Bàsquet Sitges La Guixeta 62 – Tenea Talent C.B. Esparreguera 74

León, Marc, Ángel 14, Oriol 16, Adrià, Juan Antonio 5, N.Vicente 7, Jan,  Pau A., N.Velasco, Ivan 8, Nil 4, Marçal, Mauro, Pau C. 8, Leo, Carles, Carlos.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:                  19-22        11-21           13-17          19-14
Sisena jornada del Sènior A masculí davant d’un equip de la part alta de la classificació com és el CB Esparreguera.

Inici dubitatiu per part local que, tot i no acabar d’entrar en ritme de partit, un bon percentatge en el llançament des de la línea de 3 punts permetia que en cap moment els verda marxessin al marcador. Només 3 punts de diferencia després dels primers 10 minuts de partit, 19-22.
Segon quart amb una dinàmica semblant, poca intensitat defensiva dels blancs, sobretot aprop de la cistella, permetia anotar amb certa facilitat, i una major intensitat defensiva a les línies de passada i als jugadors més anotadors del Sitges, feia que els percentatges baixessin i a diferencia al marcador fos de 12 punts al descans, 31-43.

Tercer quart i clarament es veia que el ritme del partit no anava a favor dels sitgetans. Moltes dificultats a la circulació de pilota, cada cistella suposava un esforç màxim i la poca rotació per part local no permetia que els jugadors poguessin agafar aire i estar a un alt nivell físic. Final del quart i -16.
Últim quart i apareix l’efecte pista. Un pavelló molt involucrat amb l’equip i amb ganes de bon bàsquet activa al Sitges i aconsegueix retallar distàncies. Bones defenses i bons atacs que permeten arribar a només 9 punts de diferencia a falta de 7 minuts. Pilota per l’Esparreguera, bona defensa del Sitges aturant tots els intents d’atac dels visitants, llançament triple dels visitants (fora de temps) i entra. Tothom excepte els àrbitres detecten que estava fora de temps i aquests 3 punts fan molt i molt mal a l’equip local que d’aquesta manera veu com desapareixia una gran oportunitat de disminuir la diferencia al marcador encara més, provocant la primera derrota a la lliga.

Hi ha dies que l’esforç i el sacrifici no et permet aconseguir guanyar un partit, però això no pot permetre baixar els braços i no continuar lluitant. Cada setmana aquest equip pateix alguna baixa i els jugadors que hi són donen el màxim d’ells mateixos per fer-nos gaudir d’aquest gran esport.

Moltes gràcies a tothom que es va quedar a animar a l’equip, va ser espectacular l’ambient que es va generar i, tot i no aconseguir el resultat desitjat, es va poder viure una gran tarda de bàsquet.

Proper partit dissabte 26 de novembre a les 17:45 hores, a Pins Vens contra Estudio Modular Sferic