirs lliures a les contràries amb faltes innecessàries. No fent una bona primera part, aconseguien que les de Molins no marxessin en el marcador (24-21).

A la segona part s’obtenia reduir els errors i a poc a poc es veia un millor joc. Un parcial d’1-11 al minut 5 de l’últim període, donava un avantatge que ja no seria igualada per les locals i les nostres noies s’emportaven aquesta victòria tan important.

El proper partit serà el dissabte dia 26 de novembre a les 17:15 hores, desplaçament a la pista del Endinsa’t a la Marca – BF Castellví de la Marca SF.