Victòria del Bàsquet Sitges en el segon amistós de pretemporada

Victòria clara del Bàsquet Sitges a Pins Vens davant La Salle Bonanova. El partit va servir tant per posar a prova el joc i la preparació de l’equip, com els protocols preventius que el club ha de portar a terme a la graderia i la pista. Les mesures seran protagonistes al llarga de la temporada i el club vol establir els protocols amb rigor.

Tot i que en el primer quart la defensa no va ser bona els sitgetans es van mostrar més assentats a la pista, pujant un esglaó més en l’aprofitament de les jugades i en el nivell defensiu. L’equip, però, a partir del segon quart va millorar molt la defensa i els visitants ja no van superar els 14 punts en cap dels quarts restants. Els visitants van buscar defensar en zona per intentar trencar el joc d’atac del Sitges, brillant en alguns moments, però els sitgetans van saber moure bé la pilota i van tenir l’eficàcia suficient des de la línia de tres punts per trencar el partit.

El resultat final de 86 a 64 reflecteix la superioritat en el joc dels blancs, que es van mostrar com un equip compacte i amb ofici. Els visitants, que competiran com el Sitges a Segona Catalana, van visitar Pins Vens bastant minvats, amb només amb 7 jugadors. Tot i això van mostrar un bon nivell físic. El darrer partit amistós abans de començar la lliga es jugarà a Pins Vens davant el Samà, de la Primera Catalana.