Noticies

Presentació dels equips de bàsquet Sitges 2022-2023

Aquest dissabte el Bàsquet Sitges ha celebrat la presentació de tots els equips. Un dissabte de bàsquet 100%. S’han disputat partits des de les 9 hores del matí i fins a les 21hores de la nit, sense cap STOP.
A les 16:30 hores, s’han començat a omplir les grades de tots els jugadors, jugadores, entrenadors i entrenadores del club. Al finalitzar el partit del sots 21, tots els equips han sortit a la pista, un a un han desfilat per la pista junt amb la mascota del club, TURBO, que ha estat una sorpresa pels més petits.
Una pista plena de nens i nenes que comparteixen aquest esport i una grada de gom a gom de pares i mares. Una jornada perfecta on es reflecteix que el Bàsquet Sitges està en un gran moment de forma.
Després va jugar el seu partit el sènior A, on es va haver d’instal·lar la fila 0 a peu de pista perquè els jugadors i jugadores poguessin viure el partit més proper.
Agrair la col·laboració de tots els entrenadors, entrenadores, delegats i delegades. Desitgem que la temporada finalitzi amb molts èxits.